Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie przestajesz mnie zadziwiać.
Szacun.
Szacun.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Właśnie udało Ci się przesunąć mój dzisiejszy trening na późniejszą godzinę. W planach miałam wyjście ok. 18.00, ale po Twoim ostatnim poście przesunę je przynajmniej o godzinę. Smażyć się nie lubię i mój pies też nie, a dzisiaj dane mi będzie tylko towarzystwo Saby. Jacka boli bark i odmówił zdecydowanie współpracy na następnych kilka dni.
Przyjemnego cienia i chłodku życzę!
Zoltar, czy Ty na pewno jesteś facetem? To nie jest normalne, że znasz się na modzie, kolorach itd.
Przyjemnego cienia i chłodku życzę!
Zoltar, czy Ty na pewno jesteś facetem? To nie jest normalne, że znasz się na modzie, kolorach itd.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Spokojnie Makar... sprawdziłem... wszystko ze mną w porządku
A na modzie się nie znam, natomiast co do kolorów, to bawi mnie maniera wymyślania przez kobiety różnych nazw na odcienie jednego koloru np. fioletowego... chociaż nie przeczę, że fioletowy ma różne odcienie np. jasny i ciemny
A na modzie się nie znam, natomiast co do kolorów, to bawi mnie maniera wymyślania przez kobiety różnych nazw na odcienie jednego koloru np. fioletowego... chociaż nie przeczę, że fioletowy ma różne odcienie np. jasny i ciemny
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
Kamień z serca.....
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Ludzie na forum gadali, że Strasb śpi z czerwonymi diabłami... ale mi się wydaje, że to plotka...
...wydaje się bardziej prawdopodobne, że Ona śpi w tych czerwonych śmigaczach
...wydaje się bardziej prawdopodobne, że Ona śpi w tych czerwonych śmigaczach
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Gdybym rzeczywiście miały konszachty tam, gdzie sugerujesz, to raczej wyniki byłyby lepsze, nie?
Z drugiej strony może prawie zasypiam na stojąco, ale nie jest jeszcze tak źle, żebym zasypiała biegnąc...w jakimkolwiek obuwiu
Z drugiej strony może prawie zasypiam na stojąco, ale nie jest jeszcze tak źle, żebym zasypiała biegnąc...w jakimkolwiek obuwiu
- makar
- Zaprawiony W Bojach
Kochana, zapracowana Kobieto! Jakże Cię rozumiem..... Ale co nas nie zabije, to nas wzmocni. Damy radę. U mnie pojawiło się maleńkie światełko w tunelu, ale nie będę o tym pisać, żeby nie zapeszyć. Trzymaj się cieplutko. Będzie dobrze.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Tak w temacie modnego fioletu:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Strasb, widze, ze z blogu treningowego zrobil sie modowy.
A Zoltar to nasza naczelna fashionistka
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
fioletowy gora
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Otwieram wczoraj nowy numer Biegania i co widzę na stronie 13? Fioletowy top Pumy
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Widzisz, to dlatego, że z moim treningiem to ostatnio tak, że już lepiej porozmawiać o modzie...pardita pisze:Strasb, widze, ze z blogu treningowego zrobil sie modowy.
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
strasb chyba jeszcze nie miałam okazji napisać, jakie cuuuudne te twoje diabły!!! Piękne! Chyba pierwsze ładne buty biegowe jakie widzę. No i jak ty tak pomykasz z braku czasu 4x w tygodniu, to ja proszę panią wymiękam. Bardzo lubię czytać twoje opisy biegania, są takie pełne. I doktorat też na pewno taki będzie, jestem przekonana.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja też. No pewne modele męskie wyglądające możliwie wcześniej już widywałam, damskie to zwykle pomiędzy barbie a Star Trek. Hmm właśnie, te są unisex. No grzechu warte, duszę zaprzedać można.Kredk@ pisze: Chyba pierwsze ładne buty biegowe jakie widzę.
Aż poszłam sprawdzić i faktycznie masz rację. To ten tydzień jakoś mnie tak zdołował. Dzięki za wytrącenie z ręki argumentu za moim malkontenctwem.Kredk@ pisze: No i jak ty tak pomykasz z braku czasu 4x w tygodniu, to ja proszę panią wymiękam.
Dzięki. Ja z kolei jestem fanką Twoich wpisów.Kredk@ pisze: Bardzo lubię czytać twoje opisy biegania, są takie pełne. I doktorat też na pewno taki będzie, jestem przekonana.