Powrot do utraconej formy ;)

Moderator: infernal

Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Straszne podczAs biegu w którym brałem udział umarł chłopak mial 22 latA szok

As many of you know, today a fellow 13.1 Marathon® runner was lost during the Chicago event. We here are deeply saddened by the loss and our thoughts, prayers, and sympathies go out to the family and friends of our fellow runner as well as to all of those who were affected by what happened at today’s race. We produce races because we love running and road racing.
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
New Balance but biegowy
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

06.06.2011
11 km , tętno 151:))) tempo 5:20 he nie ma jak 34 w cieniu na słońcu 40 i trening o 16:30:) puls wariowal nogi jeszcze ciężkie po popolowce ,he jakiś błąd wystąpił w odczucie chipow i w tabeli wyników jest ze byłem 5 i mój czas w polmaratonie to 1:16:33 hahaha bardzo bym chciał ale moze za dwa latka będzie realne chciałem to wyjaśnić ale nikt mi nie pozwolił powiedziano mi ze tak jest dobrze mimio ze pokazalem zegarek z czasem itp no co niech im będzie ;))) przede mną ciężkie dni ma byc koło 40 stopni będę biegał po pracy koło 23 powinno byc dobrze choć teraz jest godz 21:44 i jest 29 stopni;) postawiłem sobie dodatkowy cel aby lepiej znosić te upały(lżej juznie będzie lipiec jest najcieplejszym miesiącem w Chicago) zrzucić 10 lbs czyli jakieś 4 no moze 5 kg teraz waze 82-81 czyli jakieś 77-76 a najlepiej było by 75;) przy wzroście 193 cm będzie idealnie do biegania taki eksperyment jestem ciekaw czy zmieni sie cos ;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

06.06.2011
11 km , tętno 151:))) tempo 5:20 he nie ma jak 34 w cieniu na słońcu 40 i trening o 16:30:) puls wariowal nogi jeszcze ciężkie po popolowce ,he jakiś błąd wystąpił w odczucie chipow i w tabeli wyników jest ze byłem 5 i mój czas w polmaratonie to 1:16:33 hahaha bardzo bym chciał ale moze za dwa latka będzie realne chciałem to wyjaśnić ale nikt mi nie pozwolił powiedziano mi ze tak jest dobrze mimio ze pokazalem zegarek z czasem itp no co niech im będzie ;))) przede mną ciężkie dni ma byc koło 40 stopni będę biegał po pracy koło 23 powinno byc dobrze choć teraz jest godz 21:44 i jest 29 stopni;) postawiłem sobie dodatkowy cel aby lepiej znosić te upały(lżej juznie będzie lipiec jest najcieplejszym miesiącem w Chicago) zrzucić 10 lbs czyli jakieś 4 no moze 5 kg teraz waze 82-81 czyli jakieś 77-76 a najlepiej było by 75;) przy wzroście 193 cm będzie idealnie do biegania taki eksperyment jestem ciekaw czy zmieni sie cos ;)
Nie będę wiele ograniczał w diecie wyrzuca słodycze które uwielbiam 5 tyg totalna odstawka słodyczy
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Godz 6 rano w Chicago temperatura 28 stopni wilgotność powietrza 81% ;) w nocy było bardzo podobnie dzięki Bogu mam klimatyzację w domu;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Godzina 11 , 35 stopni w cieniu moze record temp padnie dzis:)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

7.06.2011
Trening robiony po pracy o godzinie 1:30 rano właściwie był to 8 czerwiec;) mocno zastanawiałem sie czy iść na trening po 21 godz w pracy przy tej temperaturze w nocy jak zaczynałem bieg było 28 stopni w dzień pod 40 , pod koniec dnia pojawił sie bol głowy wychodzenie z ciepłego w zimne i tak na zmianę organizm wariowal pomyślałem sobie a najwyżej skroce trening ale w znając siebie wiedziałem ze tak nie będzie

11 km sr tempo 5:20 tętno 143( dużo lepsze niż wczoraj choć dalekie od normy) potem 10x100m p 100 przebiezki najpierw luźno po 4:00-3:45 cztery ostatnie mocniej po 3:35,3:25,3:05,2:50 po treningu tylko chwila roZsciagania oczy mi sie zamykały uzupelnilem wypocona wodę prysznic j nawet nie wiem kiedy Juz spalem
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

08.06.2011
10 km tempo 4:30 tętno 151 wczoraj cos szybszego nie było to jednak komfortowe bieganie jeszcze czuje w nogach ta połowke ogólnie to jestem jakiś osłabiony ta pogoda mnie dobila zero mocy w nogach muszę sie porządnie wyspać albo zmienić prace bo tak długo nie da rady trenować , regenerację to podstawa a ja ns nią nie mam czasu!
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

09.06.2011
14 km tempo 5:30 tętno 129, zdecydowanie chlodniej w środę 35 w cieniu wczoraj 12 ;) roZnica kolosalna;) takie lekkie Recovery tego mi było trzeba zmarzlem w ręce i uszy duży wiatr bieglo sie ok potrzebowałem takiego treningu odpoczalem trochę
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

11.06.2011
Z rana 9,21 km tempo 5:02 tętno 137 ,wieczorem a raczej Juz w nocy 20 min rozgrzewki 4:51 tempo 140 tętno dys około 4 km i potem 8x1minp 1 min ( minutowki od 3:30-3:40) i następnie 8x30 sec p 1 mim( 30 sec po 3:10-3:20 ostatnia 2:50) po wszystkim 15 min schlodzenie 2,5 km , trening robiony w startowkach przy temperaturze 12 stopni idealne warunki bieglo sie lekko i szybsze bieganie tez bez problemu wszystko z duża rezerwa
Całość dnia 22 km

12.06.2011
21 km tempo 5:35 tętno 130 spokojne długie wybieganie ostatni km w 3:55
Podsumowanie tyg 89 km szału nie ma ale nie jest złe zwłaszcza ze w zeszłym tyg bieglem polmaraton
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

13.06.2011
Siłownia ! Najpierw rozgrzewka na orbiteku 10 min potem maszyny i pokolei czwórki łydki dwójki po 3 serie 15 powtórzeń małe ciężary miedzy seriami pomki q sumie pompek wyszło 110 (20,25,15,15,27) potem brzuch !, na koniec z ciekawości postanowiłem sprawdzić jak to będzie wskakiwanie na podwyższenie ustawilem stpe na wysokość około 60 cm i 25 razy sobie wskoczylem niezłe nogi dostają !!!! Po siłowni basenik 60x25 m zabka kraul trochę na plecach samopoczucie wyśmienite taki relaxik dla mięśni

P.s w końcu widzę efekty tych pompek ręce i barki sie wyrzezbily , dobrze!!!:)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

14.06.2011
16,6 km tempo 5:20 , puls 131 wolneeee rozbieganie bez zaadnych rewelacji czołem
W nogach wczorajsza siłownię

15.06.2011
18 km tempo 5:30 puls 133 , pierwsze 30 min normalna pogoda dosc duszno pózniej ponad godzina w ostrym deszczu nie delikatnym tylko taka ulewa bez burzy czyli ok bieglo sie swietnie dawno w deszczu nie biegalem tętno trochę rosło jak musiałem przeskakiwac olbrzymie kałuże ;) potem Juz jak byłem całkowicie mokry nie wnikalem walilem centralnie środkiem hehe ludzie patrzyli sie jak na idiotę bieglo sie super pod koniec przyspieszylem buty strasznie ciężkie podsumowując lubię deszcz pod warunkiem ze jest ciepło ;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

16.06.2011
Przed treningiem roZsciaganie i 115 pompek ( to był chyba błąd) no i potem trening rozgrzewka 3 km tempo 4:55 tętno 140 i potem 6x3 min p 2 min easy ran tempo trzyminutowek(3:35,3:38,3:40,3:43,3:44,3:30) pierwszy raz robiłem trening ze w przerwach bieglem zwykle w przerwach był to walk dużo bardziej męczy taki trening;) sr tempo z całego treningu Tempowego 4:08 max tętno 177 na koniec 3 km po 5:05 tętno 142 całość treningu 13 km duży niedosyt kolejny taki trening pobiegne inaczej
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

17.06.2012
20 km tempo 5:20 tętno 135 lekko łatwo i przyjemnie pogoda fajna ciepło ale nie za bardzo trochę wietrznie
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

18.06.2011
Z rana 6 km po 5:15 tętno 130 w tym przebiezki 5x100p 100

Popołudniu rozgrzewka około 4 km wolno około 5:30 i potem 10x200 m podbieg przerwy 200 m samopoczucie wczoraj słabe odstęp miedzy treningamu za krótki( spueszylem sie na mecz Polska -USA w siatkę ) podbiegi zrobione mocno całość dnia 12 km
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

19.06.2011
18 km tempo 4:40 tetno 148 pobieglem wieczorem bieglo sie naprawdę lekko ostatnie dwa km po 4:00,3:55

Podsumowanie tyg 97,6km moze byc najważniejsze ze nic nie boli i mozna trenować dalej
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ODPOWIEDZ