KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
- myśka
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mnie nie było, ale kuzyn był. Co to za pomysł, żeby za tydzień coś rodzinnego zrobić? Bo mi się podoba to
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
żyjemy, tylko internetu u mnie zabrakło i dopiero teraz powrócił:)Krzysztof Janik pisze:Jak tam po treningu, Żyjecie ?
Na szczęście burze nas ominęły, teraz nieźle grzmi
Wrzuciłem już zdjęcia na facebooka: Kraków, 21 maja
Do zobaczenia za tydzień !
Dziekuję za zdjecia, szczególnie podoba mi się moja córa stojąca na głowie.
Postaram się bywać regularnie, choć za tydzień chyba się nie uda.
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
-
- Zaprawiony W Bojach
Hejka
Jak tam po Skotnikach??
Jak sie Wam bieglo??
Jak dla mnie fajna traska z kilkoma wzniesieniami. Wymordowala mnie odrobine, ale to akurat lubie:) PIerwsza moja 15 biegiem wiec jestem zadowolony:)
Jak tam po Skotnikach??
Jak sie Wam bieglo??
Jak dla mnie fajna traska z kilkoma wzniesieniami. Wymordowala mnie odrobine, ale to akurat lubie:) PIerwsza moja 15 biegiem wiec jestem zadowolony:)
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Czy się trzeba pochwalić takim startem? Bo ja wczoraj w Skotnikach biegałam w tychże barwach .I informacja dla wszystkich.
Mamy do rozlosowania 50 szt. T-shirtów. Losowanie 6 grudnia - na Mikołaja na łamach portalu http://www.bieganie.pl. Wśród wszystkich uczestników sobotnich spotkań, którzy w roku 2011 wystartują w zawodach w barwach BiegamBoLubię lub BiegamBoLubię Miasto. Wreczenie koszulek na ostatnich tegorocznych zajęciach.
W związku z tym, że trening odbywa się pomiędzy Dniem Matki a Dniem Dziecka, to ma to być taki rodzinny trening. Jak masz dzieci, to przyprowadź. Wolisz przyprowadzić mamę - proszę bardzo .myśka pisze:Co to za pomysł, żeby za tydzień coś rodzinnego zrobić?
Zapowiada się fajnie .
Dziękuję . Jakoś nie wpadłam na to pierwsze kliknięcie prawym klawiszem.Krzysztof Janik pisze:Wiemy
Jak wejdziesz w galerie to kliknij na wybrane zdjęcie prawym przyciskiem myszy i otwórz w nowym oknie. Następnie kliknij na zdjęcie prawym myszy i zapisz obrazek
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Link do zdjęć z soboty: Kraków,28 maj
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Bardzo, bardzo chciałam podziękować za pomoc i doprowadzenie do mety Raulowi w niedzielnym Interrun w Krakowie.
Mimo, że wcześniej raz lub dwa biegłam na 10 km, to tym razem dystans mnie przerósł. Do Bramy Floriańskiej ledwie doczłapałam, bez sił i energii, a tam przy Bramie stało Ich dwóch, już z medalami na piersi. Usłyszałam okrzyk "biegnij, biegnij" i zanim zrozumiałam o co chodzi, Raul biegł koło mnie, cały czas, noga w nogę, poganiał, motywował, zapewniał, że mogę jeszcze szybciej.
Nigdy tak szybko nie biegłam, mroczki przed oczami - na mecie myślałam, że nie utrzymam zawartości żołądka. Wzruszenie chwyciło za gardło, bo dobiegłam, ale też dlatego, że nie spodziewałam się ani takiego dopingu, ani takiego wsparcia, ani takiego wspólnego biegu do Mety - jeszcze raz bardzo dziękuję.
A Trenerom - Krzyśkowi i Gosi - serdecznie gratuluję, pracując z ludźmi w różnym wieku i na różnym poziomie zaawansowania, spotykając się z nami tylko raz w tygodniu - stworzyli Drużynę. W biegu każdy z nas mierzy się sam ze sobą, ale samotny nie jest. Dobrze wiedzieć, że można liczyć na wsparcie.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników BBL
basia
Ps. Ostatecznie bieg ukończyłam w czasie 68 min
Bardzo, bardzo chciałam podziękować za pomoc i doprowadzenie do mety Raulowi w niedzielnym Interrun w Krakowie.
Mimo, że wcześniej raz lub dwa biegłam na 10 km, to tym razem dystans mnie przerósł. Do Bramy Floriańskiej ledwie doczłapałam, bez sił i energii, a tam przy Bramie stało Ich dwóch, już z medalami na piersi. Usłyszałam okrzyk "biegnij, biegnij" i zanim zrozumiałam o co chodzi, Raul biegł koło mnie, cały czas, noga w nogę, poganiał, motywował, zapewniał, że mogę jeszcze szybciej.
Nigdy tak szybko nie biegłam, mroczki przed oczami - na mecie myślałam, że nie utrzymam zawartości żołądka. Wzruszenie chwyciło za gardło, bo dobiegłam, ale też dlatego, że nie spodziewałam się ani takiego dopingu, ani takiego wsparcia, ani takiego wspólnego biegu do Mety - jeszcze raz bardzo dziękuję.
A Trenerom - Krzyśkowi i Gosi - serdecznie gratuluję, pracując z ludźmi w różnym wieku i na różnym poziomie zaawansowania, spotykając się z nami tylko raz w tygodniu - stworzyli Drużynę. W biegu każdy z nas mierzy się sam ze sobą, ale samotny nie jest. Dobrze wiedzieć, że można liczyć na wsparcie.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników BBL
basia
Ps. Ostatecznie bieg ukończyłam w czasie 68 min
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
I jak po dzisiejszym treningu Tajlandzkim?
Link do zdjęć z zajęć: Kraków, 4 czerwca
Link do zdjęć z zajęć: Kraków, 4 czerwca
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Trening zajebiaszczy aż podwędziłem sobie kartke z tymi ćwiczonkami
za tydzień proponuje australijski
i daj znać kiedy zmontujesz filmik
za tydzień proponuje australijski
i daj znać kiedy zmontujesz filmik
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Nogi bolą jakbym cały dzień po górach chodziła.Krzysztof Janik pisze:I jak po dzisiejszym treningu Tajlandzkim?
[/url]
I znów się będę powtarzać. Było świetnie. Dziękuję .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:36
- Życiówka w maratonie: 3:48:21
- Kontakt:
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Czy to bardzo trudny trening? Bo co poniektórzy w przyszłym tygodniu (w niedzielę) biegną w Rudawie półmaraton .raul na blogu pisze:czekam jeszcze aż na BBL w Kraku będzie TRENING AUSTRALIJSKI
Grzesio80 pisze:My niestety nie mielismy okazji sprobowac ale caly dzien po gorach chodzilism i nogi bola jakbysmy na treningu tajlandzkim byli:))
A gdzie byliście?