WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!

Yarpenn
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Właśnie wróciłem. Z muzyką to jest zupełnie inne bieganie! Dzisiaj odpuściłem dla próby rozgrzewkę tylko lekki trucht na początku, a potem normalne ćwiczenie swoim rytmem. Nie dość, że ćwiczyłem 45 minut zamiast 30 to jeszcze nie czuję zmęczenia, miałem ochotę biegać dalej, pobiłem swój rekord odległości, nawet tempo mi wzrosło bez żadnej zadyszki. REWELACJA! :)))
New Balance but biegowy
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Yarpenn pisze:Właśnie wróciłem. Z muzyką to jest zupełnie inne bieganie! Dzisiaj odpuściłem dla próby rozgrzewkę tylko lekki trucht na początku, a potem normalne ćwiczenie swoim rytmem. Nie dość, że ćwiczyłem 45 minut zamiast 30 to jeszcze nie czuję zmęczenia, miałem ochotę biegać dalej, pobiłem swój rekord odległości, nawet tempo mi wzrosło bez żadnej zadyszki. REWELACJA! :)))
I o to chodzi :usmiech: Tak trzymaj :uuusmiech: Wielu, szczególnie na początku musi znaleźć coś co odciąży umysł od natrętnych myśli że już jest się zmęczonym. Moje gratulacje :)
Jacek Wosiek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

już jutro o 9.30 zapraszamy na kolejne zajęcia na Olimpijskim. Tym razem będzie tylko Tomek, ponieważ ja wyjeżdżam na Akademickie MP do Łodzi. Miłego treningu :)
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiaj na zajęciach nie było nas wiele ale myślę, że praca jaką wykonaliśmy będzie procentować w przyszłości. Dzięki serdeczne za wspólne bieganie na BBL pozdrawiam Tomek.
Awatar użytkownika
Earendil
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wybiera się ktoś od nas w niedzielę 29.05 na te zawody? :)
Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:54

Nieprzeczytany post

Earendil pisze:Wybiera się ktoś od nas w niedzielę 29.05 na te zawody? :)
Hej, wiesz w sumie myślałem o tym biegu, zobaczę czy będę w ten dzień we Wrocławiu. Z tego co pamiętam to rozmawialiśmy z Jackiem o udziale w tym biegu wszystkich chętnych z BBL z Wrocławia ;) Sprawa jest jeszcze do obgadania :)
Ostatnio zmieniony 24 maja 2011, 21:10 przez szewczykdratewka, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysiek
Awatar użytkownika
tomekL
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, kurcze niestety nie udalo mi sie wziac udzialu w ostatnich zajeciach no i niestety, nie bedzie mnie na nastepnych ale polacze sie z Wami w sobote duchowo biegajac po Swinoujskiej plazy:) i powodzenia w biegu 29. maja dla tych ktorzy w nim polecą:)
Tomek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

serdecznie zapraszamy całe rodziny na zajęcia w najbliższą sobotę o godz. 9.30 na stadionie olimpijskim. Nasi sponsorzy przygotowali miłe upominki dla Mam i Dzieci z okazji ich świąt:)
Jacek Wosiek
Whitecat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pięknie ;) Akurat na pierwszy trening , który mi nie pasuję =]
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dzięki wszystkim za ostatnie zajęcia i możliwość zabawy :)
zaległa fotka z 21.05
Obrazek

i ostatnie spotkanie 28.05
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

więcej zdjęć na http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 9314430337
Jacek Wosiek
Lus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kto nie był na ostatnim spotkaniu niech żałuje. Zabawa była świetna, znowu poczułam się jak dziecko :hejhej:

Przy okazji: czy ktoś brał udział w biegu dla Maćka i chciałby się podzielić wrażeniami? Pobiegłam, był to mój absolutny debiut biegowy i moim skromnym zdaniem było super. Organizacja, trasa, atmosfera - rewelacja. Może ciut ciasno, ale frekwencja znakomita.
z pozdrowieniem,
Lucyna
Awatar użytkownika
Earendil
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja biegłem! :) Nawet mi się udało połamać dość solidnie 50 minut (48:09 netto nabiegałem) :) Wrażenia jak najbardziej pozytywne, frekwencja porażająca, parę dni przed biegiem jak się zapisywałem i widziałem zgłoszonych ok. 300 osób to byłem pod wrażeniem, ale na miejscu jak zobaczyłem ludzi z numerkami >500 to po prostu szczena mi opadła :)

A co do ostatniego BBL, to mnie się również podobały gry/zabawy :)

Chciałem jeszcze się dowiedzieć, czy ktoś od nas się na TO wybiera? Co prawda bieg jest bezpośrednio po BBL, ale może ktoś jeszcze się skusi? Tym bardziej, że wpisowe wynosi tylko 0 PLN (tak, zero) i jedynie trzeba się na datasport.pl wcześniej zarejestrować :)
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Lus, Earendil wielkie gratulacje dla Was oraz pozostałych dwóch osób które wystartowały w barwach BiegamBoLubię. Super czasy :) Mam nadzieję że Wasze super pozytywne odczucia zmotywują większą ilość biegających do udziału w zawodach biegowych:)
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:54

Nieprzeczytany post

Earendil pisze:Ja biegłem! :) Nawet mi się udało połamać dość solidnie 50 minut (48:09 netto nabiegałem) :) Wrażenia jak najbardziej pozytywne, frekwencja porażająca, parę dni przed biegiem jak się zapisywałem i widziałem zgłoszonych ok. 300 osób to byłem pod wrażeniem, ale na miejscu jak zobaczyłem ludzi z numerkami >500 to po prostu szczena mi opadła :)

A co do ostatniego BBL, to mnie się również podobały gry/zabawy :)

Chciałem jeszcze się dowiedzieć, czy ktoś od nas się na TO wybiera? Co prawda bieg jest bezpośrednio po BBL, ale może ktoś jeszcze się skusi? Tym bardziej, że wpisowe wynosi tylko 0 PLN (tak, zero) i jedynie trzeba się na datasport.pl wcześniej zarejestrować :)
Mateusz, z chęcią bym pobiegł ale mam małą kontuzję i nie biegam od poniedziałku (coś w kolanie i wolę poczekać, bo podobno nadgorliwość jest gorsza od wiadomo czego) ;)
Na zajęcia BBL na pewno przyjdę, ale boję się żeby znowu czegoś sobie nie naderwać (w sumie nawet nie wiem czy to naderwanie - odczuwam dyskomfort czasami), dlatego nie wystartuję w tym biegu. Co do zajęć to też mi się bardzo podobały, zresztą zawsze mi się podobają :hej:
A co do wyników to bardzo dobre :) także gratulacje :)
Krzysiek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Sobota zbliża się wielkimi krokami - zapraszam na kolejne zajęcia BBL. Stadion obecnie jest remontowany, więc spotykamy się nie na płycie stadionu lekkotletycznego lecz przy wejściu na stadion. Zajęcia przeprowadzimy obok stadionu na boisku rozgrzewkowym z bieżnią żużlową. Dla chętnych nie lada atrakcja po zajęciach BBL. O 11 rusza bieg na 5km w ramach otwartych Mistrzostw Wrocławia. Informacje o biegu http://www.omw.wroc.pl/new/wp-content/u ... W-2011.pdf oraz przebieg trasy http://www.omw.wroc.pl/new/wp-content/u ... %85tka.pdf . Jeśli ktoś dysponuje czasem to możemy się wybrać razem na te zawody. Bieg odbywa się bardzo blisko Stadionu Olimpijskiego, więc warto choćby zobaczyć jak wygląda taka rywalizacja :)
Jacek Wosiek
ODPOWIEDZ