Zjeść zęby na bieganiu
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Można by wiele na ten temat popolemizować ale ja bardziej skupiłbym się całościowo niż częściowo nad uzupełnianiem organizmu w niezbędne substancje. My przecież nie wiemy do końca i w pełni jaki ma wpływ na organizm zwykłe picie wody, więc te wnioski wydaje mi się są bezsensu, a zęby przy odrobinie szczęścia można szybciej sobie połamać przy bieganiu niż na bieganiu.
pozdro
pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
- Carmel
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jak to sie mowi, Z DWOJDA ZLEGO, woda jest najmniej szkodliwa Majac do wyboru Cole, ktora sie czysci Kibelki w Ameryce, inne napoje gazowane, soki "naturalne" z cala gama konserwantow czy tez kawe cherbate i inne "cuda na kiju", woda zdecydowanie stoi na piedestaleF@E pisze:Można by wiele na ten temat popolemizować ale ja bardziej skupiłbym się całościowo niż częściowo nad uzupełnianiem organizmu w niezbędne substancje. My przecież nie wiemy do końca i w pełni jaki ma wpływ na organizm zwykłe picie wody,
pozdro
Poza tym uzupelnianie organizmu w "niezbedne substancje" to zgaduj zgadula co jest w kazdym posilku, ktory spozywasz? Woda :p
Pozdarwiam