SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki Wojtku za trening - dziś było intensywnie. Bardzo mi się podobało - oby takich treningów więcej. Na ostatniej prostej interwałów miałem 99% HrMax, więc chyba nieźle
Czekamy na foty.
Pzdr,
Piotrek
Czekamy na foty.
Pzdr,
Piotrek
-
- Rozgrzewający Się
Piotrek - mam podobne problemy do tych co Ty miałeś z bólem piszczeli. Boli mnie od miesiąca, a nie biegam od 17 dni, ale mimo wszystko ból nie ustępuje. Czy możesz doradzić co, oprócz roweru jak napisałeś, Ci pomogło? Miałeś jakąś rehabilitacje, gdzieś się udałeś? Biegać teraz nie mogę i nie będę, ale jest strasznie ciężko, bo pogoda cudowna, wcześnie robi się jasno a ja uziemiony .
-
- Wyga
Oooo Co się stało że forum tak przycichło.
Ale mam nadzieję, ze mimo wszystko stawicie się na jutrzejszych zajęciach BBL.
Jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie.
Wracając do sztafet to musimy poczekać aż stadion będzie wolny.
Ale jak zawsze zapraszam 04.06.2011 stadion LA przy ulicy Litewskiej jak zwykle start 9.30
oczywiście w SZCZECINIE
Pozdrawiam i do zobaczenia
Ale mam nadzieję, ze mimo wszystko stawicie się na jutrzejszych zajęciach BBL.
Jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie.
Wracając do sztafet to musimy poczekać aż stadion będzie wolny.
Ale jak zawsze zapraszam 04.06.2011 stadion LA przy ulicy Litewskiej jak zwykle start 9.30
oczywiście w SZCZECINIE
Pozdrawiam i do zobaczenia
- alcor21
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:57
No mnie znów nie będzie i znów przez pracę. I strasznie żałuję. Pozdrawiam tych co jutro się stawią.
A tak z innej beczki to co powiecie na wspólny piknik - grill po treningu któregoś razu?? Na Arkonce, bo blisko. Miejsce jest, czas jest, okazja jest. Tylko czy chętni są??:)
A tak z innej beczki to co powiecie na wspólny piknik - grill po treningu któregoś razu?? Na Arkonce, bo blisko. Miejsce jest, czas jest, okazja jest. Tylko czy chętni są??:)
-
- Wyga
alcor21 pisze:No mnie znów nie będzie i znów przez pracę. I strasznie żałuję. Pozdrawiam tych co jutro się stawią.
No pewnie już na samym początku akcji BBL, z Rafałem poruszaliśmy ten temat ale później jakoś nam to wypadło z głowy.
Ale jeszcze nic straconego
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Słuchaj - kup sobie kompres NextCare - okład ciepło/ zimno - dla Ciebie tylko zimno. Włóż do zamrażarki i 3-4 razy dziennie okłady w miejsce, gdzie boli i w promieniu do 20cm. W trakcie okładów trzymaj nogi wyżej niż serce - najlepiej pod kątem 60 stopni od tułowia.mortezo pisze:Piotrek - mam podobne problemy do tych co Ty miałeś z bólem piszczeli. Boli mnie od miesiąca, a nie biegam od 17 dni, ale mimo wszystko ból nie ustępuje. Czy możesz doradzić co, oprócz roweru jak napisałeś, Ci pomogło? Miałeś jakąś rehabilitacje, gdzieś się udałeś? Biegać teraz nie mogę i nie będę, ale jest strasznie ciężko, bo pogoda cudowna, wcześnie robi się jasno a ja uziemiony .
Ja chodziłem i chodzę nadal na masaże, krioterapię, ultradźwięki i lasery - odpukać problemy prawie całkiem ustały.
I rozciągaj się często!!! I biegaj sobie od czasu do czasu delikatnie - musisz "kazać" mięśniom działać.
Pzdr,
Piotrek
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Mnie dzisiaj nie będzie - jestem w Koszalinie. Za tydzień, też mnie nie będzie - również wyjazd. Ale za dwa tygodnie przed Błękitną Wstęgą powinienem być.
Pzdr,
Piotrek
Pzdr,
Piotrek
-
- Wyga
Witam!
Dzisiaj na zajęciach było nieoczekiwanie mało osób, ale i tak bawiliśmy się dobrze.
Tylko co sie dzieje z frekwencją. Mam nadzieję ze powodem są miedzy innymi praca i zawodu, w których bierzecie udział.
Jak startujecie to identyfikujcie się z BiegamBoLubię Szczecin ponieważ w grudniu zostaną rozlosowane koszulki BBL.
Foty z zajęć będą w poniedziałek.
Pozdrawiam
Dzisiaj na zajęciach było nieoczekiwanie mało osób, ale i tak bawiliśmy się dobrze.
Tylko co sie dzieje z frekwencją. Mam nadzieję ze powodem są miedzy innymi praca i zawodu, w których bierzecie udział.
Jak startujecie to identyfikujcie się z BiegamBoLubię Szczecin ponieważ w grudniu zostaną rozlosowane koszulki BBL.
Foty z zajęć będą w poniedziałek.
Pozdrawiam