KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
No Papry jak najbardziej, fajne miejsce ale jedno Paprocańskie kółeczko ma 7km bo 3kółeczka tworzą półmaraton Ale Najlepsza myślę że jest w nie deszczowym okresie Podczas zawodów prawie zawsze jest błotko to taki pół cross Co do WPKiW, systematycznie trzaskam tam różne dystanse w różnych wersjach, z podbiegami i to typowo górskimi oraz płasko wokólł głównej alei. Polecam Start spod Bukowej obok GieKSy, póżniej kierujemy sie w górę na Planetarium, obiegamy cały park dookola, wokół stadiou śląskiego i głownymi alejami Taka trasa od spodka do śląskiego i nazat to okolo 14km z podbiegami zbiegami ladnymi widokami i wszystkim co potrzebne:)
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
Xenon biegam czasami tą trasą po WPKiW, podbieg pod planetarium trochę męczący, ale potem już z górki
Na 3 stawach można polecieć pętlą Doliniarzy na 4,7km, ale ja częściej obiegam całe lotnisko, i ten środkowy staw kajakowy, zaczynam i kończę koło tych restauracji tam na parkingu, wychodzi około 6km. Druga fajna opcja na Dolinie i częściowo już po mieście to wbiec w las koło stadniny i tamtędy się zapuścić aż do Kościuszki, kawałek w kierunku AWFu i wracamy Ceglaną, a później obok WORDu i wzdłuż lotniska w dół. Taka opcja to jakieś 11km, jak dołożymy jeszcze ten pierwszy podłużny staw to już jakoś 12,5km
Na 3 stawach można polecieć pętlą Doliniarzy na 4,7km, ale ja częściej obiegam całe lotnisko, i ten środkowy staw kajakowy, zaczynam i kończę koło tych restauracji tam na parkingu, wychodzi około 6km. Druga fajna opcja na Dolinie i częściowo już po mieście to wbiec w las koło stadniny i tamtędy się zapuścić aż do Kościuszki, kawałek w kierunku AWFu i wracamy Ceglaną, a później obok WORDu i wzdłuż lotniska w dół. Taka opcja to jakieś 11km, jak dołożymy jeszcze ten pierwszy podłużny staw to już jakoś 12,5km
-
- Zaprawiony W Bojach
To ja dla odmiany powoem że wszystko poniżej Dyszki staram sie biegać na Bieżni bo to z reguły są szybsze akcenty. Najgorzej jest wlasnie z tymi dlugimi wybieganiami. Bo nagle sie okazuje że jeśli nie chcesz oddalac sie zbytnio od centrum i nie latac w kółko to musisz zaliczyc i całą dolinke i cały WPKiW. Razem okolo 30
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
http://goo.gl/maps/P6uI dzisiaj zrobię ten odcinek 3 razy burza może być ciekawie
- lideczqa
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Ja biegam w Chorzowie - mieszkam na odludziu i jak wybiegnę to pola łąki, tory i żabie doły. Ale ja liczę trasę na razie na minuty a nie na km. I nie wiem czy żabie doły można okrążać bo zawsze dobiegam tylko do głównej alejki i trzeba zawracać Ale za 2 miesiące wam powiem :D
- Chester04
- Stary Wyga
- Kontakt:
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Dzisiaj podczas Naszego spotkania...zorganizowaliśmy dzień dziecka połączony z dniem mamy...
I choć pogoda nie dopisała...zabawa była przednia...
Myślę, że trafne było, jest i Będzie zajmować się dzieciaczkami.....
Nasi milusińscy okazali hart Ciała i ducha i niezłomnie startowali w wszystkich przygotowanych dla nich konkurencjach.
Rzuty do celu, biegi, szarfy i inne utrudnienia pokonywali sprawnie, a nawet z gracją. Wspaniały widok dla oka..patrzeć jak się zmagają z rywalami i swoimi słabościami. Eeeee...jakimi słabościami? Żadne z przybyłych milusińskich nie okazało ani krzty słabości wobec złej aury.
Konkurencje zróżnicowane, pokazały jak sprawne mogą być taki szkrabiki
Miejmy nadzieje, ze chętnie będą do Nas wracały...do czego serdecznie zapraszamy...
Zdjęcia może choć troszeczkę odzwierciedlą zabawę jaka była... AGNIESZKO...czekamy na galerię...
I choć pogoda nie dopisała...zabawa była przednia...
Myślę, że trafne było, jest i Będzie zajmować się dzieciaczkami.....
Nasi milusińscy okazali hart Ciała i ducha i niezłomnie startowali w wszystkich przygotowanych dla nich konkurencjach.
Rzuty do celu, biegi, szarfy i inne utrudnienia pokonywali sprawnie, a nawet z gracją. Wspaniały widok dla oka..patrzeć jak się zmagają z rywalami i swoimi słabościami. Eeeee...jakimi słabościami? Żadne z przybyłych milusińskich nie okazało ani krzty słabości wobec złej aury.
Konkurencje zróżnicowane, pokazały jak sprawne mogą być taki szkrabiki
Miejmy nadzieje, ze chętnie będą do Nas wracały...do czego serdecznie zapraszamy...
Zdjęcia może choć troszeczkę odzwierciedlą zabawę jaka była... AGNIESZKO...czekamy na galerię...
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
OCZYWIŚCIE...ZAPRASZAM NA STADION W KAŻDĄ SOBOTĘ I CHĘTNIE POMOGĘ:)Początkująca pisze:Dzień dobry
no właśnie -- kusicielexenon1981 pisze:hah i taki tekst po moim . Ja to wiem jak zachęcić kobiety do Bieganialideczqa pisze:Kusicie ......Ja niestety
wiem, że się nie umywam do tych kobiet, o których wspominają panowie na tym forum, ale żal mi, że nie każdą sobotę mam możliwość z Wami potrenować. A przydałoby się == zwłaszcza wiedzy teoretycznej chłonąć od naszych trenerów.
Bzium -- potrzebuję pomocy fachowca, bo załamują mnie moje wyniki. Mogę prosić o konsultację?
w nadchodzącą sobotę oczywiście nie mam jak się stawić. I żałuję każdej nieobecnej.
Pozdrawiam
Bzium - Forever!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Eh tyle szumu i się okazuje na mecie że Bzium jest ode Mnie szybszy tylko o minutę.........................................
........
.....
........
....
na kilometrze
Gratuluję wszystkim Bielszczaninom? bylo ufffff gorrrrrąąąącoooo szczególnie za sprawą nieletniej Monikiiiii
ps. po biegu przyjechał po Nią tatuś i Mamusia
........
.....
........
....
na kilometrze
Gratuluję wszystkim Bielszczaninom? bylo ufffff gorrrrrąąąącoooo szczególnie za sprawą nieletniej Monikiiiii
ps. po biegu przyjechał po Nią tatuś i Mamusia
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
konkretnie to niech się każdy pochwali swoim wynikiem ja mialem 41minut i 21 sekund i wogóle to miało byc poniżej 40 ale na rozgrzewce całą krew odpłyneła mi do całkiem nie użytecznego męskiego narządu i wymiana tlenowa przez to była zachwiana i poległem. Niefajnie biegnie się z kolką od 2 km trzymając się aż do finishu na mecie za śledzionę... jak naciskałem to szło biec ale żeby przyśpieszyć to już zapomnij Życióweczka jednak padła o ponad 2 minutki, jeszcze nie biegłem tak długo w takim tempie w swojej "karierze" zawodniczej.
Daro był jakieś 141 pozycji przede Mną eh może jeszcze kiedyś go ścignę... U niego meskość przed Biegiem się nie odezwała.
Daro był jakieś 141 pozycji przede Mną eh może jeszcze kiedyś go ścignę... U niego meskość przed Biegiem się nie odezwała.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
TU SĄ ZDJĘCIA Z 28 MAJA
Waleczne pokolenie nam dorasta:)
Widziałam wyniki z Bielska-brawo!
Jak Wasze wrażenia?
Waleczne pokolenie nam dorasta:)
Widziałam wyniki z Bielska-brawo!
Jak Wasze wrażenia?
- Chester04
- Stary Wyga
- Kontakt:
Gratuluję wyników, Darek jak widzę 7 miejsce. Ja na obecnym etapie walczyłbym z tymi dziesięcioma kilometrami z 48 minut lekko W przyszłym roku myślę że będę już aktywnie uczestniczył w takich imprezach, w tym skupiam się teraz na październikowym Półmaratonie Katowickim, i po drodze w lipcu i sierpniu coś krótszego, żeby nabrać trochę doświadczenia
Pogoda w sobotę zgodnie z prognozami okropna, ale jestem zadowolony że się zebrałem i wyszedłem, ogólnie pierwszy raz biegałem w takim deszczu, myślałem że będzie gorzej
Pogoda w sobotę zgodnie z prognozami okropna, ale jestem zadowolony że się zebrałem i wyszedłem, ogólnie pierwszy raz biegałem w takim deszczu, myślałem że będzie gorzej