Będę miał wydrukowane oświadczenie. Niewykluczone, że nawet i dlugopis

Sprawa nie do wygrania poza bieżniąrudiger pisze:Broń się Reaktor, bo zaraz wyjdziesz na sprzedawczyka i konfidenta
Będę miał wydrukowane oświadczenie. Niewykluczone, że nawet i dlugopis
O ile mi wiadomo, zaczynamy o 14ej, to chyba tak jak Wy?rudiger pisze:Reaktor, w której turze biegniesz?
Nie biegnę przeciwko BBL tylko w ramię w ramię z Wami, a że moje ramię mam nadzieję, będzie nieco przed Waszymi, to już inna kwestia.Kas pisze:Reaktor a nie będziesz miał konfliktu sumienia? tak biec "przeciwko" BBL? Czy wierzysz w zdrową sportową rywalizację i liczysz, że nie spotka cię za to ostracyzm na treningach
?
Już, już, muszę jeszcze złapać oddech, bo właśnie przebiegłem 24 kilometr...rudiger pisze:Broń się Reaktor, bo zaraz wyjdziesz na sprzedawczyka i konfidenta
Hehe, na bieżni też się łatwo nie dam.Svolken pisze:Sprawa nie do wygrania poza bieżniąrudiger pisze:Broń się Reaktor, bo zaraz wyjdziesz na sprzedawczyka i konfidenta
Co to za matka, która nie chce wesprzeć (finansowo) swojego dziecka?Adam Klein pisze:Co to w ogóle jest? Wychowaliśmy zawodnika na naszym łonie a on teraz zasila inny zespół?
Chyba podjadę tam rowerem i też przetestujębennykuleczka pisze:Hej,
ja dzisiaj biegałem po Polach Moko starając się rozkminić przebieg trasy - będzie ciekawie![]()
Pamiętam, pamiętam, miałem na myśli sobotnie BBL.bennykuleczka pisze:Reaktor - tylkko sie nie pomyl - Ekiden jest w niedzielę![]()
Nie wiem jak to wygląda na Polach, ale gdy biegam w mojej Białołęce, to w ciągu tygodnia gdy startuję ok. 5ej to spotykam zazwyczaj kilka biegających osób.bennykuleczka pisze:ja byłem dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczony liczbą osób biegających po Polach Mokotowskich mimo wczesnej pory (6-7 rano), następnym razem będę je liczył.
Czy komuś z Was zdarza się biegać w godzinach 4-7 rano na Polach Mokotowskich, w parku Morskie Oko, albo w Łazienkach? Może się mijamy?![]()
Skąd wiesz, które pole miałem na myśli?Svolken pisze:Z tego co wiem, to jest tylko jedno Pole Mokotowskie, a nie kilka
Kwestia przyzwyczajenia, dostrojenia zegara biologicznego. Ja już mam włączony czas "czuwania" od 5ej rano każdego dnia.Kinka pisze:Podziwiam Was!
Nie jestem w stanie zwlec się na poranne bieganie.
O 7:00 rano muszę wyjść do pracy więc biegać powinnam zacząć najpóźniej o 5:30.
strasznie bym chciała biegać rano....ale to nie dla mnie niestety
Fajnie.Kinka pisze:Będę będę
Delegacje się skończyły nareszcie.
Ech, ja dziś o 20. będę blisko, ale na kolacjiReaktor pisze:Moi drodzy UWAGA UWAGA - dzisiaj o 20ej w repertuarze Kinoteki będzie, jak się zapowiada, bardzo ciekawy film