opinie

lukegr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich forumowiczów.
Przejdę do sprawy. Od dłuższego czasu wieczorami zacząłem biegać. Chciałbym sobie sprawić w prezencie specjalną do tego odzież. Przeglądałem dużo ofert producentów Under Armour i Craft. I Pytanie moje czy ktoś używał odzieży tych marek do biegania. Niech Poda model i swoją opinie. Dla siebie szukam dresu w którym mógłbym biegać w różnych warunkach przeważnie w deszcz ( Norwegia - tu przeważnie brzydka pogoda) ale także dresu użyć do siłowni i gry w piłkę na powietrzu. Do dresu także muszę sprawić sobie odzież termoaktywna i ona będzie raczej z serii coll marki Under armour a co do dresu zostawiam dla was. Czekam na wasze wypowiedzi.
PKO
Tomcio:)
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witaj,

W swojej szafie mam kilka produktów Crafta.
-bielizna termoaktywna (kalesony i koszulka z długim rękawem) z serii zero
-„Spodnie” do biegania – cos w tym stylu: http://sklep.sportteam.com.pl/product/3 ... N%20TIGHTS
-szorty do biegania
- 2 koszulki „Active run”, taki luźny T-shirt
- Lekką kurtkę, wiatrówkę, rozpinaną na zamek z przodu od góry do dołu.
Ze wszystkich produktów jestem bardzo zadowolony. Bielizna temoaktywna ma już 3 albo 4 lata. Trzyma się świetnie. Jedyne co to troszkę się materiał zmechacił na wierzchu ale w niczym to nie przeszkadza. Góra też się troszkę rozciągnęła na łokciach ale też jest to minimalne. Tors jest opięty jak na początku. Te „Spodnie” do biegania, szorty i kurteczkę mam już 2-3lata, są w stanie bardzo dobrym. Szorty troszkę się w kroku zaczęły przecierać a w kurtce zamek się rozwalił na wysokości szyi – moja wina. Koszulki mają mniej niż 2 lata, wyglądają jak nowe. Zimą zakładam koszulkę tą z serii zero, kurtkę i coś na szyje . Na dół idą „spodnie do biegania” i szorty. Jest mi wystarczająco ciepło. Nie żałuję wydanych pieniędzy na te ciuszki. Myślę że jakość dresów w wykonaniu Crafta tez będzie wysoka.

Pozdrawiam
Pozdrawiam :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ