SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- alcor21
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:57
- Życiówka w maratonie: brak
Na 90 % będę, ale nie wiem jak tam moja kostka będzie posłuszna.
A tak na marginesie to gdzieś coś o koszulkach się doczytałem
Prawda to, że będą rozlosowywane??
A tak na marginesie to gdzieś coś o koszulkach się doczytałem
Prawda to, że będą rozlosowywane??
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
No w końcu uda mi się przybyć, bo 2 tyg. temu nie było mnie w Szczecinie, a tydzień temu byłam chora, ale jutro postaram się zawitać, jeśli nie będzie padało:)
Ale cały czas śledzę forum i jestem na bieżąco, pozdrawiam
Ale cały czas śledzę forum i jestem na bieżąco, pozdrawiam
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Ja będę, choć właśnie drugie popołudnie w łóżku leżę - coś mi się przypałętało. Ale dzielnie walczę, już jest o wiele lepiej niż wczoraj i jutro na trening trzeba gonić. Mogę się ewentualnie spóźnić, bo na 8.15 mam fizjoterapie.
Pzdr,
Piotrek
Pzdr,
Piotrek
-
- Wyga
Witam
Na samym początku chciałabym Was przeprosić, za brak mojej obecności na jutrzejszym spotkaniu, mam nadzieję że będziecie tęsknić, choć troszkę ;p
Cieszę się, że jesteście zdeterminowani do uczęszczania na zajęcia BBL
Mam nadzieję, że wszyscy Ci którzy mają dolegliwości zjawią się bez problemów, oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Co do sztafety, to oczywiście zostanie zorganizowana, ale będziemy musieli na to poczekać.
I nie zapomnijcie o Akcji 28.05.2011 Dzień Dziecka i Dzień Mamy.
Zapraszam Pozdrawiam i do zobaczenia
Na samym początku chciałabym Was przeprosić, za brak mojej obecności na jutrzejszym spotkaniu, mam nadzieję że będziecie tęsknić, choć troszkę ;p
Mam nadzieję, że wszyscy Ci którzy mają dolegliwości zjawią się bez problemów, oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Co do sztafety, to oczywiście zostanie zorganizowana, ale będziemy musieli na to poczekać.
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Beatka! Ja wybacze ale Maciek był bardzo zawiedziony Dał sie wyciągnąć tylko dlatego ,ze obiecałam ze bedziesz a tu...klops Rafał nie działa na niego tak motywująco. Głównie dlatego ,ze nie jest "PANIA TRENERKĄ" Więc Maciek obijał sie strasznie !
A my po pewnych perturbacjach i problemach "lokalowych'- śmigalismy po lesie
A my po pewnych perturbacjach i problemach "lokalowych'- śmigalismy po lesie
-
- Rozgrzewający Się
Beata Andruk pisze:Witam
Ze zdziwieniem dostrzegłam własnie dzisiaj Twoj brak. I nie wiem, czy to właśnie to, czy inny czort zadecydował o tym, że na Arkonkę już nie dotarłam Za co jestem na siebie zła.
A propos następnego spotkania - usłyszeliśmy dzisiaj informację, że za tydzień stadion znowu może być zajęty. To prawda?
-
- Rozgrzewający Się
Świetny pomysł! Niesmiało tylko zaproponuję jakiś krótki dystansalcor21 pisze:A co ciekawego na jutro nasi trenerzy szykują?
Ja proponuję któregoś razu pobawić się w sztafetę
Kto jest za??
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
A kiedy ja się nauczę biegać trochę szybciej?
-
- Rozgrzewający Się
Witam Wszystkich bardzo serdecznie :D. Mam pytanko chciałbym wziąć udział w sobotnim treningu, ale wyczytałem że z okazji dnia mamy oraz dziecka będzie mieć trochę inny charakter niż zwykle, czy jako osoba jeszcze bez rodziny mogę wpaść czy będę raczej przeszkadzał :D.
-
- Wyga
Rakub04 pisze:Witam Wszystkich bardzo serdecznie :D. Mam pytanko chciałbym wziąć udział w sobotnim treningu, ale wyczytałem że z okazji dnia mamy oraz dziecka będzie mieć trochę inny charakter niż zwykle, czy jako osoba jeszcze bez rodziny mogę wpaść czy będę raczej przeszkadzał :D.
Witam
28.05.2011 będą konkursy i zabawy dla mam z dziećmi, ale oczywiście odbędzie się normalny trening, więc sądzę ze nie ma się nad czym zastanawiać
Zapraszamy wszystkich tych z rodzinami i tych "jeszcze bez" rodzin
Pozdrawiam i do zobaczenia
- alcor21
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:57
Niestety nie wezmę dzisiaj udziału w treningu, gdyż dopiero z pracy wróciłem ( jest 5:00 rano) i jeszcze dzisiaj... A może jutro... Sam nie wiem jak to określić... Tez pracuję. Mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.