Buty Lekkie, Elastyczne, Niskoprofilowe.....Estetyczne
-
- Zaprawiony W Bojach
Słyszałem że decathlon otwiera nową linię produkcyjną na Żeraniu. Zamiast fiacików i polonezów będą teraz robić ekideny. Mistrz Zenon nie wyrabia z robotą a bucików już zaczyna brakować w sprzedaży. Proszę o zdementowanie pogłosek.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiaj zrobiłem kolejne 3 zenki i łapy mi odpadły. Jutro jeszcze dwa mam w planie. 3 godziny na parę wychodzi. Miejsca na parapecie zabrakło ale idzie coraz szybciej. Za parę lat powinienem dogonić Chińczyka. Z akordem jakichś 1000 par na godzinę Żerań będzie za mały.
No i ryż zacząłem wsuwać, bo ponoć urozmaica życie...
No i ryż zacząłem wsuwać, bo ponoć urozmaica życie...
-
- Zaprawiony W Bojach
czyli w sobotę mam przybiec boso?
- pioropusz
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
...przydałby się test tanich startówek jak np. Joma Century 111...chyba, że test tych butów już miał miejsce a ja po prostu nic o tym nie wiem.
http://www.dailymile.com/people/MateuszW , www.off-trail.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
Qba nie reaguj aż tak drastycznie na test; toć się chłopaki poświęcali, biegali, kręcili ...Qba Krause pisze:czyli w sobotę mam przybiec boso?
- javai
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:49:29
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mogę podzielić się wrażeniami po 61 kilometrach na 9 treningach w Nike Free Run.
Pierwsze dwa razy po ok 4-5km czułem coś w stopie - chyba to co piszą że inaczej pracują mięśnie i trzeba się przyzwyczaić.
Najdłuższy bieg to 11km wolnym tempem.
Raz zrobiłem szybką jak na mnie 5tk w tempie 5min/km.
Dla mnie jest to odpowiedni but na tę chwilę, przesiadłem się z Brooks Ravenna i NB 760 w których miałem problemy z gęsią stópką.
W Nike Free Run nic takiego nie występuje a teoretycznie jestem pronatorem.
Buty mają dobrą przyczepność na asfalcie, polnej ubitej ścieżce i fajnie trzymają jak się wbiegnie w jakiś piach.
No i u mnie bardzo dobrze biega się ze śródstopia, jak ląduje się na piętę to jest mniej przyjemnie.
Według mnie to że jest szerszy w przodzie jest zaletą właśnie dla biegania ze śródstopia. Przez dobrze wykonaną cholewkę ta szerokość mi nie przeszkadza jak np w Kalenij Eliofeet.
Przed zakupem miałem okazję próbować Biom B, Saucony Kinvara i z tych trzech najbardziej na ten moment przekonały mnie Nike Free.
Jak będę miał okazję to planuję spróbować Puma FASS.
Pierwsze dwa razy po ok 4-5km czułem coś w stopie - chyba to co piszą że inaczej pracują mięśnie i trzeba się przyzwyczaić.
Najdłuższy bieg to 11km wolnym tempem.
Raz zrobiłem szybką jak na mnie 5tk w tempie 5min/km.
Dla mnie jest to odpowiedni but na tę chwilę, przesiadłem się z Brooks Ravenna i NB 760 w których miałem problemy z gęsią stópką.
W Nike Free Run nic takiego nie występuje a teoretycznie jestem pronatorem.
Buty mają dobrą przyczepność na asfalcie, polnej ubitej ścieżce i fajnie trzymają jak się wbiegnie w jakiś piach.
No i u mnie bardzo dobrze biega się ze śródstopia, jak ląduje się na piętę to jest mniej przyjemnie.
Według mnie to że jest szerszy w przodzie jest zaletą właśnie dla biegania ze śródstopia. Przez dobrze wykonaną cholewkę ta szerokość mi nie przeszkadza jak np w Kalenij Eliofeet.
Przed zakupem miałem okazję próbować Biom B, Saucony Kinvara i z tych trzech najbardziej na ten moment przekonały mnie Nike Free.
Jak będę miał okazję to planuję spróbować Puma FASS.
Po co ja biegam?
-
- Zaprawiony W Bojach
Jurek: ja akurat mam FAASy, które chłopaki raczej chwalili, i równiez mam same pozytywne doznania.Jurek Kuptel pisze:Qba nie reaguj aż tak drastycznie na test; toć się chłopaki poświęcali, biegali, kręcili ...Qba Krause pisze:czyli w sobotę mam przybiec boso?
Świetny but.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ale słyszałem że mistrz Zenon przy nich grzebał (znaczy się przy Pumach
)?

-
- Zaprawiony W Bojach
nie grzebał tylko przymierzał.
przycinać kotu pazurów i ogona nie pozwoliłem.
przycinać kotu pazurów i ogona nie pozwoliłem.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie wierzę ... wszystko czego mistrz dotyka zamienia się w złoto ... on zawsze coś przytnie ... może nie zauważyłeś?
-
- Zaprawiony W Bojach
słyszałem o tym, zawsze jak dotyka banknotu obcina jedno zero...
stąd skazany jest na życie w ubóstwie lub operowanie kilogramami bilonu.
stąd skazany jest na życie w ubóstwie lub operowanie kilogramami bilonu.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na sobotę będziesz miał swoje niskobudżetówki. W grubej pumie zmieszczą się dwa zenki naraz, więc mogą robić za gustowny worek na zawody.
-
- Zaprawiony W Bojach
to możę wezmę bumboksa, ty weźmiesz płytę i odtańczymy zbiorowy taniec radości przy dźwiękach bymbnów?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kupiłem już w Tesco niskobudżetowe baterie. Jeszcze tylko rozpałkę i na ósmym torze sobie poskaczemy przy ognichu i smażonej gumie.
-
- Zaprawiony W Bojach
ale brać? bo na plecy ciężko będzie wziąć więc przybiegłbym autem.
request: Adam, wywalisz to potem do poznańskiego biegam-bo-muszę? sorry za OT
request: Adam, wywalisz to potem do poznańskiego biegam-bo-muszę? sorry za OT