Tak więc ze 100 kg powinny sobie spokojnie dać radę

Wave pisze:Wersja "14" ma zdecydowanie lepszą amortyzację od "13" m.in. ze względu grubszą tylnią podeszwę oraz lepszą sprężystość poprzez system "ap +" w środkowej częsci podeszwy.
Tak więc ze 100 kg powinny sobie spokojnie dać radę
sawalas pisze:Jakbym nie wybierał wychodzi jeden but - wave rider 14 - 499 złWave pisze:Witam,
Jeśli chodzi o markę Mizuno to w doborze obuwia może pomóc ta stronka:
http://www.myprecisionfit.com
pzdr)
m
Sam Asics na swojej stronie przedstawia Stratusa jako odpowiedni dla max normal weight.Adam Klein pisze:
Ja nadal twierdzę, że w naszej tabeli nie ma błędu aczkolwiek na pewno Stratus u ciężkiego biegacza wytrzyma mniej niż u lekkiego. Pięty równie dobrze mogą Cię boleć w Nimbusach, buty cudów nie zdziałają.
wydaje mi sie ze bylyby dla mnie za mało wytrzymałe.mszary pisze:sawalas, ja mam 100 kg, biegam po asfalcie obecnie i wczoraj zakupiłem Brooks Vapor 9 (299 zł) i już mam w nich 24 km przebiegu. Wczoraj lekko bolały mnie 3 palce w lewej stopie (buty maja podeszwę wyprofilowaną tak, że "leci" trochę w dół*** ale dzisiaj juz było super i żadnego bólu. Wiem, że po 24 km nie można nic stwierdzić, ale kupiłem te buty oczywiście z polecenia sprzedawcy w RBF Sport w Szczecinie i jestem zadowlony.