Rozmowa z Bartkiem Świątkowskim
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam takie pytanie nie związane z tematem , a mianowicie czy jest do kupienia w pl taka koszulka jaka ma na sobie Bartek ( reprezentacji polski) cena nie jest wazna
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
-
- Zaprawiony W Bojach
Zazwyczaj można takie kupić na największych maratonach w Polsce. Kontaktu do sprzedawcy niestety nie mam.Ciawaraz pisze:Mam takie pytanie nie związane z tematem , a mianowicie czy jest do kupienia w pl taka koszulka jaka ma na sobie Bartek ( reprezentacji polski) cena nie jest wazna
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Rozgrzewający Się
Takie pytanie luźno związane z tematem
te 3 cm wiecej do podniesienia nogi to na każdym stopniu czy tylko na pierwszym czy może tylko przy ubieraniu obuwia??
te 3 cm wiecej do podniesienia nogi to na każdym stopniu czy tylko na pierwszym czy może tylko przy ubieraniu obuwia??
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Eee, czepiasz się.rchalubowicz pisze:Takie pytanie luźno związane z tematem
Bohater artykułu udziela się na biegajznami.pl pod nickiem malinowy
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
- bogdanos
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:43:50
- Życiówka w maratonie: 3:39:01
-
- Zaprawiony W Bojach
Na każdym jest więcej. Zauważ, że na nodze podporowej pianka jest wtedy zgnieciona, a na nodze którą podnosisz nie jest. Ale 3 cm to chyba przesada (albo Bartek porównywał z cudownymi Reebokamirchalubowicz pisze:Takie pytanie luźno związane z tematem
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok