Bieganie w TVN 17 maja
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Chyba jutro rano w Dzień Dobry TVN przy każdej prognozie pogody ma być coś o bieganiu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W niedzielę o godz.12:30 zdaje się na Polsacie Sport jest nowy program ... Atleci.
Paweł Januszewski na przykładzie Pauliny Sykut uczy... podstaw biegania.
Poza tym był wywiad z Adamem Kszczotem.
http://paulina-sykut-video.strefa.pl/at ... 05-11.html
Paweł Januszewski na przykładzie Pauliny Sykut uczy... podstaw biegania.
Poza tym był wywiad z Adamem Kszczotem.
http://paulina-sykut-video.strefa.pl/at ... 05-11.html
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:01:00
Ojej, Pjej!Adam Klein pisze:Chyba jutro rano w Dzień Dobry TVN przy każdej prognozie pogody ma być coś o bieganiu.
To ja akurat będę biegać.
A ci co spędzają ranki przed TV z pewnością z zachłannością poświęcą się temu tematowi. Może nawet z przejęcia zapalą papieroska...

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Ale dobrze że sie coś dzieje...
jak obiboków zaatakuje bieganie i z zewnątrz (zawody w miastach) i jeszcze frontalny atak z TV to może jakiś ktoś w końcu ruszy dupe z fotela...
takie moje marzenia
im nas więcej tym lepiej...
jak obiboków zaatakuje bieganie i z zewnątrz (zawody w miastach) i jeszcze frontalny atak z TV to może jakiś ktoś w końcu ruszy dupe z fotela...
takie moje marzenia

-
- Zaprawiony W Bojach
porównanie bez sensu.
zamiast się cieszyć, że jest program o bieganiu, to ty znowu się snobujesz - ja nie oglądam, bo biegam.
ktoś mógłby się wtedy zainteresować - taka osoba, która jest uzaleźniona, nie ogląda TV bo biega pewnie ma niesamowity kilometraż... i spojrzeć w Twoją stopkę...
odpuść trochę bo to się staje nieznośne.
szczególnie, że drwinę z telewidzów łatwo obrócić przeciwko Tobie - nie oglądasz TV z papierosem, ale pewnie ze zgrzewką piwa 8h dziennie spędzasz w internecie. W końcu surfing to też sport?
zamiast się cieszyć, że jest program o bieganiu, to ty znowu się snobujesz - ja nie oglądam, bo biegam.
ktoś mógłby się wtedy zainteresować - taka osoba, która jest uzaleźniona, nie ogląda TV bo biega pewnie ma niesamowity kilometraż... i spojrzeć w Twoją stopkę...
odpuść trochę bo to się staje nieznośne.
szczególnie, że drwinę z telewidzów łatwo obrócić przeciwko Tobie - nie oglądasz TV z papierosem, ale pewnie ze zgrzewką piwa 8h dziennie spędzasz w internecie. W końcu surfing to też sport?
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:01:00
Nie snobuje się i biegaczem jestem początkującym.
Bo ja akurat pływam
Ja zwyczajnie nie wierzę, żeby oglądacz TV mógł zostać zmotywowany do biegania przez uśmiechniętą pogodynkę.
A Ty jesteś paskudnik, bo zamiast polemizować z tematem, to się do mnie przy....
Ale się nie gniewam, bo mam poczucie humoru.
Bo ja akurat pływam

Ja zwyczajnie nie wierzę, żeby oglądacz TV mógł zostać zmotywowany do biegania przez uśmiechniętą pogodynkę.
A Ty jesteś paskudnik, bo zamiast polemizować z tematem, to się do mnie przy....
Ale się nie gniewam, bo mam poczucie humoru.

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
bardziej chodziło mi o http://paulina-sykut-video.strefa.pl/at ... 05-11.html niż o TVN...
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nieco w merytoryczny ton:
To nie Janusz ani nie Januszewicz, jak kaleczyła pani prowadząca, przedstawiając Pawła Januszewskiego. Luźna i płytka konwersacja nie zwalnia z obowiązku przygotowania się przed programem. Sam Januszewski również nie wykazał się refleksem, prostując swoją wizytówkę już poza anteną.
To z góry skazało program na nijakość przekazu. To kim jest Paweł Januszewski, co chciał przekazać i pokazać, stało się zaledwie tłem dla późniejszego "gadżetowego biegania". Źle postawiony akcent. Przegrana konfrontacja pomiędzy autentycznością i pozoranctwem. No ale tvn to nie program z misją lecz pierdołą na czole.
Janusz, na drugi raz to ty opowiadaj o gadżetach, a ten koleś do którego śliniła się lala, niech poci się opowiadając, w świńskim truchcie, o swoim bieganiu. Wyjdzie prawdziwiej...
To nie Janusz ani nie Januszewicz, jak kaleczyła pani prowadząca, przedstawiając Pawła Januszewskiego. Luźna i płytka konwersacja nie zwalnia z obowiązku przygotowania się przed programem. Sam Januszewski również nie wykazał się refleksem, prostując swoją wizytówkę już poza anteną.
To z góry skazało program na nijakość przekazu. To kim jest Paweł Januszewski, co chciał przekazać i pokazać, stało się zaledwie tłem dla późniejszego "gadżetowego biegania". Źle postawiony akcent. Przegrana konfrontacja pomiędzy autentycznością i pozoranctwem. No ale tvn to nie program z misją lecz pierdołą na czole.
Janusz, na drugi raz to ty opowiadaj o gadżetach, a ten koleś do którego śliniła się lala, niech poci się opowiadając, w świńskim truchcie, o swoim bieganiu. Wyjdzie prawdziwiej...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ja się spóźniłem bo dzieci do przedszkola odwoziłem.
Ale wszystko jest tutaj:
http://dziendobrytvn.plejada.pl/29,4804 ... detal.html
Ale wszystko jest tutaj:
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
powiem szczerze.. jakoś średnio jak dla mnie zareklamowali bieganie...Adam Klein pisze:Ja się spóźniłem bo dzieci do przedszkola odwoziłem.
Ale wszystko jest tutaj:
pierwszy gość który powinien chyba najbardziej sensownie mówić jakoś mnie wgl nie ruszył...
drugie wejście lepsze i nawet Adam biega

no i trzecie wejście.. znowu lekka lipa... Gardias przebiegła pewno 2 kroki i cieszy miche...
ogólnie lekko jestem rozczarowany.. ale cóż...
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam; Ty weź się ogol; Ty wtedy młodszy chłopak będziesz.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.

Wiecie, że te filmy idealnie obrazują, jak fatalnie stylowo biega człowiek który jest ciężki.
Tam obok mnie biegał Jacek, dobry zawodnik i widać jak na luzie to robił a ja biegłem jak zawodnik wagi ciężkiej.

-
- Zaprawiony W Bojach
Nie pomyślałeś Adam; trza było kierpce zrzucić żeby Cię TVN sfilmował na bosaka; to i technika lepsza i temat by podłapali. A tak tylko najki i najki się w oczy rzucają.