Biegaj z "Saska Sport" w Gorzowie Wlkp.
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:51
- Życiówka w maratonie: 4:44
Nie ma sprawy Tomek. Fajnie, że się w końcu zebraliśmy.
Kto sobie życzy zdjęcia robione moim aparatem niech da znać, to wyślę.
Do zobaczenia w Kłodawie więc
Kto sobie życzy zdjęcia robione moim aparatem niech da znać, to wyślę.
Do zobaczenia w Kłodawie więc
- lukarz
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 1:56 półmaraton
- Kontakt:
GRATULACJE DAL WSZYSTKICH!!!
- DanielO ;)
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 4:36:07
Witam biegowy Gorzów
Mieszkam w okolicach Castoramy, do Watrala niedaleko.
Biegam zwykle późnym wieczorem lub wczesnie rano
ale na pewno kiedys się spotkamy ...
Pewnie będę w Kłodawie 28 maja
Mieszkam w okolicach Castoramy, do Watrala niedaleko.
Biegam zwykle późnym wieczorem lub wczesnie rano
ale na pewno kiedys się spotkamy ...
Pewnie będę w Kłodawie 28 maja
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
Cześć Daniel (?)
Ja niepodal SP 20 więc niedaleko ! O poranku się zerwać jakoś nie umiem dla samej idei biegania Za to też wieczorem biegam. Czasami się spotykamy naszą niewielką grupą pod Watralem ok 19 i biegamy sobie razem. Zaglądaj tu czasem albo wpadnij na cotygodniowe spotkanie w niedzielę o 9:30. Im większa grupa tym lepiej
Trzymaj się
Ja niepodal SP 20 więc niedaleko ! O poranku się zerwać jakoś nie umiem dla samej idei biegania Za to też wieczorem biegam. Czasami się spotykamy naszą niewielką grupą pod Watralem ok 19 i biegamy sobie razem. Zaglądaj tu czasem albo wpadnij na cotygodniowe spotkanie w niedzielę o 9:30. Im większa grupa tym lepiej
Trzymaj się
- DanielO ;)
- Rozgrzewający Się
By moje bieganie nie było kosztem rodziny (weekendowe wybiegania trochę trwają)
w niedzielę zwykle wybiegam o swicie (przed 6:00),
o 9:30 to kończę by zdążyć na wspólne sniadanie,
w tygodniu wieczorem często robię po 2 pętelki:
Kombatantów- SzarychSzeregów-Czartoryskiego-Górczynska - razem okolo 10 km
"Prawie na pewno" będę biegał we wtorek po 21
w niedzielę zwykle wybiegam o swicie (przed 6:00),
o 9:30 to kończę by zdążyć na wspólne sniadanie,
w tygodniu wieczorem często robię po 2 pętelki:
Kombatantów- SzarychSzeregów-Czartoryskiego-Górczynska - razem okolo 10 km
"Prawie na pewno" będę biegał we wtorek po 21
- wojt_pl
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:12
- Życiówka w maratonie: 4:00:48
Czesc DanielO;
Miło, że jest nas coraz więcej. Ja mieszkam na Dekerta, więc po sąsiedzku. Rozwaliły mnie twoje długie wybiegania. Gdzie Ty tam biegasz w lasach przy Chruściku i Łupowie. Chętnie kiedyś wybiorę się z Tobą na taką biegową wycieczkę. Szkoda tylko, że robisz je o 6:30 (to dla mnie jeszcze noc :D) ale może kiedyś się zmotywuje. Ja biegam zwykle około 17-nastej po pracy.
Miło, że jest nas coraz więcej. Ja mieszkam na Dekerta, więc po sąsiedzku. Rozwaliły mnie twoje długie wybiegania. Gdzie Ty tam biegasz w lasach przy Chruściku i Łupowie. Chętnie kiedyś wybiorę się z Tobą na taką biegową wycieczkę. Szkoda tylko, że robisz je o 6:30 (to dla mnie jeszcze noc :D) ale może kiedyś się zmotywuje. Ja biegam zwykle około 17-nastej po pracy.
- DanielO ;)
- Rozgrzewający Się
Kierunek na zachód od Gorzowa - odkryłem niedawno. Byłem tam dopiero kilka razy.
Za Chróscikiem są rewelacyjne tereny do biegania - prawdziwe góry z przepięknymi "7 zakrętami".
Sam byłem w szoku jak pobiegłem tam pierwszy raz, że takie scieżki mogą być niedaleko Gorzowa.
A usłyszałem o nich od kolegów którzy uprawiają MTB -własnie tam trenują.
Polecam wszystkim. Nie trzeba od razu biegac po 30 km,
tylko trzeba by podjechać samochodem do Chróscika i zostawić przy kosciele lub przy Wysypisku.
Za Chróscikiem są rewelacyjne tereny do biegania - prawdziwe góry z przepięknymi "7 zakrętami".
Sam byłem w szoku jak pobiegłem tam pierwszy raz, że takie scieżki mogą być niedaleko Gorzowa.
A usłyszałem o nich od kolegów którzy uprawiają MTB -własnie tam trenują.
Polecam wszystkim. Nie trzeba od razu biegac po 30 km,
tylko trzeba by podjechać samochodem do Chróscika i zostawić przy kosciele lub przy Wysypisku.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: brak
Czyli mam pod nosem trasy biegowe a wogóle ich nie znam. Wybraliśmy się kiedyś z Natalią z Małyszyna na chróścik, ale przepędziły nas bezpańskie psy. Było ich naprawdę sporo i już więcej tam nie biegaliśmy. Chyba znów się wybierzemy.
Ja jutro ruszam o 19.00 spod watrala jak zamknę sklep Zapraszam do biegania.
Ja jutro ruszam o 19.00 spod watrala jak zamknę sklep Zapraszam do biegania.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 56:19
witam... ja mam pod watral troszeczkę daleko bo mieszkam na zawarciu, ale może kiedyś się przyłączę. Sobotni bieg na słowiance był moim pierwszym i pewnie nie ostatnim, ale zawsze miałem przekonanie że na takich imprezach jest lepsza organizacja. Nie liczyłem na puchar, nagrodę, ale na jakiś maleńką pamiątkę już tak...może w przyszłym roku będzie lepiej...
pozdro
pozdro
- wojt_pl
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:12
- Życiówka w maratonie: 4:00:48
pajd4 w przyszłym roku na pewno nie będzie lepiej... biegi w Gorzowie są organizowane... po Gorzowsku. Tu zawsze ważniejszy był żużel, siatkówka niż bieganie. W wiekszości biegów lokalnych nagrody są tylko dla najlepszych. W kategorii mężczyzn jeśli nie przebiegasz 10k poniżej 40 minut na nagrody ciężko liczyć...
Jeśli zależy Ci na miłych upominkach z biegu (a mi na przykład zależy, nie każdy biega dla wyników) polecam duże imprezy komercyjne (nie oszukujmy się upominki wiążą się z kosztami) i dokładne czytanie regulaminów biegu (tam masz zawsze napisane co dostajesz w pakiecie startowym, informacje o medalach itd.)
Na niektórych biegach jest losowanie nagród. Jeśli masz szczęście to coś trafisz. Polecam na przykład za tydzień bieg olimpijski w Kołczynie (podobno 10 górali do wygrania).
Jeśli zależy Ci na miłych upominkach z biegu (a mi na przykład zależy, nie każdy biega dla wyników) polecam duże imprezy komercyjne (nie oszukujmy się upominki wiążą się z kosztami) i dokładne czytanie regulaminów biegu (tam masz zawsze napisane co dostajesz w pakiecie startowym, informacje o medalach itd.)
Na niektórych biegach jest losowanie nagród. Jeśli masz szczęście to coś trafisz. Polecam na przykład za tydzień bieg olimpijski w Kołczynie (podobno 10 górali do wygrania).
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
soory, że tak temat zmienię na sekundę. Też Was tak wczoraj komary posiekały? Ja pół nocy spać nie mogłam bo się tak drapałam.
PS. Wojtek, są wyniki z b. słowiańskiego, ale pewnie swój znasz.
PS. Wojtek, są wyniki z b. słowiańskiego, ale pewnie swój znasz.
-
- Rozgrzewający Się
Hejka! Po pierwsze chciałam podziękiwać Oli, że nas tak zmobilizowała do wzięcia udziału w biegu w Przmysławiu, gdyby nie ona na pewno bym się nie odważyła wystartować. Po drugie chciałam pogratulować wszystkim uczestnikom tego biegu!!! Po trzecie witam serdecznie Daniela - dalekodystansowca. Po czwarte chciałam poinformować, że w sobotę jest organizowany bieg przełajowy w Mierzęcinie (za Dobiegniewem) i mimo że na lubuskim portalu jest informacja, że zapisy zakończono 15 maja, to napisałam e-maila do organizatora i zapraszają do zapisania się (opłata startowa 20 złotych), dla tych którzy nigdy nie byli w Mierzęcinie to dodaję, że jest tam przepiękny kompleks pałacowo - ogrodowy, stadnina koni i w ogóle piękny plener. Olu, jeszcze nie ma informacji co do tego biegu trzeźwości, ale gdyby co, to wejdź na stronę www.deszczno.pl. Ja ze swojej strony zapraszam na nordic walking w czwartek na 17.30, wyruszamy malowaniczą trasą z Maszewa (Kotłownia Pomysłów) - przez Glinik - do rezerwatu Trzy Dęby. Pozdrawiam Paula
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
Cieszę się też, że taki spontan się udał! Trzeba tak częściej jeździć razem, to mobilizujące.
Ja w tym tygodniu odpadam z wszelkimi biegami. W weekend mam ostatni zjazd i muszę 20 stron pracy mgr oddać (a mam jedyne 6 ) więc muszę siedzieć i tworzyć
Ale udanej zabawy! Zdawajcie relacje jak coś
Ja w tym tygodniu odpadam z wszelkimi biegami. W weekend mam ostatni zjazd i muszę 20 stron pracy mgr oddać (a mam jedyne 6 ) więc muszę siedzieć i tworzyć
Ale udanej zabawy! Zdawajcie relacje jak coś
-
- Rozgrzewający Się
Wojtek miał rację z losowaniem tych 10 rowerów. W sobotę o godzinie 11.00 w Kołczynie rozpocznie się ceremoniałem olimpijski bieg na 4 km, tu nie ma przegranych, nie jest liczony czas, nie ma kategorii wiekowych, wszyscy są zwycięzcami. Poniżej wkleiłam regulamin, który przesłał mi oragnizator. Za Olę trzymam kciuki!!!!! (Pamiętam te czasy, kiedy słoneczko świeci, chce się wyjść i pooddychać świeżym powietrzem, a tu lipa .... trzeba pisać pracę)
IV MIĘDZYNARODOWY KOŁCZYŃSKI
BIEG OLIMPIJSKI KOŁCZYN '2011
pod Honorowym Patronatem
Prezesa PKOL Pana Andrzeja Kraśnickiego
REGULAMIN
1. Cel imprezy:
Integracja środowiska lokalnego. Promocja Kołczyna i gminy.
Popularyzacja biegania wśród dzieci, młodzieży i dorosłych.
Krzewienie idei olimpijskiej.
Zapobieganie chorobom układu krążenia.
2. Organizator: Zespół Edukacyjny w Kołczynie;
Urząd Gminy w Krzeszycach.
3. Współorganizator: Międzyszkolny Ludowy Uczniowski Klub Sportowy „POSTOMIA” Sulęcin- Kołczyn
4. Termin i miejsce:
21 maja 2011 r. (sobota) godz. 11.00 KOŁCZYN,
gmina Krzeszyce, powiat sulęciński, woj. lubuskie.
5. Program Biegu: Dystans ok. 4 km, nawierzchnia trawiasta, szutrowa i asfaltowa. Nie ma podziału na płeć i kategorie wiekowe, każdy kto ukończy Bieg otrzyma pamiątkowy dyplom.
10.45 – zbiórka na boisku przy Szkole Podstawowej w Kołczynie
11.00 – ceremoniał olimpijski
11.30 – start Biegu
12.15 – 13.30 – festyn olimpijski
13.30 – losowanie nagród
14.00 – zakończenie Biegu.
6. Uczestnictwo:
W biegu mogą wziąć udział wszyscy chętni, którzy zgłoszą swój udział w terminie do 16 maja 2011 r. na adres: Zespół Edukacyjny w Kołczynie, ul. Sulęcińska 29, 66-435 Krzeszyce, tel./fax. (095) 757-48-14, 608 352 509, e-mail: spkolczyn@wp.pl lub w dniu zawodów w biurze biegu.
Dzieci i młodzież powinni posiadać zgodę rodziców na udział w zawodach. Osoby pełnoletnie startują na własną odpowiedzialność.
6. Finansowanie:
Uczestnicy przyjeżdżają na własny koszt.
Koszty organizacyjne pokrywa organizator. Każdy uczestnik otrzyma ciepły
posiłek i napój.
7. Postanowienia końcowe: Bieg odbędzie się bez względu na pogodę.
KAŻDY KTO UKOŃCZY BIEG BIERZE UDZIAŁ W LOSOWANIU
10 ROWERÓW GÓRSKICH!!!
IV MIĘDZYNARODOWY KOŁCZYŃSKI
BIEG OLIMPIJSKI KOŁCZYN '2011
pod Honorowym Patronatem
Prezesa PKOL Pana Andrzeja Kraśnickiego
REGULAMIN
1. Cel imprezy:
Integracja środowiska lokalnego. Promocja Kołczyna i gminy.
Popularyzacja biegania wśród dzieci, młodzieży i dorosłych.
Krzewienie idei olimpijskiej.
Zapobieganie chorobom układu krążenia.
2. Organizator: Zespół Edukacyjny w Kołczynie;
Urząd Gminy w Krzeszycach.
3. Współorganizator: Międzyszkolny Ludowy Uczniowski Klub Sportowy „POSTOMIA” Sulęcin- Kołczyn
4. Termin i miejsce:
21 maja 2011 r. (sobota) godz. 11.00 KOŁCZYN,
gmina Krzeszyce, powiat sulęciński, woj. lubuskie.
5. Program Biegu: Dystans ok. 4 km, nawierzchnia trawiasta, szutrowa i asfaltowa. Nie ma podziału na płeć i kategorie wiekowe, każdy kto ukończy Bieg otrzyma pamiątkowy dyplom.
10.45 – zbiórka na boisku przy Szkole Podstawowej w Kołczynie
11.00 – ceremoniał olimpijski
11.30 – start Biegu
12.15 – 13.30 – festyn olimpijski
13.30 – losowanie nagród
14.00 – zakończenie Biegu.
6. Uczestnictwo:
W biegu mogą wziąć udział wszyscy chętni, którzy zgłoszą swój udział w terminie do 16 maja 2011 r. na adres: Zespół Edukacyjny w Kołczynie, ul. Sulęcińska 29, 66-435 Krzeszyce, tel./fax. (095) 757-48-14, 608 352 509, e-mail: spkolczyn@wp.pl lub w dniu zawodów w biurze biegu.
Dzieci i młodzież powinni posiadać zgodę rodziców na udział w zawodach. Osoby pełnoletnie startują na własną odpowiedzialność.
6. Finansowanie:
Uczestnicy przyjeżdżają na własny koszt.
Koszty organizacyjne pokrywa organizator. Każdy uczestnik otrzyma ciepły
posiłek i napój.
7. Postanowienia końcowe: Bieg odbędzie się bez względu na pogodę.
KAŻDY KTO UKOŃCZY BIEG BIERZE UDZIAŁ W LOSOWANIU
10 ROWERÓW GÓRSKICH!!!