Dobry cyckonosz?

nuska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,jestem nowa. Mam problem z hmm..no biustem. Normalny biustonosz doprowadza mnie do szału,opadaja mi ramiączka, albo jak podciagne to mi biust wyłazi pod spodem. Albo wszystko sie chlapie. mam rozmiar 38 E , jestem w Anglii i nie wiem jak to na polski rozmiar. Co polecacie kobiety?
PKO
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Jest o tym temat w Strefie Kobiet, wystarczy poszukać:

http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=23&t=18249
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Shock Absorber. Nie potrzeba nic więcej.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No oprócz tego, by był w dobrym rozmiarze. :oczko:
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

taki temat to chyba w dziale dla kobiet - strefa kobiet
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A stanik to nie odzież ?:) Nie popadajmy w skrajności. Temat jak najbardziej założony we właściwym dziale.
nuska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No tak mi sie własnie skojarzyło ze ten dział najlepszy. Pozatym moze jakis męzczyzna tez biega w biustonoszu :hej: Niektorzy posiadaja biust wiekszy niz przecietna kobieta. Prosze nie dyskryminowac. I dziekuje za rady.
Awatar użytkownika
myśka
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja kupiłam w decathlonie taki za 39 zł i jest super. Rozmiar też znajdziesz taki. Jak ja znalazłam, to Twój rozmiar tez jest.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To skoro jednak piszemy tu, to z Twojego opisu od razu wynika, że 38E nie jest Twoim właściwie dobranym rozmiarem. Obwód jest za luźny, skoro po podciągnięciu ramiączek biust wypada dołem - objaw klasyczny. Być może za mała jest również miseczka, bo przy dotychczasowym za luźnym obwodzie część piersi mogła siedzieć pod obwodem zamiast w miseczce. :oczko:

Shock Absorbera jak najbardziej polecam, w Anglii nie powinno byc kłopotów z dostaniem. Możesz też spróbować np. Freya Active czy Royce Impact Free. Ale najpierw ustal właściwy rozmiar!
nuska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Moze faktycznie zły rozmiar. Chyba trzeba sie wybrac najpierw do M&S tam jest kobitka co dobiera biustonosze, kurde nie lubie sie obnazac, ale te cycki mnie wykoncza. jeszcze sobie oczy popodbijam w trakcie biegania :hahaha: . Dzieki za rady,oblece sklepy .Poszukam jakiegos co mnie utrzyma w ryzach. najlepszy byłby pancerny zeby spłaszczał i trzymał wszystko na miejscu.
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

a ten, ktory poleca Strasb taki jest :)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nuska, braffiting naprawdę polecam! Raz się przemęczysz :oczko: , a przekonasz się jaka to różnica, jak się zmieni rozmiar na dobrze dopasowany! Nie tylko przy bieganiu, przede wszystkim na codzień. Jaki komfort! (mnie doprowadzały do szału spadające ramiączka, a jak próbowałam je skracać, to było dokładnie to co piszesz - piersi uciekały dołem) Nie wiem jak dobrze dobierają rozmiar w M&S, może masz gdzieś niedaleko siebie też Bravissimo?

I tak jak wspomina Bawareczka Shock Absorber trzyma na mur beton, nie wyobrażam sobie już biegania w zwykłym staniku.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

nuska pisze: te cycki mnie wykoncza. jeszcze sobie oczy popodbijam w trakcie biegania :hahaha: .
Widziałem kiedyś taką reklamę (zagraniczną), która została odrzucona przez klienta i trafiła do lamusa. Dokładnie, tak jak napisałaś, była w tej reklamie biegnąca piękna dziewczyna z dużym biustem bez biustonosza tylko w luźnej koszulce i podbitymi oczami... reklama reklamowała oczywiście biustonosze sportowe :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
nuska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No i po bólu. Okazało sie ze rozmiar mam 36F. :hej: Kupiłam jeden normalny biustonosz, bo skoro sie kobita nameczyła to juz głupio mi było nie kupic. Normalny, z bardzo szerokimi ramiączkami i szerokim pasem pod biustem . Rewelacja. Troche jak w gorsecie sie czuje ale faktycznie nawet optycznie figura lepiej wyglada, cycek w góre i jakby 5 kilo mniej. Jutro pracuję , ale po ide pobiegac i przetestuje w trasie. I w dniu wypłaty wybiore sie po sportowy biustonosz i nowe legginsy.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fajnie, że jesteś zadowolona. :hej: Ale jak czytałam o tych bardzo szerokich ramiączkach to myślałam, że już sportowca nabyłaś. Na codzień 36F na pewno może sobie i na dość cienkie ramiączka pozwolić. A obwód solidny to podstawa, bo dzięki niemu dokładnie tak jak piszesz biust uniesiony i sylwetka wyszczuplona.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ