Świdnica- Ktoś biega ?

Whitecat
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam w najbliższym przeprowadzam się do Świdnicy na czas bliżej nie określony =] Szukam kogokolwiek do biegania ,bez względu na jego poziom wytrenowania. Biegam czynnie od 2 lat także dostosuje się do każdego runnera , po prostu
nie lubię samotnych wybiegań ;> Jeżeli nigdy nie miałeś do czynienia z tym sportem chętnie zadbam o twoją formę od podstaw ;]
New Balance but biegowy
will
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ktoś zna jakieś fajne trasy po Świdnicy lub okolicach?
Awatar użytkownika
Prz3Mo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52:03

Nieprzeczytany post

Witam, na wępie chciałbym przeprosić adminów tego forum mam nadzieje że nie złamałem żadnego punktu regulaminu, założyłem forum dla biegaczy ze Świebodzic, Świdnica, Wałbrzych :) raczej nie ma możliwości aby zaszkodziło to w jakiś sposób temu portalowi. Potrzebuje waszej pomocy aby je jakoś ruszyć trzeba ludzi i postów. Proszę o zarejestrowanie się , miło było by poznać ludzi z okolic pasjonujących się bieganiem, wymienić się poglądami spotkać na wspólnych treningach. Masz kolegę, koleżankę którzy biegają podaj dalej

bieganie_swiebo.e-fora.pl

Forum istnieje kilka dni staram sie coś tam codziennie wrzucić :P ale niestety bez waszej pomocy nie uda sie go ruszyć. Jeśli zainteresowanie wzrośnie to moja ingerencja w to forum jak najbardziej też. Chyba nie wiele kosztuje wejść czasami na forum zajrzeć może cos napisać a zależy mi na tym. Jak napisał mi admin portalu E-fora. Aby forum zaistniało w wyszukiwarce google może trwać to kilka tygodni to zależy dużo od zainteresowania: "Jeśli założył Pan forum sam (w sensie, że nie ma Pan od razu ludzi do dyskusji na nim) i liczy Pan, że ludzie sami się pojawią to może Pan już to forum usunąć i zapomnieć o sprawie." :( HELP
Pozdrawiam Przemek Wawrowski z góry dzięki.

Forum może zaistnieć w wyszukiwarce google jeśli:

1. Ma treść czyli posty pisane przez użytkowników na bieżąco
2. Treść się rozwija, czyli pojawiają się nowe posty
3. Treść ma wartość, czyli nie są to równoważniki zdań ale pojawiają się tam dłuższe wypowiedzi
"Biegaczem nie jest ten, który szybko biega. To ten, który nigdy nie ustaje w walce."
Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
ODPOWIEDZ