Plan treningu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dzieki, sprobuje z tym moczydlem - zreszta swego czasu mieszkalem przy cmentarzu wojskowym i czasem biegalem przez lasek na kole do tamtego parku. a drazac temat przygotowan do maratonu, jak najlepiej rozlozyc tez pozostaly miesiac? zeszly tydzien wygladal mniej wiecej tak, ze najpierw zrobilem 40 minut biegu, dzien przerwy, godzine biegu, dzien przerwy, poltorej godziny biegu - a w tym tygodniu (i miesiacu zarazem) chcialem dobic do 2 godzin, czyli - w moim przypadku - osiagnac a pewnie i przekroczyc 20 km (to jest bol - nie orientuje sie nigdy dokladnie w dystansie, bo biegam w terenie, bardziej na czas niz odleglosc). wtedy mialbym wrzesien na - przynajmniej 2 krotne - probe 'zrobienia' 30-tki.
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
-
- Zaprawiony W Bojach
Do Ziuta:
Spotka³y¶my siê wczoraj z Daag±. Chcia³yby¶my pobiec w ¶rodê 5.09 5 km w GP Woli, a po biegu spotkaæ siê z Tob± - je¿eli nadal podtrzymujesz propozycjê pomocy przy planowaniu treningu do maratonu.
Spotka³y¶my siê wczoraj z Daag±. Chcia³yby¶my pobiec w ¶rodê 5.09 5 km w GP Woli, a po biegu spotkaæ siê z Tob± - je¿eli nadal podtrzymujesz propozycjê pomocy przy planowaniu treningu do maratonu.
-
- Zaprawiony W Bojach
czesc,
czy mozna jeszcze jutro zapisac sie na GP Woli ? (10 km) ? jesli tak - od ktorej godziny? i czy trzeba miec cos poza kasa (jakies badania lekarskie np.) ?
czy mozna jeszcze jutro zapisac sie na GP Woli ? (10 km) ? jesli tak - od ktorej godziny? i czy trzeba miec cos poza kasa (jakies badania lekarskie np.) ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Pisałem już o tym. Zapisywać się można w dniu zawodów w sekretariacie. W przypadku GP Woli już około 1 godz przed zawodami czynny jest sekretariat.
Badania lekarskie nie są potrzebne, najwyżej poproszą o oswiadczenie, że startujesz na własną odpowiedzialność.
Badania lekarskie nie są potrzebne, najwyżej poproszą o oswiadczenie, że startujesz na własną odpowiedzialność.
-
- Zaprawiony W Bojach
czesc
ok - juz zatem nie bedzie zbednych maili z mojej strony. Dzieki za odpowiedz i do jutra - w koncu dowiem sie, ile czasu biegam te 10. A co do odpowiedzialnosci - wszystko robimy na wlasna odpowiedzialnosc...
heja!
ok - juz zatem nie bedzie zbednych maili z mojej strony. Dzieki za odpowiedz i do jutra - w koncu dowiem sie, ile czasu biegam te 10. A co do odpowiedzialnosci - wszystko robimy na wlasna odpowiedzialnosc...
heja!
- kurdela
- Rozgrzewający Się
Cze macie moze jakis plan treningowy na 300m ?????????????/ jak tak to przeslijcie mi na moja strone napewno odpisze kurdelski@wp.pl