SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich.
Dzisiaj był wyjątkowy dzień, ponieważ zaraz po treningu na stadionie poszliśmy do Lasu Arkonka i wzieliśmy udział a Akcji Cała Polska Biega.
Więc jak Cała Polska Biega a my Biegamy Bo Lubimy, to Więc pobiegliśmy razem z Całą Polską Hehe
Nie będę przedłużać, poniżej link do zdjęć i jak zwykle zapraszam za tydzień
https://picasaweb.google.com/1000124238 ... 0o-qlYbAXA#
Do zobaczenia
Dzisiaj był wyjątkowy dzień, ponieważ zaraz po treningu na stadionie poszliśmy do Lasu Arkonka i wzieliśmy udział a Akcji Cała Polska Biega.
Więc jak Cała Polska Biega a my Biegamy Bo Lubimy, to Więc pobiegliśmy razem z Całą Polską Hehe
Nie będę przedłużać, poniżej link do zdjęć i jak zwykle zapraszam za tydzień
Do zobaczenia
-
- Rozgrzewający Się
I jak się Wam biegło na Arkonce? Dużo ludzi było?
Z racji tego, że (poki co rzecz jasna ), trudno mi z Wami przebiec marne 2 okrążenia na Litewskiej , to jestem skazana na sprawozdania
pozdrawiam
Z racji tego, że (poki co rzecz jasna ), trudno mi z Wami przebiec marne 2 okrążenia na Litewskiej , to jestem skazana na sprawozdania
pozdrawiam
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie ludzi nie było zbyt dużo, przynajmniej ja liczyłem na o wiele większą frekwencję patrząc pod uwagę jakiego rodzaju był to bieg. Było bardzo fajnie - pochwalę się, że pierwszy raz w życiu zszedłem poniżej 5.00min/km przy biegu powyżej 1 km. Generalnie miło, lekko i przyjemnie. Nie zostałem na after party, więc opisujcie jak było ELITO POMORZA!!
Pzdr,
Piotrek
Pzdr,
Piotrek
-
- Wyga
Witam na Arkonce było na prawdę fajnie
No i udało mi się zrobić małą reklamę naszej akcji, więc mam nadzieję że w następnym tygodniu zobaczymy więcej nowych twarzy.
Pozdrawiam
No i udało mi się zrobić małą reklamę naszej akcji, więc mam nadzieję że w następnym tygodniu zobaczymy więcej nowych twarzy.
Pozdrawiam
-
- Wyga
jo.aszka pisze:I jak się Wam biegło na Arkonce? Dużo ludzi było?
pozdrawiam
Nie martw się, jak masz silna wolę to niedługo przebiegnięcie kilku okrążeń nie sprawi Ci kłopotu.
-
- Rozgrzewający Się
kolcichy pisze:No właśnie ludzi nie było zbyt dużo, przynajmniej ja liczyłem na o wiele większą frekwencję patrząc pod uwagę jakiego rodzaju był to bieg. Było bardzo fajnie - pochwalę się, że pierwszy raz w życiu zszedłem poniżej 5.00min/km przy biegu powyżej 1 km. Generalnie miło, lekko i przyjemnie. Nie zostałem na after party, więc opisujcie jak było ELITO POMORZA!!
Pzdr,
Piotrek
Dziękuję za opis Też czekam na pozostałe relacje
pozdrawiam
Aśka
-
- Rozgrzewający Się
Beata Andruk pisze:jo.aszka pisze:I jak się Wam biegło na Arkonce? Dużo ludzi było?
pozdrawiam
Nie martw się, jak masz silna wolę to niedługo przebiegnięcie kilku okrążeń nie sprawi Ci kłopotu.
Dzięki za dobre słowo . Moja wola jest tak silna jak moja obecna kondycja I jest to niestety stan pernamentny Ponieważ jednak jestem bardziej zła (w latach zamierzchłej młodości nie byłam na w-fie jakimś outsiderem i stąd to głębokie niezrozumienie dla oporu ze strony mego ciała ) niż zmartwiona, to potraktuję to jako dobrą motywację do dalszych ćwiczeń
- alcor21
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:57
Witam wszystkich.
Dzisiejszy trening był fajny, ale niestety zmuszony byłem do przerwania go ze względu na - mam nadzieję niewielką - kontuzję. Spuchnięta kostka jak na razie nie wróży nic dobrego, ale liczę na szybką poprawę.
A tak chciałem dzisiaj pobiegać na Arkonce, no i jeszcze mnie jutrzejsza liga ominie...
Pozdrawiam wszystkich.
Dzisiejszy trening był fajny, ale niestety zmuszony byłem do przerwania go ze względu na - mam nadzieję niewielką - kontuzję. Spuchnięta kostka jak na razie nie wróży nic dobrego, ale liczę na szybką poprawę.
A tak chciałem dzisiaj pobiegać na Arkonce, no i jeszcze mnie jutrzejsza liga ominie...
Pozdrawiam wszystkich.
-
- Wyga
Witam
Przypominam o akcji Dzień Dziecka i Dzień Mamy która odbędzie się w ramach akcji BiegamBoLubię 28.05.2011.
Proszę o wysyłanie zgłoszeń do mnie na maila beata.andruk@gmail.com lub na wiadomość prywatną
Pozdrawiam
Przypominam o akcji Dzień Dziecka i Dzień Mamy która odbędzie się w ramach akcji BiegamBoLubię 28.05.2011.
Proszę o wysyłanie zgłoszeń do mnie na maila beata.andruk@gmail.com lub na wiadomość prywatną
Pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Załadowałem.
-
- Wyga
Zdjęcia dodałam tego samego dnia, ale specjalnie dla Ciebie link poniżejkolcichy pisze:Beatko, a kiedy załadujesz zdjęcia z wczorajszego spotkania?
Pzdr,
Piotrek
Pozdrawiam
-
- Wyga
No i mamy załadowane zdjęcia na facebooku
-
- Wyga
Witam Wszystkich
Co się dzieje że forum delikatnie ucichło ?
Mam nadzieję że zbieracie siłę na następne spotkanie BBL 21.04.2011 stadion LA przy ulicy Litewskiej w Szczecinie jak zwykle start 9.30.
Zapraszam serdecznie
Pozdrawiam
Co się dzieje że forum delikatnie ucichło ?
Mam nadzieję że zbieracie siłę na następne spotkanie BBL 21.04.2011 stadion LA przy ulicy Litewskiej w Szczecinie jak zwykle start 9.30.
Zapraszam serdecznie
Pozdrawiam