WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
- Życiówka w maratonie: brak
Już jesteśmy po sztafecie. Mimo braku perfekcyjnej formy u części zawodników (ach te moje piszczele! ) było naprawdę nieźle i z całą pewnością bardzo sympatycznie! W zawodach brał udział nawet jeden zagraniczny team złożony z Włochów, którzy bodajże w zeszłym roku znaleźli się na podium wyścigu. Najmilej zaskoczyła nas świetna dyspozycja naszego rodzyneczka czyli Eweliny. Mimo że nie biega ona systematycznie to osiągnęła świetny rezultat - drugie miejsce w kategorii kobiet - powodując wzrost morale u męskiej, bardzo męskiej (:hahaha:), części drużyny. Biegnąc pod szyldem "Biegam Bo Lubię" udało nam się zająć 3-cie miejsce w całych zawodach co było dla nas miłym zaskoczeniem. Poniżej kilka zdjęć, więcej informacji mogę napisać później, jeśli jesteście zainteresowani (mam film z wręczenia medali oraz mały bonusik oraz sporo zdjęć z imprezy ).
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Gratulacje !!!
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Adam! Tak się zastanawialiśmy po biegu czy sobie nie zasłużyliśmy na piękne koszulki z logiem "Biegam Bo Lubię" za nasz udany występ pod tymże szyldem, jak myślisz?Adam Klein pisze:Gratulacje !!!
Dziękówa! Nie przesadzaj, ogólnie mieliśmy sporą przewagę nad kolejną ekipą więc byłoby dobrze.jaackaal pisze:To może dobrze że mnie nie było wtedy na poddium byśmy nie stali
Gratuluję !!!
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Pewnie tak.Reaktor pisze:Tak się zastanawialiśmy po biegu czy sobie nie zasłużyliśmy na piękne koszulki z logiem "Biegam Bo Lubię" za nasz udany występ pod tymże szyldem, jak myślisz?
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Hehe, ale rozumiem że do nie do Ciebie należy się zwracać w tej sprawie? W każdym razie planujemy biec jeszcze niejednokrotnie w tym roku w zawodach i chętnie byśmy ubrali się w barwy i loga sławiące tą inicjatywę.Adam Klein pisze:Pewnie tak.Reaktor pisze:Tak się zastanawialiśmy po biegu czy sobie nie zasłużyliśmy na piękne koszulki z logiem "Biegam Bo Lubię" za nasz udany występ pod tymże szyldem, jak myślisz?
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ja się po prostu nie zajmuję produkowaniem tych koszulek, nawet nie wiem czy w tym momencie są dostępne na luzie, Prezes ma "klucz do magazynu" , czyta forum to pewnie odpowie.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Super, wielkie gratulacje - daliście czadu !Reaktor pisze:Już jesteśmy po sztafecie. Biegnąc pod szyldem "Biegam Bo Lubię" udało nam się zająć 3-cie miejsce w całych zawodach co było dla nas miłym zaskoczeniem.
Tak trzymać .
W sprawie koszulek coś się pomyśli .
W sprawie Ekidenu - ustaliliśmy, że biegnie jednak drużyna, mamy pełny skład, ewentualnie jeśli ktoś byłby jeszcze chętny może być w tzw. rezerwie. Do sztafety zostały dwa tygodnie - trenujcie solidnie !
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Hehe, dziękujemy! Zrobiliśmy co było tego dnia w naszej mocy i będzie tylko lepiej!beata pisze:Super, wielkie gratulacje - daliście czadu !Reaktor pisze:Już jesteśmy po sztafecie. Biegnąc pod szyldem "Biegam Bo Lubię" udało nam się zająć 3-cie miejsce w całych zawodach co było dla nas miłym zaskoczeniem.
Tak trzymać .
W sprawie koszulek coś się pomyśli .
W sprawie Ekidenu - ustaliliśmy, że biegnie jednak drużyna, mamy pełny skład, ewentualnie jeśli ktoś byłby jeszcze chętny może być w tzw. rezerwie. Do sztafety zostały dwa tygodnie - trenujcie solidnie !
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Kinka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:06
W sprawie Ekidenu - ustaliliśmy, że biegnie jednak drużyna, mamy pełny skład, ewentualnie jeśli ktoś byłby jeszcze chętny może być w tzw. rezerwie. Do sztafety zostały dwa tygodnie - trenujcie solidnie ![/quote]
trenujemy trenujemy - przynajmniej ja dziś w przepięknym parku Prater w Wiedniu. Cudowne miejsce, las w centrum miasta. Szkoda, że nasze zielone tereny w Warszawie nie są tak duże.
Niestety z powodu delegacji nie było mnie na ostatnim BBL i nie będzie mnie również w przyszłym tygodniu. Powodzenia i do zobaczenia za dwa tygodnie w sobotę no i oczywiście w niedzielę na Ekidenie.
Ach...i wielkie gratulacje dla naszej BBLowej bielańskiej sztafety. Wasze radosne miny na zdjęciach na fb są CUDOWNE
trenujemy trenujemy - przynajmniej ja dziś w przepięknym parku Prater w Wiedniu. Cudowne miejsce, las w centrum miasta. Szkoda, że nasze zielone tereny w Warszawie nie są tak duże.
Niestety z powodu delegacji nie było mnie na ostatnim BBL i nie będzie mnie również w przyszłym tygodniu. Powodzenia i do zobaczenia za dwa tygodnie w sobotę no i oczywiście w niedzielę na Ekidenie.
Ach...i wielkie gratulacje dla naszej BBLowej bielańskiej sztafety. Wasze radosne miny na zdjęciach na fb są CUDOWNE
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawe, ciekawe, będę mógł się z siebie pośmiać.kri100f pisze:Adamie, a gdzie będzie można znaleźć sobotnie (z 14.05) filmy z slow-motion?
Podsumowanie IV Bielańskiego Przełajowego Biegu Sztafetowego - zapraszam .
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No niestety, jeszcze musicie chwilę poczekać, nawarstwiło się trochę spraw.kri100f pisze:Adamie, a gdzie będzie można znaleźć sobotnie (z 14.05) filmy z slow-motion?
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
I znowu przed nami weekend. A skoro weekend - to sobota i BiegamBoLubię .
Zapraszamy wszystkich chętnych, i tych już biegających, i tych nieśmiało zaczynających na stadion Skry. Jak zwykle - 9.30
Mnie tym razem nie będzie - muszę niestety już dziś wyjechać . Ale będzie Paweł i Adam.
Trenujcie solidnie !
Zapraszamy wszystkich chętnych, i tych już biegających, i tych nieśmiało zaczynających na stadion Skry. Jak zwykle - 9.30
Mnie tym razem nie będzie - muszę niestety już dziś wyjechać . Ale będzie Paweł i Adam.
Trenujcie solidnie !
- kri100f
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
- Życiówka w maratonie: 04:26:40
Domyślałem się, dlatego pytałem "gdzie" a nie "kiedy" bo mi się w tej kwestii nie spieszy.Adam Klein pisze:No niestety, jeszcze musicie chwilę poczekać, nawarstwiło się trochę spraw.kri100f pisze:Adamie, a gdzie będzie można znaleźć sobotnie (z 14.05) filmy z slow-motion?
A tak do rzeczy - żeby nie było, że cisza panuje w "eterze": bieg "australijski", który budził wcześniej moje obawy (że odpadnę pierwszy i koniec zabawy), bardzo mi się podobał, jak i cały trening. (Udało mi się dobrze wstrzelić w grupę - gdzie poziom był bardzo wyrównany - dzięki koledzy!) Fajnie, że pojawiają się takie niespodzianki jak dziś! Co tydzień na zajęciach jest inaczej, ciągle ciekawie, a jednocześnie znajduje miejsce dla każdego biegacza niezależnie od formy. Podziwiam Was za to że stworzyliście tak demokratyczną formułę zajęć, bo "nie łatwo każdemu dogodzić" - a po uczestnikach, tak na moje oko, jest i zmęczenie i zadowolenie - czyli godzicie "ogień" z "wodą" Szacun! O pozytywnej atmosferze wcześniej pisałem to nie będę się powtarzał.
Z radością czekam na kolejną sobotę - jak zwykle będę z żoną i dzieciakami, a i koleżanka żony z synkami się "podłączy" - więc melanż na Dzień Maki i Dziecka zapowiada się ciekawie!
Jeszcze raz Wielkie Dzięki i do zobaczenia!
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)