KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Chętnie bym poszedł na siłownię, jako Wasz osobisty trener od Martial Arts lub Bodybuildingu, ale w tę sobotę nie mogę. Muzea i skanseny wolałbym zwiedzać osobno. Przyjadę tylko na stadion. 125 zł jest ok. za wysoki standard, jak się domyślam. Ta informacja mnie satysfakcjonuje. Zgorszyłeś mnie tylko tą deską do prasowania. Sam własnoręcznie sobie musiałeś prasować!? A co miła obsługa na to? Ok., to nie ich zakres obowiązków. Ja bym w takiej sytuacji zabrał żonę na siłownię. Ja trenuję, a ona prasuje. Oboje jesteśmy szczęśliwi, wspólne wyjście na miasto mamy zaliczone. No po prostu jest git. Xenon, a nie ma tam przyjęć do Twojej roboty? Młody, pracowity 45 latek z wyższym, po kursach MS Dos i Chi Writer, 107 kg. Spytaj w kadrach. A zapomniałem dodać, jak będzie dwukrotna średnia krajowa, to dobrowolnie rezygnuje z karnetu, aby na koszty nie naciągać firmę. Sam sobie zapłacę.
P.S. Dość tych żartów, z dobrych wiadomości nie boli mnie już Achilles, boli za to goleń od kopania po worku, ale w bieganiu nie będzie przeszkadzać.
To jest fajne:
http://www.wykop.pl/artykul/737711/najc ... ozgrzewka/
P.S. Dość tych żartów, z dobrych wiadomości nie boli mnie już Achilles, boli za to goleń od kopania po worku, ale w bieganiu nie będzie przeszkadzać.
To jest fajne:
http://www.wykop.pl/artykul/737711/najc ... ozgrzewka/
-
- Zaprawiony W Bojach
emerce może byc ewentualnie czyjąś żoną zanik grdyki.. i zanik dodatkowego narządu... sam kiedyś sprawdzałem w World Classie jak tam pracują mięśnie eMeRCe a do Goleni no nie jestem taki przekonany że przy bieganiu przeszkadzac nie bedzie
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ups błąd popełniłem, myślałem że to chłopak. ale też się dziwiłem, skąd zwracanie uwagi na takie pierdołki na siłowni, jak wyprasowanie czegoś, miła obsługa, trener. Chop na takie rzeczy nie zwraca uwagi, sorry emerce i znów odezwał się we mnie męski szowinista, mam nadzieje, że mi to wybaczysz. A propos, dla mnie najlepsze siłownie to tam, gdzie śmierdzi potem i roznosi się ciężki zaduch, no wiesz kobiety z Wenus faceci z Marsa. Dlatego byłem taki uszczypliwy, wybacz.xenon1981 pisze:emerce może byc ewentualnie czyjąś żoną zanik grdyki.. i zanik dodatkowego narządu... sam kiedyś sprawdzałem w World Classie jak tam pracują mięśnie eMeRCe a do Goleni no nie jestem taki przekonany że przy bieganiu przeszkadzac nie bedzie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Poznajecie TĘ DZIEWCZYNĘ? Jutro odwiedzi nas na stadionie.
Zapraszam na 9.30.
Zapraszam na 9.30.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Dzień dobry,
Mam pytanie, w Polsce bywam z doskoku, jednal ostatnio coraz więcej i częściej. Bardzo chciałam wziąć udział w zajęciach około-Wielkanocnych, niestety kontucja wykluczyła mnie z bieganie na miesiąc (prawdziwy pech... )
Do kiedy zajęcia będą się odbywać? Przyjeżdżam pod koniec maja i gromnie chciałabym wziąć w nich udział...
Pozdrawiam,
Pardita
Mam pytanie, w Polsce bywam z doskoku, jednal ostatnio coraz więcej i częściej. Bardzo chciałam wziąć udział w zajęciach około-Wielkanocnych, niestety kontucja wykluczyła mnie z bieganie na miesiąc (prawdziwy pech... )
Do kiedy zajęcia będą się odbywać? Przyjeżdżam pod koniec maja i gromnie chciałabym wziąć w nich udział...
Pozdrawiam,
Pardita
-
- Rozgrzewający Się
Świetnie mi się dzisiaj z wami biegało ! Byłem pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony. Test Coopera zaliczony
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pardita, biegamy bez przerwy wakacyjnej do końca roku. A pewnie i dłużej. Zapraszamy w każdą sobotę na 9.30.
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
IHAHA..."bezapelacyjnie..do samego Końca...mojego lub jej" z jakiego to filmu?agnieszka_ pisze:Pardita, biegamy bez przerwy wakacyjnej do końca roku. A pewnie i dłużej. Zapraszamy w każdą sobotę na 9.30.
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
matrix_blue pisze:Świetnie mi się dzisiaj z wami biegało ! Byłem pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony. Test Coopera zaliczony
Cooperowanie to nie ściemnianie...
JA również lubię się testować...
Zobaczymy na jesień jak się wyrobiliśmy..
Bzium - Forever!!!
-
- Rozgrzewający Się
Bzium pisze:matrix_blue pisze:Świetnie mi się dzisiaj z wami biegało ! Byłem pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony. Test Coopera zaliczony
Cooperowanie to nie ściemnianie...
JA również lubię się testować...
Zobaczymy na jesień jak się wyrobiliśmy..
Dokładnie na jesień znowu się sprawdzimy. Mam nowy cel 3000 metrów
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
olg pisze:Phi... PSY oczywiście,Bzium pisze: IHAHA..."bezapelacyjnie..do samego Końca...mojego lub jej" z jakiego to filmu?
poproszę trudniejszy zestaw pytań.....
Proszę...
" .............."
wystarczająco trudne|????
PS.
fAJOWO SIĘ DZIŚ Z WAMI BIEGAŁO....
Proszę o jeszcze...
Bzium - Forever!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Bzium,Bzium pisze:IHAHA..."bezapelacyjnie..do samego Końca...mojego lub jej" z jakiego to filmu?agnieszka_ pisze:Pardita, biegamy bez przerwy wakacyjnej do końca roku. A pewnie i dłużej. Zapraszamy w każdą sobotę na 9.30.
a ja z kolei znalazlam, ze wygrales zawody pewne w niedalekiej przeszlosci... podpowiedz 1h
Zla jestem okropnie, ze mi ta noge szlag trafil i mocno wierze, ze to tylko wypadek przy pracy. I ze jeszcze bedzie ze mnie biegacz. Bardzo sie postaram dotrzec na stadion tą razą - czyli po 30 maja.
Masz tego bloga czy nie?
-
- Zaprawiony W Bojach
Super sie biegało z Agnieszką G. Agnieszka P. także jest najlepszza Ale wyniki AGnieszki G. bardziej mobilizują do zwiększonego wysiłku przy "akcentach" Tak sie powyginałem, Porozciągałem że się ze swoimi szyjno ledzwiowymi problemami nie moglem ruszac wieczorem hehehe Ale spoko juz jest lepiej Dziękuje Agnieszce za cenne wskazówki,
Dobrze czasem pobiegac przy kimś naprawdę szybkim, takim co to tylko bzium.... i go niema
Dziś spokojne bieganko pod wieczór
Dobrze czasem pobiegac przy kimś naprawdę szybkim, takim co to tylko bzium.... i go niema
Dziś spokojne bieganko pod wieczór
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bardzo mi się podobało, jak nasze harpagany zziajały się przy Agnieszce G. Widzę, że pomiędzy nią , a nimi jest podobna przepaść, jak pomiędzy mną, a naszymi harpaganami. Podobało mi się zaangażowanie Agnieszki w prowadzenie, zajęć, nie było tych spojrzeń z góry, jakie się, często widzi u mistrzów w stosunku do amatorów takich, jak ja. Cierpliwie odpowiadała na moje proste pytania i były to rozsądne rzeczowe odpowiedzi. Widać, że jest to dziewczyna o silnej woli. Cieszę się, że miałem zaszczyt ją poznać. A i jeszcze jedno. Niech, ktoś mi powie, że kobiety to słaba płeć