Witam
Mam 15 lat i sporą nadwagę więc postanowiłem biegać. Ale tu zaczyna się problem, wyszedłem 3 razy pobiegać i normalnie po 5 minutach już nie mogę wytrzymać z bólu przez obtarcie. Mam grube uda i po prostu tak się obcieram, że nie mogę kroka zrobić. Czy te spodenki byłyby odpowiednie? http://allegro.pl/spodenki-do-biegania- ... 81890.html
Aha i pragnę przypomnieć, że jestem gruby i mam grube uda. Czy jak założę te spodnie to będę w nich bardzo komicznie wyglądał? W razie czego będę biegał bardzo rano lub wieczorem ;p
spodenki do biegania - obcieranie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Powinny być ok. Jeżeli się krępujesz biegać w czyms takim to jest rozwiązanie. Są spodenki do biegania z wszytymi slipami więc nie obciera Cie nic, wygodnie się biega a wygląda jakbys miał zwykłe spodenki.
-
- Rozgrzewający Się
tylko nie wiem jak to z tymi slipami w środku jest. Bo jak np biegam w zwyczajnych spodniach to mam pod spodem bokserki długie i je wyciągam na dół jak się tylko da ale podczas biegu one się schodzą tak jak zwyczajne majtki
Nie wiem już co robić bo odechciewa mi się biegać na samą myśl o tym obtarciu.

- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
po pierwsze zrezygnuj ze zwyklych bokserkow na rzecz zwyklych baciorów np. http://allegro.pl/brubeck-termoaktywne- ... 08307.html
a co do przypału zwiazanego z wyjsciem w leginsach to nie przejmuj sie, po pierwszym treningu przekonasz sie ze niczego lepszego od leginsow do biegania nie wymyslono.
a co do przypału zwiazanego z wyjsciem w leginsach to nie przejmuj sie, po pierwszym treningu przekonasz sie ze niczego lepszego od leginsow do biegania nie wymyslono.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jako szczęśliwy posiadacz porządnego kawała udźca podpisuję się pod tym obiema rączkamia co do przypału zwiazanego z wyjsciem w leginsach to nie przejmuj sie, po pierwszym treningu przekonasz sie ze niczego lepszego od leginsow do biegania nie wymyslono.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
te wszyte się nie zwijają