jestem 17letnią, szczupłą, aktywną osobą, która ma problem ze swoimi mięśniami

Wiem, że jest mnóstwo tego typu tematów jednak ja nadal nie wiem bo ludzie różnie mówią.. a strasznie mi przeszkadzają te łydki :/ Proszę o pomoc !
nie gwałtownie ale od jakichś 2 lat kilka razy w tygodniu, nawet w zimie nordic i jakoś poszło :/Tomek1993 pisze:To ile ty trenujesz i od kiedy, że tak gwałtownie ci się "obwód zwiększył"?
Odżywiam się zdrowo bo bardzo o to dbam i nie pale :D ale to naprawdę jest problem ktory dostrzegam nie tylko ja bo mi znajomi mówili ze mam 'łydki wyrzeźbione że łoo' :Padam77 pisze:Zrezygnuj ze sportu, zacznij się odżywiać jak większość społeczeństwa, zacznij jarać fajki wtedy po czasie na pewno będziesz wyglądać seksownie w krótkiej spódniczce.
Nie obraź się Marto (wnioskuję, że tak masz na imię po nicku) ale głupoty piszesz. Po prostu twoje mięśnie nabrały kształtów, być może zeszło trochę tłuszczyku i tyle. Bez przesady, nie wierzę, że od biegania, nw i rolek "przypakowałaś" .
może to zazdrosne koleżanki tak Ci powiedziały, co? co miały powiedzieć widząc takie nogi?Odżywiam się zdrowo bo bardzo o to dbam i nie pale :D ale to naprawdę jest problem ktory dostrzegam nie tylko ja bo mi znajomi mówili ze mam 'łydki wyrzeźbione że łoo' :P