Problem z obwodem mięśni

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Martaxd
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,
jestem 17letnią, szczupłą, aktywną osobą, która ma problem ze swoimi mięśniami :wrr: Chodzi o to, że przez regularne biegi, nordic i rolki rozbudowałam sobie mięśnie róg i ramiona. Można sobie wyobrazić jak to ślicznie wygląda z krótką spódniczką ;\ Chciałabym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób by je troche zmniejszyć.. Czytałam o bieganiu na czczo, które spala mięśnie. Co o tym myślicie? Czy to coś dla mnie?

Wiem, że jest mnóstwo tego typu tematów jednak ja nadal nie wiem bo ludzie różnie mówią.. a strasznie mi przeszkadzają te łydki :/ Proszę o pomoc !
PKO
Awatar użytkownika
Tomek1993
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:27
Życiówka w maratonie: 3:03:42

Nieprzeczytany post

To ile ty trenujesz i od kiedy, że tak gwałtownie ci się "obwód zwiększył"?
adam77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zrezygnuj ze sportu, zacznij się odżywiać jak większość społeczeństwa, zacznij jarać fajki wtedy po czasie na pewno będziesz wyglądać seksownie w krótkiej spódniczce.
Nie obraź się Marto (wnioskuję, że tak masz na imię po nicku) ale głupoty piszesz. Po prostu twoje mięśnie nabrały kształtów, być może zeszło trochę tłuszczyku i tyle. Bez przesady, nie wierzę, że od biegania, nw i rolek "przypakowałaś" .
Martaxd
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Tomek1993 pisze:To ile ty trenujesz i od kiedy, że tak gwałtownie ci się "obwód zwiększył"?
nie gwałtownie ale od jakichś 2 lat kilka razy w tygodniu, nawet w zimie nordic i jakoś poszło :/
adam77 pisze:Zrezygnuj ze sportu, zacznij się odżywiać jak większość społeczeństwa, zacznij jarać fajki wtedy po czasie na pewno będziesz wyglądać seksownie w krótkiej spódniczce.
Nie obraź się Marto (wnioskuję, że tak masz na imię po nicku) ale głupoty piszesz. Po prostu twoje mięśnie nabrały kształtów, być może zeszło trochę tłuszczyku i tyle. Bez przesady, nie wierzę, że od biegania, nw i rolek "przypakowałaś" .
Odżywiam się zdrowo bo bardzo o to dbam i nie pale :D ale to naprawdę jest problem ktory dostrzegam nie tylko ja bo mi znajomi mówili ze mam 'łydki wyrzeźbione że łoo' :P
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Martaxd pisze:to naprawdę jest problem ktory dostrzegam nie tylko ja bo mi znajomi mówili ze mam 'łydki wyrzeźbione że łoo' :P
Czyli typowe kobiece myślenie - ktoś ci rzuca komplement, a ty uważasz, że to była krytyka.
flashfire
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 39:09
Życiówka w maratonie: 3:24:33

Nieprzeczytany post

Odżywiam się zdrowo bo bardzo o to dbam i nie pale :D ale to naprawdę jest problem ktory dostrzegam nie tylko ja bo mi znajomi mówili ze mam 'łydki wyrzeźbione że łoo' :P
może to zazdrosne koleżanki tak Ci powiedziały, co? co miały powiedzieć widząc takie nogi? :)
21.097 1:22:57
Nani
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 52min

Nieprzeczytany post

Najlepiej jak zrobisz zdjęcie i się oceni :hejhej:
Awatar użytkownika
Tomek1993
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:27
Życiówka w maratonie: 3:03:42

Nieprzeczytany post

Popieram. Też chce zdjęcie :lalala:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Albo choc napisz, jakie masz te wymiary.
Dziwi mnie ten Twoj problem, bo mi sie łydeczki boskie zrobiły od bieganie - zeszczuplały i mięśnie elegancko widać :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ