Spadek wyników wśród młodzieży w Polsce !!! (młodzików)

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
ioannahh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:46
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

heh, zycze powodzenia w szukaniu sponsora z takimi bledami na stronie.. ;)

ja rowniez uwazam, ze metodyka i zakres nauczania w polskich szkolach sa bardzo slabe, lecz mimo to apeluje, zeby nie lekcewazyc obowiazku szkolnego. zeby potem Polska nie musiala sie wstydzic za swoich sportowcow, ktorzy beda szybko biegac, ale nie beda potrafili sklecic poprawnego skladniowo i merytorycznie zdania.
PKO
Awatar użytkownika
Tomek1993
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:27
Życiówka w maratonie: 3:03:42

Nieprzeczytany post

Maniak_Biegowy pisze:polska wstydzi się za głowę państwa a nie o ludzi o których polska nie słyszała ;/ bo o mnie na razie mało kto wie :) jutro skończe 17 lat i będzie git :D
O co Ci chodzi? Przyjdź z mamą bo Cię nie rozumiem.
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Maniak_Biegowy pisze:jeju polska wstydzi się ludzi jak są na szczycie i lamią się. Ja nie jestem na szczycie i nie muszę pisać poprawnie jak jakiś powalony ziom :D piszę naturalnie i czasem z błędami :D a jutro 17 lat !!!!!!!!!! jeaa :D
biorac pod uwage Twoj tok myslowy to zgadza sie nie musisz sie uczyc:D. bo na szczycie nie bedziesz:D:D. tylko po co sie oszukiwac i liczyc na jakies wyniki?;p
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ok;). powodzenia:D:D
Awatar użytkownika
Ultimate_Runner
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 34:33

Nieprzeczytany post

Maniak_Biegowy pisze:Jednym słowem jestem daremny i głupi i czeka mnie ciężka praca ;/ Temat nie dotyczy mnie tak apropo !!!!
w końcu mądra rzecz którą powiedziałeś ... jesteś głupi i pracuj nad tym, bo wyniki wcale nie są takie złe ;d choć na mistrza świata czy olimpijskiego, czy nawet polski bym nie liczył ;d
Awatar użytkownika
ioannahh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:46
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Administratorze, widzisz i nie grzmisz?
Awatar użytkownika
piotrek92
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

ioannahh pisze:Administratorze, widzisz i nie grzmisz?
A ja mam nadzieję, że ten temat nie zostanie zamknięty. Buki jest coraz lepszy w robieniu z siebie kretyna. Pisze o "głowie państwa" nie znając mechanizmów kierujących polityką oraz zasad państwa demokratycznego. Dawid, ja czekam do końca czerwca. Wtedy prawdopodobnie prawda zaboli, ale Ty dalej będziesz miał swoje wymówki :)
"A co zdobyte nigdy nie będzie szczytem." - PFK
100 - 12.11 (2011)
400- 53.78 (2011)
600- 1.26.72 (2010)
800- 1.59.36 (2010)
1000- 2.43.4 R (2011)
1500- 4.18.18 (2009)
2000- 6.05.00 (2009)
PiotrSw
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

piotrek92 pisze:
ioannahh pisze:Administratorze, widzisz i nie grzmisz?
A ja mam nadzieję, że ten temat nie zostanie zamknięty. Buki jest coraz lepszy w robieniu z siebie kretyna. Pisze o "głowie państwa" nie znając mechanizmów kierujących polityką oraz zasad państwa demokratycznego. Dawid, ja czekam do końca czerwca. Wtedy prawdopodobnie prawda zaboli, ale Ty dalej będziesz miał swoje wymówki :)
Czytałem kiedyś taki cytat, nie jestem w stanie powtórzyć go słowo w słowo ale brzmiał mniej więcej tak " Dyskusja o bitwie pod Waterloo z wariatem podającym się za Napoleona, tylko nobilituje tą osobę i jego zwidy, równocześnie ośmieszając z pozoru normalnego drugiego rozmówcę"
Radzę wziąć to mądre zdanie pod uwagę wszystkim tym, którzy chandryczą się z tym dzieckiem tytułującym się maniakiem i zaprzestać odpowiadania z racji na - 'patrz wyżej'.
Pollinus
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:44

Nieprzeczytany post

Ja kiedyś słyszałem takie coś:

"Nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie zauważyć różnicy..."

A tak wogóle, to wątek żenujący!!! Jako początkujący forumowicz wolę znajdywać na forum przydatne tematy, a nie wypowiedzi rodem z forum ONET-u.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ