Ból bocznej części piszczela

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Zamor
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam ostatnio postanowiłem zacząć biegać i wystąpił i mnie dziwny ból piszczela. Jestem nowy szukałem i nie znalazłem podobnych rzeczy możliwe że źle szukałem. Problem polega na tym że po kilku minutach biegu zaczyna mnie boleć(jakby piec) piszczel. Mięsień ten znajduje się po lewej stronie od kości z przodu w lewej nodze patrząc oczami właściciela tej oto kończyny :hej:
http://imageshack.us/photo/my-images/691/37341551.jpg/
(Zdjęcie przykładowe pobrane z internetu edytowane przeze mnie)
Tutaj jest zdjęcie miejsca które boli lecz w przeciwnej nodze. Wiecie co to jest? Jak się tego pozbyć ? Z góry dzięki Za odpowiedzi
PKO
piotr249
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mi na podobne bóle pomogła maść DIPHOT.
Smarowałem przed treningiem rano i przed snem.
Tylko uważaj zapach tej maści zwala z nóg wszyscy w twoim otoczeniu będą mieli świeży oddech i jęśli mają katar to na pewno się go pozbędą :bum:
Zamor
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dobra. ale mam pytanie po jakimś czasie ci to przeszło? Wykonywałeś jakieś ćwiczenia? bo ja kilka razy podchodziłem do biegania i często to miałem. Najdziwniejsze to że raz to miałem a raz mogłem normalnie biegać.
Ira

Nieprzeczytany post

spróbuj się dobrze porozciągać. możliwe że pomoże.
piotr249
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja to miałem w zeszłym roku, ale z tego co pamiętam to zrobiłem tydzień przerwy od biegania z jednoczesnym smarowaniem nóg a potem już trenując smarowałem chyba z miesiąc, zużyłem prawie 3 tubki tego specyfiku.

Sprawdź PW :taktak:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ