Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Piotrze ale zarzuciłeś lektury do przejrzenia. No cóż dzisiaj muszę to przeczytać, żeby to wszystko przełknąć. Czasu jest przecież jeszcze trochę. W sobotę mam wolne, dzieci wyjeżdżają z żoną do teściowej na wieś, a ja mogę sobie spokojnie wyjść na bieganie do wąwozu. Może dam radę przybiec, bo samochód zabrała małżonka na wichurę.
buddha pisze:Jutro niestety obowiązki nie pozwolą mi na to. Czy wiecie już kiedy biegniecie następnym razem?
I napiszcie na której pętli. Czy chodzi o tą która znajduje się na ul. Filaretów (pomiędzy ul. Bursztynową a Wyżynną) czy chodzi o nową pętlę obok ul. Agatowej.
Tak Paweł chodziło o rondo na końcu Filaretów (Bursztynowa, Wyżynna).

Dzisiaj spotkaliśmy się w umówionym miejscu na bieganie. Było nas znacznie więcej. Przebiegliśmy od pętli około 8km. Ja zrobiłem dodatkowe 4 km. Prawie się spóźniłem, bo czekałem na xediego.

Dzisiaj było nas sześcioro biegaczy i ... :
ola87, Kinga S., xedi69, Olga D., Kinga777 i ja Robert C. Dodatkowo zabraliśmy swoich czworonogów wszystkie rasy syberian husky: Nero, Excel i Winamp.

Oto dwie fotki, które zrobiła nam Babcia Hermaszewska żona gajowego.

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Robert.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
buddha
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:58
Życiówka w maratonie: 3 h 12 min

Nieprzeczytany post

Ciekawa gromadka biegowa, żałuje że mnie nie było. Obawiam się tylko że moja obecność zaniży ilość piesków husky na osobę, bo nie posiadam takiego czworonoga :ble:
Do pętli mam ok. 2 km, więc z sam raz żeby się rozgrzać. Także czekam niecierpliwie na następny termin leśnego biegania mając nadzieję że uda mi się być.
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Na razie nie ustalilismy jeszcze terminu kolejnego spotkania, ale za pewnie bedzie to po weekendzie. Ok 7 na petli przy osiedlu widok (koncowy 17) - damy znac odpowiednio wczesniej. Dzis w lesie bylo 6 osob i z nami trzy psy husky - mini zaprzeg. Robert ma zdjecia trzeba poczekac tylko az je tutaj wklei :-)
Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl :)
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ola87 pisze:Dzis w lesie bylo 6 osob i z nami trzy psy husky - mini zaprzeg. Robert ma zdjecia trzeba poczekac tylko az je tutaj wklei :-)
Przecież już wkleiłem koleżanko.
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ok kolego, widze juz. Mialam nieodswiezona strone :-)
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Piotrze, pytanie myślę na czasie - Jak zostać członkiem naszego Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego?
Jestem chętny od zaraz:)
Jeśli chcesz pobiegać przebiegnij milę. Jeśli chcesz doświadczyć nowego życia przebiegnij maraton
Awatar użytkownika
buddha
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tak wyglądał dzisiejszy bieg z perspektywy ostatniego :hejhej:

Obrazek Obrazek

Pozdrawiam uczestników.
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich czytelników forum. Tych biegających i tych tylko przeglądających.
Dzisiaj na spotkaniu żegnaliśmy naszą mistrzynię Dorotkę Grucę, niebawem odlatuje z naszego pięknego kraju i zobaczymy ją najwcześniej za rok. W 2012 roku są przecież mistrzostwa Europy w piłce nożnej, czyżby Dorota brała w nich udział. Ale chyba nie, nie ta dziedzina sportu, jeszcze by wszystkim dała popalić w pogoni za piłką. :bleble:
A tak na poważnie życzymy jej szczęścia, zdrowia i powodzenia na nowej drodze..., sukcesów sportowych również. Pa Dorotka i do zobaczenia w Polsce.

Pobiegliśmy dzisiaj standardowe okrążenie ścieżki biegowej i dwa okrążenia zawodów, które mają się odbyć 15-05-2011 w najbliższą niedzielę.

Dzisiejsza data należy do szczególnych. Swoje 30-te urodziny obchodzi nasz trener, wiceprezes Piotruś K. :oczko:
Dostaliśmy z tej okazji po prezenciku od Piotra, za który ślicznie dziękujemy i życzymy kolejnych sportowych 10-ciu lat w zdrowiu spędzaniu na sportowo.
Jeszcze raz 100 lat.

Dzisiaj wykonałem kilka zdjęć i nagrałem jeden filmik swoim niezwykle szpiegowskim i skomplikowanym aparatem. Zdjęcia w rzucam już tutaj, a filmik muszę znaleźć i w kleję go przy okazji.

Zdjęcia z perspektywy amatora.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 12:52 przez xedi69, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Biegamy z Kinga i Nerem we wtorek o 6.45 na petli przy koncowym 17. Chetnych zapraszamy :-)
Awatar użytkownika
buddha
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W takim razie ja jutro stawie się. Nie wiem jeszcze czy w jednej czy w dwóch osobach, ale będę ;-) pozdrawiam Paweł
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dla zainteresowanych podaję link do tegorocznego Biegu Solidarności, który odbędzie się 4 czerwca na trasie Świdnik-Lublin:
http://www.solidarnosc.org.pl/lublin//x ... -c-55.html
Ja o ile zdrowie pozwoli na pewno pobiegnę. Cel - nie być ostatnim i zejść poniżej 1 godziny :)
Jeśli chcesz pobiegać przebiegnij milę. Jeśli chcesz doświadczyć nowego życia przebiegnij maraton
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!!
Przytowania do BIEGU PRZEZ WĄWÓZ w ramach akcji POLSKA BIEGA na finiszu. Mam nadzieje, że uczestnicy dopiszą i wszystkie nagrody znajdą właścicieli.
Przypominam 15 maja 2011r. (niedziela) godz. 10.00 Wąwóz LSM.
Zapraszam Piotr Kitliński
PS Mimo, że w najbliższą sobotę będzie bieg nad Zalewem to długość trasy jest dla niektórych za duża więc będę na posterunku czekał gdyby ktoś pojawił się na Ścieżce jak zwykle o godz. 10,00.
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Coś nam się pogoda psuje na ten weekend:(
Ale....kto nie lubi pobiegać w deszczu... :hej:
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam pytanie - dokładnie wiadomo o godzinie rozpoczęcia biegu w Wąwozie (postaram się być), ale za nic nie mogę doczytać się, o której startuje jutro Bieg Kwitnącej Wiśni (wiem tylko, że rejestracja do 9.30)?
Awatar użytkownika
kaktus71
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Na stronie Polska Biega: http://www.polskabiega.pl/strona.php?p=129&b=2630
jest informacja, że start Biegu Kwitnącej Wiśni jest o 10:00.
ODPOWIEDZ