Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
No fakt, od czasu awarii wirtualnego partnera... brakuje mi motywacji do dłuższych wybiegań, a zresztą 21 km jest tak samo dobre jak 16 km, aby nie za często
Co do przyjechania do Strasburga, no to nie skorzystam, bo ja przecież tylko wirtulany jestem
Ale może do Lozanny wpadne
Co do przyjechania do Strasburga, no to nie skorzystam, bo ja przecież tylko wirtulany jestem
Ale może do Lozanny wpadne
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
I pewnie malownicze ścieżki do biegania .strasb pisze:Jezioro Genewskie i piękny widok na ośnieżone szczyty Alp po drugiej jego stronie.
Gratulacje!
Za warunki atmosferyczne to powinien sobie dodać nie odjąć. Przecież jak jest zimno, to od razu się szybciej biegnie .strasb pisze:Na pewno ktoś z licznych po-bostońskich dyskutantów Ci wyliczy, ile sekund na kilometr możesz sobie odjąć za warunki atmosferyczne, bo to zdecydowanie nie fair było.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Strasb,
gratuluje ogromniascie tej Lozanny! Wspaniale.
Ja powoli zbieram sie do kupy, mysle, ze w przyszla sobote juz rusze kopyta.
Sciskam Cie mocno i walcz z kilometami !
gratuluje ogromniascie tej Lozanny! Wspaniale.
Ja powoli zbieram sie do kupy, mysle, ze w przyszla sobote juz rusze kopyta.
Sciskam Cie mocno i walcz z kilometami !
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
Pięknie opisałaś. Już widzę oczami wyobraźni to Jezioro Genewskie i te szczyty Alp. Ale za głupia jestem na taki widok z okna pracy No chyba, że bym tą Politechnikę zamiatać miała .
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki dziewczyny! Jeśli półmaraton będzie tak ciężki jak dzisiejszy trening to od połowy to już tylko na waszym wsparciu będę biec. I przyznaje rację Alexii - tydzień temu na tej samej trasie w ulewie średnie tempo było 25''/km wyższe i byłam zdecydowanie mniej zmęczona.
Kredka, bez fałszywej skromności mi tu. Chętnie bym pożyczyła Twoich zdolności pisarskich by jakoś złożyć w całość ten doktorat. Bo czas leci a pisanie pracy ma się marnie...
Kredka, bez fałszywej skromności mi tu. Chętnie bym pożyczyła Twoich zdolności pisarskich by jakoś złożyć w całość ten doktorat. Bo czas leci a pisanie pracy ma się marnie...
- hankaskakanka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:56
- Życiówka w maratonie: 4:02
Z opóźnieniem gratuluję życiówki na 10 km! I pięknych zdjęć z biegu
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Haniu, dziękuję! Jakbyś znów się wybierała w okolice Annecy/Genewy to od jesienii zapraszam przy okazji w odwiedziny do mnie.
Zoltar, biegniemy w następną niedzielę, o 9.10. Tylko Ty ciiicho, dyskretnie, bo jeszcze się pardita dowie.
Zoltar, biegniemy w następną niedzielę, o 9.10. Tylko Ty ciiicho, dyskretnie, bo jeszcze się pardita dowie.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Tak jest, jak się zdecyduję by gonić króliczka czy tam zająca z plakietką 2h, to nawet może z tego >2h brutto wyjść. Pogoda zapowiadana max 19 stopni, opady. Dziś w tym momencie jest 28 stopni w cieniu, najcieplej z całej Francji u nas, Lazurowe Wybrzeże może zazdrościć.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
A skąd u diabła ma się Pardita dowiedzieć, jak Ty nie wypaplasz to ja na pewno nie powiemstrasb pisze:Zoltar, biegniemy w następną niedzielę, o 9.10. Tylko Ty ciiicho, dyskretnie, bo jeszcze się pardita dowie.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
Lazurowe wybrzeze moze sobie zazdroscic albo i nie ale Bawaria to juz puchnie z zazdrosci szczegolnie dolna
Chociaz wlasciwie tego deszczu co ma padac u was tez troche zazdroszcze, bo moje roslinki juz nie wytrzymuja suszy a ja nie wytrzymuje codziennego tachania konewek
Chociaz wlasciwie tego deszczu co ma padac u was tez troche zazdroszcze, bo moje roslinki juz nie wytrzymuja suszy a ja nie wytrzymuje codziennego tachania konewek
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Deszczu nam zdecydowanie potrzeba! Roślinność tu już tak spieczona, że np. w ogrodach nadreńskich "pachnie latem", niemalże żniwami.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Pardita sie dowie, bo wlazi na bloga i komentarze Strasbzoltar7 pisze:A skąd u diabła ma się Pardita dowiedzieć, jak Ty nie wypaplasz to ja na pewno nie powiemstrasb pisze:Zoltar, biegniemy w następną niedzielę, o 9.10. Tylko Ty ciiicho, dyskretnie, bo jeszcze się pardita dowie.
Strasb, piernikowe serduszko piekne. I zapewne baardzo smakowite
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
no i mali racje Mezulek, choc pantera bylaby lepsza