WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A ja myślałam, że tu na forum będą zachęcać, a nie zniechęcać do biegania hehe ;)
Żaden maraton, jeszcze nie teraz, jeszcze nie czas.. ;)
Żaden maraton, jeszcze nie teraz, jeszcze nie czas.. ;)
Good News for People Who Love Bad News
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
Nie no gdzie no jak no co Ty... no dooooobra niech Ci będzieKinka pisze:Dobra dobra, wszyscy wiemy, że 106 okrążeń Cię przeraziłojaackaal pisze:A mnie niestety nie będzie i to bynajmiej nie z powodu maratonu na BBL
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Hahaha, wreszcie jakieś życie pojawiło się w tym dziale. Smutno mi tak samemu pisać do siebie... Szkoda, że Cię nie będzie Przemek, a za tydzień pojawisz się? Łukasza też nie będzie. Cóż to za smutny dzień się zbliża. Mam nadzieję, że Artur przyjdzie i długo niewidziany Marcin / drugi Łukasz. Dziewczyny, Wy będziecie?
Co do temperatury, to ja odłączę się od grupy i napiszę, że wolę jak jest ciepło i tym samym słonecznie. Wtedy dostaję solidnego kompa energetycznego. Co prawda po wszystkim człowiek jest zlany potem, ale to tylko jedna niedogodność, nie licząc częstego uzupełniania płynów.
Co do temperatury, to ja odłączę się od grupy i napiszę, że wolę jak jest ciepło i tym samym słonecznie. Wtedy dostaję solidnego kompa energetycznego. Co prawda po wszystkim człowiek jest zlany potem, ale to tylko jedna niedogodność, nie licząc częstego uzupełniania płynów.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- aniaru
- Rozgrzewający Się
Ja się bardzo cieszę, że jeszcze nie jest tak gorąco, bo mój zapał jest odwrotnie proporcjonalny do temperatury na zewnątrzbeata pisze:Planów konkretnych jeszcze nie ma - pewnie wyłonią się zależnie od sytuacji: ilości chętnych i oczekiwań . Myślę, że jak zwykle będą dwie grupy.
Okaże się jutro na miejscu .
A co do aury - do biegania pogoda w gruncie rzeczy najgorsza nie jest. Naprawdę, znacznie gorzej i trudniej biega się przy temperaturze około 30 stopni na plusie i wysokiej wilgotności ... Tak, jak jest teraz jest naprawdę ok .
Super pogoda na maraton .
Im zimniej tym lepiej. Mam nadzieję, że będzie nas sporo...
aniaru
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Hej Aniu! Miło Cię widzieć na forum.aniaru pisze:Ja się bardzo cieszę, że jeszcze nie jest tak gorąco, bo mój zapał jest odwrotnie proporcjonalny do temperatury na zewnątrz
Im zimniej tym lepiej. Mam nadzieję, że będzie nas sporo...
No nie, chłopaki, te 106 okrążeń Was tak wystraszyło? Widząc to wszystko śmiem wątpić, że wciąż planujecie brać udział w ultramaratonach i triatlonach!? Cieniasy!pabloss pisze:mnie również niestety nie będzie, żałuję tych 106 okrążeń... :/
PS. Właśnie skompletowałem skład na niedzielną sztafetę, przykro mi ale już nie ma więcej miejsc dla Was dziewczyny. Chyba że byłybyście chętne jako rezerwowe zawodniczki.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
Za tydzień też mnie nie będzie bo mam szkołę To się nazywa brak czasujaackaal pisze:Nie no gdzie no jak no co Ty... no dooooobra niech Ci będzieKinka pisze:Dobra dobra, wszyscy wiemy, że 106 okrążeń Cię przeraziłojaackaal pisze:A mnie niestety nie będzie i to bynajmiej nie z powodu maratonu na BBL
W jakich teraz zawodach najbliższych bierzesz udział ?
Można wiedzieć kim jest ta szczęściara w sztafecie ?
Witam koleżankę Anię i pytam czy już byłaś kiedyś na BBL ?
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Szkoda. :/ Najbliższe zawody to bielańska sztafeta 15go maja. Szczęściarą jest dziewczyna mojego znajomego z pracy/studiów. Kiedyś uprawiała biegi przełajowe i odnosiła w nich sukcesy z tego co wiem. :Pjaackaal pisze: Za tydzień też mnie nie będzie bo mam szkołę To się nazywa brak czasu
W jakich teraz zawodach najbliższych bierzesz udział ?
Można wiedzieć kim jest ta szczęściara w sztafecie ?
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- rudiger
- Rozgrzewający Się
Czy pomysł zgłoszenia drużyny na Maraton Sztafet upadł czy tli się jeszcze?:-) 29 maja bardzo blisko i z tego co czytam na stronie mogą to być już ostatnie dostępne miejsca:Kinka pisze:oooo fajnie. Ja mogę pobiec na 10 kmKas pisze:chłopcy i dziewczęta, wystawiamy BBLową drużynę do maratonu sztafet? http://bieganie.pl/?show=1&cat=7&id=2721
Miejsc już nie zostało dużo, wiec trzeba się decydować. Ja chętnie pobiegnę na 5km
http://www.accreoekiden.pl/frontpage/ekiden
Gdyby zgłosiły się do końca niedzieli 3-4 osoby mógłbym zapisać drużynę i spróbowalibyśmy się jeszcze załapać. Czekam na odzew.
Dzisiejsze zajęcia to były głównie zajęcia na trawce ćwiczące szybkość i do tego skipy A, skipy B, skipy C, skipy D...jaackaal pisze:I co, macie siłę jeszcze po tych 106 obkrążeniach ?
Napiszcie co dzisiaj robiliście
-
- Wyga
pomysł tak całkiem nie umarł, tylko jakoś spotkał się z niewielkim odzewem
ja podtrzymuję swoją chęć startu na 5km, Kinka mam nadzieję nadal obstawia dychę. Ty na ile byś mógł pobiec? Kto się jeszcze skusi? Faktycznie trzeba zagęścić ruchy
ja podtrzymuję swoją chęć startu na 5km, Kinka mam nadzieję nadal obstawia dychę. Ty na ile byś mógł pobiec? Kto się jeszcze skusi? Faktycznie trzeba zagęścić ruchy