Pulsometr do 550 zł.

Synus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

podejrzewam że było to już gdzieś wałkowane ale .. :) jak wygląda sprawa z językiem i oprogramowaniem w wersji UK czy jest dostępny polski lub czy można go dograć oraz jak wygląda sprawa z jednostkami długości mile czy km.

po wpisaniu wyskoczyło cos takiego http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listin ... dition=new

wychodzi koło 490 zł czyli ponad 130 zł taniej, nie wiem tylko jak z wysyłką jeżeli dobrze zrozumiałem za powyżej 25 funtów jest za darmo czy możesz to potwierdzić ?

i ostatnie pytanie czy box sprzedawany bezpośrednio przez amazon-a różni się zawartością od innych np. 20 funtów droższych lub typowo sprzedawanych w polskiej dystrybucji ?
PKO
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Synus pisze:podejrzewam że było to już gdzieś wałkowane ale .. :) jak wygląda sprawa z językiem i oprogramowaniem w wersji UK czy jest dostępny polski lub czy można go dograć oraz jak wygląda sprawa z jednostkami długości mile czy km.

po wpisaniu wyskoczyło cos takiego http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listin ... dition=new

wychodzi koło 490 zł czyli ponad 130 zł taniej, nie wiem tylko jak z wysyłką jeżeli dobrze zrozumiałem za powyżej 25 funtów jest za darmo czy możesz to potwierdzić ?

i ostatnie pytanie czy box sprzedawany bezpośrednio przez amazon-a różni się zawartością od innych np. 20 funtów droższych lub typowo sprzedawanych w polskiej dystrybucji ?
Wydaje mi się, że Twoje podejrzenia są słuszne... :tonieja: Jest polskie menu (chociaż miejscami troszkę niedokładne), jest możliwość zmiany systemu metrycznego (mile/km cale czy tam stopy - ignorant ze mnie - /cm). Większość sprzedających pokrywa koszt wysyłki jeśli produkt kosztuje ponad 25 funtów, np. kupując bezpośrednio z Amazona miałem darmową przesyłkę. Boksy się nie różnią między sobą. Pozdrawiam. :bum:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A może ktoś sprowadzał garmina ze Stanów? Jak wygląda sprawa cła?
keep on running, keep keep on running.
Awatar użytkownika
arasvolvo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 4.29.37

Nieprzeczytany post

Fluor pisze:Jeśli chcesz mieć GPS to nie bierz RS300, mam go z G1 i ten gps to dramat. Do RS300 tylko S1.
Btw. aktualnie biegam z micoachem, ze względu na b.dobrą współpracę z komputerkiem.

pozdr
Fluor
Hej, własnie przymierzam się do zakupu i mam pytanko czym się różni w użytkowaniu przystawka g1 od s1( o różnicach w teorii to poczytałem)
Bieg zaczyna się po 40 tce
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ