WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:40
- Życiówka w maratonie: 03:44:07
Nie tylko wosir. Właściwie koszulki techniczne są raczej wyjątkiem. W Wa-wie to chyba tylko na Biegnij Warszawo jako spadek po dawnym organizatorze i chyba w biegu dookoła ZOO. Na półmaratonie były opcją dodatkowo płatną (60PLN).Svolken pisze: dziwię się, że wosir ciągle promuje bawełnę.
-
- Dyskutant
jeszcze w zeszłorocznym Biegu Ursynowa były.piotr_j pisze:Nie tylko wosir. Właściwie koszulki techniczne są raczej wyjątkiem. W Wa-wie to chyba tylko na Biegnij Warszawo jako spadek po dawnym organizatorze i chyba w biegu dookoła ZOO. Na półmaratonie były opcją dodatkowo płatną (60PLN).Svolken pisze: dziwię się, że wosir ciągle promuje bawełnę.
keep on running, keep keep on running.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
- Życiówka w maratonie: brak
Mogę wspomóc - variousweirdness@gmail.com.beata pisze: Zdjęcia są i to bardzo fajne - będą za jakiś czas na FB. Ja mam niestety awarię kompa w domu, nie mogłam ich zatem wrzucić ... chyba, że ktoś chciałby mnie wspomóc, to niech prześle mi adres mailowy na pw.

Super, dziękuję za poradę.beata pisze: Tobie, Reaktor, radzę potruchtać wolno z 10 min. i dobrze się porozciągać: w truchcie, w marszu. Myślę, że z 20 min. przed biegiem wystarczy.

Ja tam lubię w słońcu biegać.beata pisze: Upału nie będzie, ale to dobrze. Bo naprawdę ciężko się biega, gdy słońce praży. A tak trzeba będzie biec szybko żeby nie zmarznąć.

Świetna rada.Svolken pisze:Na 5km to się leci i pary w płucach

Medalowym Przemek, medalowym. xD Wyliczę jak będę miał czas. Z tego co kojarzę to chyba średnia wyniosła 4:50min/km, ale nie dam sobie głowy uciąć. ;] Czyżbyś zmienił fotkę profilową?jaackaal pisze: A jakim tempem będziecie biec ? Na jaki czas się nastawiacie ?

Piotrku (piotr_j), będziesz startował 3 maja?

Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal

Mój blog.
Komentarze do bloga.
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
Medalowym Przemek, medalowym. xD Wyliczę jak będę miał czas. Z tego co kojarzę to chyba średnia wyniosła 4:50min/km, ale nie dam sobie głowy uciąć. ;] Czyżbyś zmienił fotkę profilową?jaackaal pisze: A jakim tempem będziecie biec ? Na jaki czas się nastawiacie ?

/quote]
To możesz i 12:00min/km i medal tez dostaniesz

Uaktualniłem się

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Co jak co, ale ostatnie rady i wskazówki Adama się przydały, tempo nie zaskakuje, a przebiegnięcie ok 5km nie sprawia mi już takiej trudności i nie ma marszobiegów :] thx!!
Czas rzucić palenie :P
Czas rzucić palenie :P
Good News for People Who Love Bad News
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:40
- Życiówka w maratonie: 03:44:07
Tak, ale raczej na swoim prywatnym bieguReaktor pisze:
Piotrku (piotr_j), będziesz startował 3 maja?

Powodzenia!
BTW Nauczka z wczoraj: Bieganie po obiedzie z wątróbką, nawet mimo 2h odstępu nie jest dobrym pomysłem

- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Taki był mój zamysł.jaackaal pisze:To możesz i 12:00min/km i medal tez dostaniesz

Dzięki!piotr_j pisze: Powodzenia!

Zanotowałem w notesiku!piotr_j pisze:BTW Nauczka z wczoraj: Bieganie po obiedzie z wątróbką, nawet mimo 2h odstępu nie jest dobrym pomysłem

Słuchajcie, słuchajcie. Otóż umówiłem się wstępnie z Michałem z BBL, że spotykamy się jutro ok, 10:20-30 koło budynku Trójki. Jeśli ktoś miałby ochotę dołączyć to oczywiście zapraszamy do naszego skromnego grona. ;]
Tak swoją drogą, kto będzie biegł przede mną i trzymał mi parasolkę?

PS. Poleci ktoś jakieś dobre menu przedstartowe? ;>?
PS2. Czy wiecie jak się ma sprawa z przechowalnią? Czy będzie gdzie schować swoje rzeczy?
Zapraszam do odwiedzin:
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.

Mój blog.
Komentarze do bloga.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Dzięki serdeczne, przesłałam pakiet (a raczej dwa ...) Tobie na mailaReaktor pisze:[Mogę wspomóc - variousweirdness@gmail.com.![]()

Szatnia jutro będzie - na stadionie Legii

Jeśli chodzi o menu przedstartowe - coś zdecydowanie lekkiego, bo bieg jest wcześnie a trasa nie za długa. Moje przedstartowe śniadanie to chrupkie pieczywo z dżemem albo miodem. Kiedyś zjadałam jeszcze do tego banana, teraz smak mi się coś zmienił i od bananów mnie wręcz odrzuca - wolę coś konkretnego

Generalnie - lekko, węglowodanowo, raczej bez białka, albo ewentualnie chudy ser. Na dwie godziny przed biegiem. No i żadnych eksperymentów kulinarnych, bo bieg może okazać się szybki ... ale do toalety

Tu szczegóły trasy i organizacji całej imprezy:
http://www.zabiegajopamiec.waw.pl/wp-co ... _trasa.jpg
Powodzenia

- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję Beatko! Powodzenia i Tobie oraz świetnego rezultatu.beata pisze:Dzięki serdeczne, przesłałam pakiet (a raczej dwa ...) Tobie na mailaReaktor pisze:[Mogę wspomóc - variousweirdness@gmail.com.![]()
.
Szatnia jutro będzie - na stadionie Legii- to coś dla piłkarzy
, trzeba mieć ze sobą ten worek na śmieci który dostaliście w pakiecie, z numerem. W worku oddajemy rzeczy do odpowiedniej szatni (bo szatnie są podzielone wg numerów startowych).
Jeśli chodzi o menu przedstartowe - coś zdecydowanie lekkiego, bo bieg jest wcześnie a trasa nie za długa. Moje przedstartowe śniadanie to chrupkie pieczywo z dżemem albo miodem. Kiedyś zjadałam jeszcze do tego banana, teraz smak mi się coś zmienił i od bananów mnie wręcz odrzuca - wolę coś konkretnego, no, ale to po biegu
.
Generalnie - lekko, węglowodanowo, raczej bez białka, albo ewentualnie chudy ser. Na dwie godziny przed biegiem. No i żadnych eksperymentów kulinarnych, bo bieg może okazać się szybki ... ale do toalety.
Tu szczegóły trasy i organizacji całej imprezy:
http://www.zabiegajopamiec.waw.pl/wp-co ... _trasa.jpg
Powodzenia!

Zapraszam do odwiedzin:
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.

Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Start o 11:00. To jest wcześnie?beata pisze:Jeśli chodzi o menu przedstartowe - coś zdecydowanie lekkiego, bo bieg jest wcześnie a trasa nie za długa.

- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Czas to pojęcie względne.Svolken pisze:Start o 11:00. To jest wcześnie?beata pisze:Jeśli chodzi o menu przedstartowe - coś zdecydowanie lekkiego, bo bieg jest wcześnie a trasa nie za długa.

Zapraszam do odwiedzin:
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.

Mój blog.
Komentarze do bloga.