KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Poczułam się dzisiaj trochę jak blondynka (bez urazy oczywiście).
Urządzenie z pięcioma przyciskami mnie przerosło.... z tego jeden to podświetlanie ekranu....
Chodzi oczywiście o POLARA, którego dostałam dzisiaj do przetestowania. Nie chciał mi pokazywać tętna, mimo, że jestem przekonana, że było:) Postanowiłam więc zagłębić się w dokładną instrukcję (no dobra, zostało mi to zasugerowane przez braci, którzy obserwując jak godzinę wyzywam na coś na mojej ręce stwierdzili, cytuję: "normalny człowiek 21wieku wpisałby już dawno w google POLAR RS100 instrukcja....takie to proste:D)
I tak po ponad godzinie zmiażdżyłam system i to pięcioprzyciskowe urządzenie nie ma już przede mną tajemnic.
Poza tą oczywiście dlaczego na początku nie pokazywało tętna:)
Co do przebieżki po parku, to nasz dream team w składzie ja i łukasz zapuścił się do parku, potem jakoś tak na lotnisko i potem znowu do parku, ale ile to było km to nie mam pojęcia.
Następnym razem musimy zwerbować kogoś z mierzaczem odległości:)
Pozdr
P.S. 3maja, bieg w bytomiu: ktoś się wybiera? Nie ma wpisowego:))
Urządzenie z pięcioma przyciskami mnie przerosło.... z tego jeden to podświetlanie ekranu....
Chodzi oczywiście o POLARA, którego dostałam dzisiaj do przetestowania. Nie chciał mi pokazywać tętna, mimo, że jestem przekonana, że było:) Postanowiłam więc zagłębić się w dokładną instrukcję (no dobra, zostało mi to zasugerowane przez braci, którzy obserwując jak godzinę wyzywam na coś na mojej ręce stwierdzili, cytuję: "normalny człowiek 21wieku wpisałby już dawno w google POLAR RS100 instrukcja....takie to proste:D)
I tak po ponad godzinie zmiażdżyłam system i to pięcioprzyciskowe urządzenie nie ma już przede mną tajemnic.
Poza tą oczywiście dlaczego na początku nie pokazywało tętna:)
Co do przebieżki po parku, to nasz dream team w składzie ja i łukasz zapuścił się do parku, potem jakoś tak na lotnisko i potem znowu do parku, ale ile to było km to nie mam pojęcia.
Następnym razem musimy zwerbować kogoś z mierzaczem odległości:)
Pozdr
P.S. 3maja, bieg w bytomiu: ktoś się wybiera? Nie ma wpisowego:))
-
- Rozgrzewający Się
No ja dziś po teście umarłam prawie.
Szkoda, że nie udało mi się dobić do 2400, jak planowałam. Ale znaczy, że mam zbyt wysokie mniemanie o swojej formie.
Czy ktoś ma pomysł, co zrobić z dwójką maluchów, żebym mogła biegać? Szanowny małżonek sobie nogę złamał i nie chce zostać z dziećmi, bo nie umie za nimi nadążyć. Tzn. trochę się nad sobą użala, no ale niech mu będzie.
Może ktoś ma podobny problem i moglibyśmy się powymieniać?
Zwykle biegam w WPKiW, od strony Dębu/Józefowca.
Pozdrawiam
Szkoda, że nie udało mi się dobić do 2400, jak planowałam. Ale znaczy, że mam zbyt wysokie mniemanie o swojej formie.
Czy ktoś ma pomysł, co zrobić z dwójką maluchów, żebym mogła biegać? Szanowny małżonek sobie nogę złamał i nie chce zostać z dziećmi, bo nie umie za nimi nadążyć. Tzn. trochę się nad sobą użala, no ale niech mu będzie.
Może ktoś ma podobny problem i moglibyśmy się powymieniać?
Zwykle biegam w WPKiW, od strony Dębu/Józefowca.
Pozdrawiam
- Bones
- Rozgrzewający Się
Dzięki bardzo za świetny trening. Test również i mnie dał w kość ale za to satysfakcja była ogromna. Już nie umiem się doczekać kolejnej soboty:)Teraz nie pozostaje mi nic innego jak kupić sobie jakiś pulsometr i zacząć biegać regularnie.
If you eliminate the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth.
"Impossible" is a word that humans use far too often.
"Impossible" is a word that humans use far too often.
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Test udany. Myślę, że sporo osób pozytywnie się zaskoczyło swoimi wynikami. Ja z mojego jestem bardzo zadowolony. Teraz czekamy na zdjęcia z naszej walki na trasie.
Rafał a gdzie chodzisz na basen?
To kto startuje w Silesii?
Nie przejmuj się, ja zagubiłem się ostatnio przy urządzeniu z dwoma przyciskami. Co gorsza dopiero kobieta pomogła mi je okiełznać...olg pisze:Poczułam się dzisiaj trochę jak blondynka (bez urazy oczywiście).
Rafał a gdzie chodzisz na basen?
To kto startuje w Silesii?
-
- Zaprawiony W Bojach
toś Wolfi doje.al Olga szydzi z blondynek ty wtórujesz i jedziesz po całości o kobietach, ja tam poza tymi kłamliwymi uważam że są w porządku bez znaczenia jakiej maści.
- Wito
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:42:30
- Życiówka w maratonie: 03:57:00
Również dzięki za teścik Czy ktoś jutro biegnie 10 km w Krapkowicach? Ja pobiegnę rekreacyjnie bo we wtorek Silesia. Co prawda tylko połówka ale to zawsze coś.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Pozdrawiam i do zobaczenia
-
- Rozgrzewający Się
Cześć wolfi, ja chodzę na basen w Chorzowie w zespole szkół sportowych nr1 przy ul. Ryszki. Mówi Ci to coś??
1 wejście 6 zł
karnet (4 wejścia) 20 zł.
Czasem sporo ludzi się zjawia więc jest wk... bo nie można popływać ale ogólnie jest ok.
Pzdr.
1 wejście 6 zł
karnet (4 wejścia) 20 zł.
Czasem sporo ludzi się zjawia więc jest wk... bo nie można popływać ale ogólnie jest ok.
Pzdr.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Browar Jagiełłown64 pisze:Piwo stawiam.Proszę o wiadomośc.
-
- Rozgrzewający Się
To jak się na jutro umawiamy? Mnie na śniadaniu z maratonem nie bedzie(zamierzam spać do oporu, bo pewnie z poniedziałku na wtorek nie zasnę), po południu bede nagrywać jeszcze rzeczy do programu. Co Wy na to żeby spotkać się o 18.00?? Wiesław? Aga? Wolfi? Damian? Darek? Droga reszto?
Piwo stawiam też, zaległe:):):)
Piwo stawiam też, zaległe:):):)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
LINK DO GALERII (przepraszam, ze trochę to trwało)
*wydaje mi się że dostępna również dla tych, którzy nie mają konta na fb, ale dajcie mi znać, wtedy np. wyślę mailem.
Rozpiska na jutro:
9, przy kapeluszu-"Śniadanie z Silesia Marathonem" (kto będzie?)
18, (też przy Kapeluszu?) pasta party, kto będzie?
Do zobaczenia:)
*wydaje mi się że dostępna również dla tych, którzy nie mają konta na fb, ale dajcie mi znać, wtedy np. wyślę mailem.
Rozpiska na jutro:
Do zobaczenia:)
- Wito
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:42:30
- Życiówka w maratonie: 03:57:00
[quote="agnieszka_"]LINK DO GALERII (przepraszam, ze trochę to trwało)
Rozpiska na jutro:
Ja się chętnie piszę na pasta party do zobaczenia
Rozpiska na jutro:
Ja się chętnie piszę na pasta party do zobaczenia
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Tak Rafał chyba kojarzę ten basen. Jest w szkole niedaleko Parku Róż? Całkiem fajny jak na naszą okolicę i blisko, ale mi tam jakoś nie po drodze.
Ja w Silesii nie biegnę, ale pewnie będę dziś na rowerku, to mogę wpaść pod Kapelusz koło 18.
Ja w Silesii nie biegnę, ale pewnie będę dziś na rowerku, to mogę wpaść pod Kapelusz koło 18.