i braku powietrza - sam dym...Svolken pisze:w lecie kabackim takie grylowanie odchodziło, że szybko zawróciłem, bo bym chyba omdlał z głodu

Kasia wyszła wczoraj w miasto i nie chciało jej się rano wstawaćReaktor pisze:Kasia pewnie już się szykuje, żeby zachwycić nas swoim biegiem we wtorek, stąd jej dzisiejsza nieobecność.![]()
Kiepska wymówka, oj kiepska...Kas pisze:Kasia wyszła wczoraj w miasto i nie chciało jej się rano wstawać
Trenuj, trenuj, ktoś musi nas poprowadzić do zwycięstwa we wtorkowych zawodach. :DKas pisze:Ale zaraz idzie sobie pobiegać, żeby dzień nie był tak całkiem zmarnowany
Witamy. :D Czy rude dziewczę biega podczas warszawskiego BBL?liskak pisze:To ja się w końcu przywitam
Kasia jestem (taka chyba najbardziej ruda)
Trochę czasu mi to zajęło, jako że wstydliwe ze mnie na ogół dziewczę
Obecnie odpoczywam poza Warszawą i powoduję dziwne zamieszanie na wsi biegając :P
Toczyć się też trzeba potrafić! Poza tym, tocząc się można uzyskać całkiem niezłą prędkość...liskak pisze:Ja bym to określiła mianem raczej się toczy :P
Zaraz po teście śmignąłem na mazurki i właśnie wróciłem. A co do testu to również i tym razem cel nie został zrealizowanyReaktor pisze: Tak ogólnie, co tu takie pustki? Żadnych opisów wrażeń po teście Coopera? Normalnie bieda ludzie!![]()
[...]
Niektórym to dobrze, na majówkę nawet wyjechali.jaackaal pisze:Zaraz po teście śmignąłem na mazurki i właśnie wróciłem. A co do testu to również i tym razem cel nie został zrealizowanyReaktor pisze: Tak ogólnie, co tu takie pustki? Żadnych opisów wrażeń po teście Coopera? Normalnie bieda ludzie!![]()
[...]![]()
A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
na wymianę koszulek?jaackaal pisze:A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
Chętnie wymienię zieloną okolicznościową koszulkę upamiętniającą XXI Bieg Konstytucji 3 Maja na t-shirta w dobrym stanie marki Nike, Reebok, Adidas bądź Puma rozmiar L-XL! Zgłoszenia proszę kierować na skrzynkę prywatną. Przewiduję możliwość nieodpłatnego - nie tak jak u Gosi Andejrzewicz -ofiarowania mojego autografu na wspomnianej koszulce.Svolken pisze:na wymianę koszulek?jaackaal pisze:A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?swoją drogą, to dziwię się, że wosir ciągle promuje bawełnę.
Rozgrzewka przed każdym biegiem zajmuje jakieś 30 min. Ja robię zawsze około 2-3km (10-15 min.) spokojnego truchtu, później z 10 min. różnych ćwiczeń rozciągających, przed samym startem ze 2-3 żywe przebieżki po około 100m.Reaktor pisze:Beata, masz może dla nas jakieś małe wskazóweczki przed Biegiem Konstytucji? Może coś na temat rodzaju rozgrzewki, którą wypadałoby przeprowadzić przed biegiem? Tak swoją drogą, jest ustalona jakaś dokładna godziną, o której trzeba dotrzeć na miejsce startu? :]
A jakim tempem będziecie biec ? Na jaki czas się nastawiacie ?Reaktor pisze: Niektórym to dobrze, na majówkę nawet wyjechali.Jasne, że można się spotkać. My z Łukaszem zapewne będziemy śmigali wspólnie, podobnie jak na Cooperze.
Dzisiaj byłem obadać trasę, przyjemna.