KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
Vitam
Nie wiem czy będę w sobotę gdyż jestem troche chory.
Pozdrawiam
Piotr
Pozdrawiam
Piotr
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Każda sobota, 9.30, bez względu na pogodę i inne przeciwności.
Piątek? może być 19.
Piotr-zdrowiej!
Piątek? może być 19.
Piotr-zdrowiej!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
Piotrek, a może Ty byś się wybrał też na tego Mackenziego, czy jak tam to leciało. Jedź na test Coopera to mnie pogonisz trochę. Jak to się mówi za zająca, Ty chory, z obolałym kręgosłupem i tak pewnie lepiej sobie poradzisz niż ja zdrowy .turek75_31 pisze:Vitam
Pozdrawiam
Piotr
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Wybierzmy się grupą na McKenziego, Damianowi będzie raźniej, a może komuś na coś pomoże:)
Xenon ja już nie reaguję na zaczepki odnośnie 90-60-90 bo potem mi się obrywa
A to prawda, że nasi trenerzy stawiają jedno piwo za każdy przebiegnięty kilometr na tesćie Coopera?
Xenon ja już nie reaguję na zaczepki odnośnie 90-60-90 bo potem mi się obrywa
A to prawda, że nasi trenerzy stawiają jedno piwo za każdy przebiegnięty kilometr na tesćie Coopera?
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Witojcie moi drodzy.
Już w najbliższą sobotę mamy wspólny teścik...kochany COOPer
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH...możecie zabrać babcię, dziadka, ciocię i resztę rodzinki...zanjomych i przyjacióół....
Każdy może się SPRAWDZIĆ....
Już w najbliższą sobotę mamy wspólny teścik...kochany COOPer
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH...możecie zabrać babcię, dziadka, ciocię i resztę rodzinki...zanjomych i przyjacióół....
Każdy może się SPRAWDZIĆ....
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Najprawdziwsza!wolfi pisze:
Przy czym pierwsze 3 i pół biegacie gratis.
Aaaa, zapowiedziały się MEDIA, więc wiecie...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Schodki?olg pisze: Jakaś rundka po parku jak ostatnio:D
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hop-hop!
Jak się czujecie po teście?
Zaskoczyliście mnie dzisiaj frekwencją, nie przypuszczałam, że zbierze się aż tak liczna grupa. No i mam nadzieję że ci z Was, którzy przyszli dziś pierwszy raz będą już regularnie uczestniczyć w naszych spotkaniach.
Teraz zasiadam do mojego ulubionego ostatnio w soboty zajęcia, czyli-obróbki zdjęć. Postaram się żeby wieczorem były już na fb.
Aaa, widzimy się w poniedziałek na Śniadaniu z Maratonem? (9 rano, przed Kapeluszem, w którym jest biuro zawodów)
Jak się czujecie po teście?
Zaskoczyliście mnie dzisiaj frekwencją, nie przypuszczałam, że zbierze się aż tak liczna grupa. No i mam nadzieję że ci z Was, którzy przyszli dziś pierwszy raz będą już regularnie uczestniczyć w naszych spotkaniach.
Teraz zasiadam do mojego ulubionego ostatnio w soboty zajęcia, czyli-obróbki zdjęć. Postaram się żeby wieczorem były już na fb.
Aaa, widzimy się w poniedziałek na Śniadaniu z Maratonem? (9 rano, przed Kapeluszem, w którym jest biuro zawodów)
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziękówa za fajne zajęcia. Była cała masa, a fajnie się biega jak jest tylu zapaleńców. Mój wynik 2950
(wedle Bziuma i 3000 wedle Garmina) jest idealny z perspektywy wtorkowych zawodów. Chłopaki dzisiaj dali czadu i nie sądziłem ze tak duża grupa będzie cisnąć na 3000m Teraz tylko odpoczynek i weglowodanowa uczta
(wedle Bziuma i 3000 wedle Garmina) jest idealny z perspektywy wtorkowych zawodów. Chłopaki dzisiaj dali czadu i nie sądziłem ze tak duża grupa będzie cisnąć na 3000m Teraz tylko odpoczynek i weglowodanowa uczta
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki za dzisiejszy teścik, po raz pierwszy brałem udział w takim teście i jestem na maxa zadowolony ze swojego wyniku . Zgodzę się z kolegą powyżej, iż zajefajnie biega się jak jest tylu zapaleńców :P. A jak tam parkowe bieganko?? Długa trasa była? Ja musiałem odpuścić gdyż ostatni tydzień miałem dość mocny biegowo i basenowo a w dodatku dzisiejszy test pożarł mi resztki sił :/.
Trzymam kciuki za biegnących w maratonie i półmaratonie 03.05.
Do zobaczyska za tydzień.
Trzymam kciuki za biegnących w maratonie i półmaratonie 03.05.
Do zobaczyska za tydzień.
-
- Wyga
Cooper był super.Zrobiłem życiówkę (2812m) licząc moje "lata dojrzałe".Potem jeszcze była siłownia,a jutro o 8.00 w Rudzie Śl. przy UM bieg dla uczczenia beatyfikacji Jana Pawła II.Zapraszam.
W poniedziałek pasta party+ odbiór pakietów startowych.17.00??Jakieś piwo? Kosa jest jeszcze winna.No nie?Coś dorzucę.O.k..?
W poniedziałek pasta party+ odbiór pakietów startowych.17.00??Jakieś piwo? Kosa jest jeszcze winna.No nie?Coś dorzucę.O.k..?