Kraków - bieżnia
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam pytanie - czy w Krakowie (dzielnica Krowodrza, Bronowice) znajduję się ogólnodostępna bieżnia szutrowa lub tartanowa? Może ktoś zna zasady korzystania z bieżni WKS Wawel przy Podchorążych? Dotychczasowa z której korzystałem została ... zaorana
Z góry dzięki za wskazówki.
Z góry dzięki za wskazówki.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Moje dziecko tam trenuje biegi na orientację. Podpytywałam się, czy może tam przyjść ktoś prosto z ulicy (nie zapisując się do klubu) i pobiegać. Trener córki odpowiedział, że nie ma najmniejszych problemów i można przychodzić biegać, kiedy się chce. Mój mąż nawet tam biega raz w tygodniu i nikt się jeszcze go nie wyrzucił. Biega tam mnóstwo osób.onkr78 pisze: Może ktoś zna zasady korzystania z bieżni WKS Wawel przy Podchorążych?
- myśka
- Wyga
- Kontakt:
Stary temat, ale...
Gdzie w Krakowie są bieżnie?
Gdzie w Krakowie są bieżnie?
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Ja znam 3 i jeszcze z tych trzech mnie nie wygonił nikt
to oczywiście Groble, potem AWF, no i koło zalewu nowohuckiego (naprzeciwko). jest jeszcze w mojej starej szkole tj technikum telekomunikacji na ułanów ale jej nie polecam, jest trawo-piasko-kamień jak sie trafi na debili to będe modre drzeć cały czas, no i można trafić rozbita butelke.. także jej nie polecam...
to oczywiście Groble, potem AWF, no i koło zalewu nowohuckiego (naprzeciwko). jest jeszcze w mojej starej szkole tj technikum telekomunikacji na ułanów ale jej nie polecam, jest trawo-piasko-kamień jak sie trafi na debili to będe modre drzeć cały czas, no i można trafić rozbita butelke.. także jej nie polecam...
- myśka
- Wyga
- Kontakt:
Kurcze, no dzieki wielkie. Bo przechodze tamtędy nad zalwe codziennie i nie zwróciłam uwagi. Dzięki słońce.Raul7 pisze:koło zalewu nowohuckiego (naprzeciwko).