BIURO MATRYMONIALNE DLA BIEGACZY!!!
-
Luchen
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo dobrze, że to tylko ironia (która była dość wyraźna w ostatnim poście) , bo żaden facet by tego chyba nie wytrzymał
no przynajmniej na dłuższy - małżeński dystans. 
- td0
- Zaprawiony W Bojach

Facet jak facet, ale jaka kobieta by to wytrzymała?Luchen pisze:Bardzo dobrze, że to tylko ironia (która była dość wyraźna w ostatnim poście) , bo żaden facet by tego chyba nie wytrzymałno przynajmniej na dłuższy - małżeński dystans.
:) Tomek
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach

dziś prawdziwych kobietów już nie ma...
co najwyżej możesz dostać na ironię zamiast obiadu - ale w ramach kolacji, można dziewczę zaprosić na ironię przy świecach.
i tak się kręci.
co najwyżej możesz dostać na ironię zamiast obiadu - ale w ramach kolacji, można dziewczę zaprosić na ironię przy świecach.
i tak się kręci.
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
-
wykastrowany kot
- Zaprawiony W Bojach

Poznam fajną, tolerancyjną, może być nawet grubą, a najlepiej piaskową babeczkę z własnymi butami biegowymi o rozmiarze 43. Kilka par mile widziane
PS Zdjęcia butów proszę przesłać na e-mail
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Ja też, ja też.jaackaal pisze:Odkopuję temat![]()
Czy ktoś już ten pomysł zrealizował?
Chętnie się zarejestruję
Pomysł rzeczywiście ciekawy i kto wie, być może nawet odniósłby sukces w polskich warunkach (chociaż jako naród nie jesteśmy raczej zbyt wysportowani, ale podobno ta tendencja ulega zmianie na lepsze). Jeśli nie powstanie coś podobnego w przeciągu najbliższego roku, dwóch, to może zmobilizuję odpowiednie siły by temu zaradzić.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach

Nie zapominajmy o osobach homoseksualnych.Svolken pisze:niestety proporcje biegacza do biegaczki to jakieś 80 do 20, więc zapowiada się mocny wyścig do szczęścia
Zapraszam do odwiedzin:
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

Ale dziewczęta też bywają homoseksualneReaktor pisze:Nie zapominajmy o osobach homoseksualnych.Svolken pisze:niestety proporcje biegacza do biegaczki to jakieś 80 do 20, więc zapowiada się mocny wyścig do szczęścia
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach

Nie przeoczyłem tego faktu w swoich kalkulacjach. Jednak nie chciałem (jawnie) jeszcze bardziej zaniżać prawdopodobieństwa znalezienia drugiej połówki przeciwnej płci.Alexia pisze:Ale dziewczęta też bywają homoseksualneReaktor pisze:Nie zapominajmy o osobach homoseksualnych.Svolken pisze:niestety proporcje biegacza do biegaczki to jakieś 80 do 20, więc zapowiada się mocny wyścig do szczęścia
Zapraszam do odwiedzin:
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- jaackaal
- Wyga

- Życiówka na 10k: 00:52:04
Może być i 80 do 20, ale żeby tu jakieś kobiety i to niezamężne się pojawiły to już by wystarczyłoReaktor pisze:Nie zapominajmy o osobach homoseksualnych.Svolken pisze:niestety proporcje biegacza do biegaczki to jakieś 80 do 20, więc zapowiada się mocny wyścig do szczęścia
To jakby któraś była zainteresowana mną czyli: przystojnym, wysportowanym itp. chłopakiem, a i skormnym
Ps. Żeby nie było lubię kobiety
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 59'47''
wykastrowany kot pisze:Poznam fajną, tolerancyjną, może być nawet grubą, a najlepiej piaskową babeczkę z własnymi butami biegowymi o rozmiarze 43. Kilka par mile widziane![]()
-
wykastrowany kot
- Zaprawiony W Bojach

Od przybytku głowa nie boliBawareczka pisze:wykastrowany kot pisze:Poznam fajną, tolerancyjną, może być nawet grubą, a najlepiej piaskową babeczkę z własnymi butami biegowymi o rozmiarze 43. Kilka par mile widziane![]()
PS Zdjęcia butów proszę przesłać na e-maila ja myslalam, ze Ty juz masz zone i dzieci i jestes przeciwny rozwodom
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 59'47''
czyli przechodzisz na islam