Ścieżki Biegowe - Warszawa

pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

W Kabackim lekkie błocko i miejscami jeziora niestety...

pzdr
keep on running, keep keep on running.
New Balance but biegowy
wjaczewski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 39:52
Życiówka w maratonie: 3:15

Nieprzeczytany post

Ponieważ raz na jakiś czas i tak biegam w Parku Szczęśliwickim, postanowiłem dzisiaj wpaść na zajęcia ścieżki biegowej. Niestety pomimo że przyszedłem tam około 18:25 i poczekałem z 15 minut, nie spotkałem tam trenera.

Czy w Parku Szczęśliwickim ścieżki miały się zacząć jeszcze nie w tym tygodniu, tylko później (nie widzę informacji o tym na stronie)? Planuję wybrać się tam w następny wtorek (26.04). Czy w ten dzień będą prowadzone zajęcia?
ryszziol
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44.32
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

wjaczewski pisze:Ponieważ raz na jakiś czas i tak biegam w Parku Szczęśliwickim, postanowiłem dzisiaj wpaść na zajęcia ścieżki biegowej. Niestety pomimo że przyszedłem tam około 18:25 i poczekałem z 15 minut, nie spotkałem tam trenera.

Czy w Parku Szczęśliwickim ścieżki miały się zacząć jeszcze nie w tym tygodniu, tylko później (nie widzę informacji o tym na stronie)? Planuję wybrać się tam w następny wtorek (26.04). Czy w ten dzień będą prowadzone zajęcia?

Uczestniczyłem wczoraj w zajęciach w Parku Szczęśliwickim po raz pierwszy, przebiegliśmy około 6 km i z trenerem pobiegliśmy do Pomnika Żółnierzy Radzieckich koło ul. Żwirki i Wigury i z powrotem, po drodze mieliśmy odpoczynek na rozciąganie i pogaduszki. Z tego co mówił, to może będzie u nas w Parku testowanie butów z nowej kolekcji,ale jeszcze nie wiadomo kiedy. W następny wtorek według planów trenera będziemy robili podbiegi pod górkę wzdłuż wyciągu. A i jeszcze jedno, Ścieżkowicze z Parku Szczęśliwickiego robią sztafete Ekidena na 29 maja, tak więc zapraszam, jak narazie zajęte są dwa odcinki, ostatni(7km) i 10km, jak ktoś będzie chętny to proszę się zgłaszać. Pozdrawiam. Ryszard.
wjaczewski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ryszziol pisze:Uczestniczyłem wczoraj w zajęciach w Parku Szczęśliwickim po raz pierwszy, [...]
A w którym miejscu zaczynaliście? O 18:30, czy może o innej porze?

Ja byłem tuż obok tablicy z informacjami o ścieżkach i nikt, kto wyglądałby na osobę chętną do prowadzenia treningu się nie pojawił.

Co prawda ja byłem tam po raz pierwszy, więc mogę nie znać jakiegoś lokalnego zwyczaju, że zajęcia zaczynają się nie tuż przy tablicy, tylko w nieco innym miejscu, ale przez pewien czas czekała tam też dziewczyna, która mówiła że trenowała na ścieżce w ubiegłym sezonie. I też była zdziwiona nie-pojawieniem się trenera, bo zwykle przychodził punktualnie.
ryszziol
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44.32

Nieprzeczytany post

Znajomy powiedział,że zawsze zaczynają rozgrzewke kilka minut przed godziną rozpoczęci,czyli truchtają i później zabierają spóźnionych. Ja przyszedłem o 18.20 i faktycznie pobiegliśmy na kółko rozgrzewkowe,ale jak przebiegaliśmy koło tablicy to nikogo nie było, musieliśmy się minąć. Trener był ubrany w czarne spodnie i białą bluzke,taki szczupły chłopak z ciemnymi włosami. A ja mam propozycję,czy ktoś nie miałby ochoty przyłączyć się mojej drużyny na SZTAFETĘ WESOŁA STÓWA, rozgrywana 7 maja w Starej Miłosnej? Do zobaczenia we wtorek.
wjaczewski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ryszziol pisze:Znajomy powiedział,że zawsze zaczynają rozgrzewke kilka minut przed godziną rozpoczęci,czyli truchtają i później zabierają spóźnionych. Ja przyszedłem o 18.20 i faktycznie pobiegliśmy na kółko rozgrzewkowe,ale jak przebiegaliśmy koło tablicy to nikogo nie było, musieliśmy się minąć. Trener był ubrany w czarne spodnie i białą bluzke,taki szczupły chłopak z ciemnymi włosami.
Dla mnie jest to wyjątkowo dziwne co piszesz, bo ja nie byłem spóźniony i stałem przy tablicy. Mój kolega był tam jeszcze trochę przede mną - mówił, że kilkanaście minut przed czasem. Około godziny 18:30 stały przy tablicy w sumie 3 osoby i nie-zauważenie ich byłoby nieco trudne. Nie odchodziliśmy w tym czasie od tablicy na więcej niż 5 metrów, bo i po co.
Postaram się przyjść na najbliższy trening i dopytać trenera z czego to nasze nie-spotkanie się wynikło.
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04

Nieprzeczytany post

Zarejestrowałem się na Test Coopera 27 Kwietnia w Warszawie i chciałbym zobaczyć listę startujących. Gdzie mogę ją znaleźć ? bo chyba ją przeoczyłem :hej:
kwadrat3000
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,

Proszę o info, gdzie można pobiegać na Mokotowie po bieżni?
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Heloł??? Co z tym Lasem Bródnowskim???
Mimaczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 39:16
Życiówka w maratonie: 3:08

Nieprzeczytany post

Kilka zdjęć z Testu Coopera na stronie Truchtacz.pl w dziale Galerie zdjęć.
zoraw9
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 32.43

Nieprzeczytany post

Przypominam o zmianie godziny rozpoczęcia ścieżki w Parku Szczęśliwickim od dnia 31.05.2011r, zajęcia rozpoczynają się o godzinie 19.00. Zapraszamy.
BBB
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy ktoś wie o której i gdzie dokładnie spotykają się ludzie ze ścieżki do Lasku Bielańskiego?

na stronie jest napisane ze środa 18:00, byłam 15 minut przed, stałam pod tablicą i nikogo nie było

zastanawiam się czy zajecia byly odwolane czy poprostu nie wiedziałam gdzie ich szukać...
Awatar użytkownika
kuxa
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

spisalam sobie wszystkie dni miejsca godziny. napewno skorzystam, bo jak rozumiem jest to troche taka szkolka biegania? i ja z moim max 2min truchtem moge sie tam nauczyc tuptac dluzej?to by bylo super. szkoda ze w ta nd nie bede mogla skorzystc z tego zachwalanego treningu na PM... ale antybiotyk-sila wyzsza prawda? zeby mnie jeszcze nogi bolaly to by mi bylo latwiej w domu usiedziec, a to tylko lekka angina.....nosi mnie na mysl o tym straconym czasie w dusznym mieszkaniu.....
Obrazek
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
Gradzio80
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zapraszamy we wtorek na Szczęśliwice oraz w niedzielę na Pole Mokotowskie.Na innych ścieżkach nie byłem, więc nie chcę się wypowiadać, jak wygladają zajęcia. Dzisiaj na PM było ok 15stu osób w tym kilka nowych, które dopiero wchodzą w fascynujący świat biegania:) Robiliśmy sporo gimnastyki i przebieżek. Na zajęciach relatywnie mało jest biegania zgodnie z zasadą, że biegać każdy może we własnym zakresie, a więcej robimy rzeczy które początkujący biegacze sobie odpuszczają: gimnastykę siłową, rozciąganie, siłę biegową, przebiezki etc. Pamiętam, że dzięki ścieżkom zacząłem lepiej i szybciej biegać, ponieważ zacząłem stosować dodatkowe elementy treningu, o których istnieniu nie miałem pojęcia. Wczesniej tylko biegałem w kółko powoli bez określonego, a teraz szykuję się do 3 maratonu.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Awatar użytkownika
kuxa
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Antybiotyk poszedł precz, tylko niestety weekend pracujący miałam, ale we Wtorek postaram się na szczęśliwicach pojawić, tylko nei chcialabym się znowu szukać z grupą, bo coś czytalam ze niektorzy mieli problemy :) w tym tyg tylko Szczęśliwice będą w moim zasięgu, bo potem do piątku mam 2zmiane w pracy. A czy spotkanie na Polach w niedziele o 10 jest aktualne ? (patrze na rozpiske na stronie ścieżek) bo też by mi pasowało
Obrazek
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
ODPOWIEDZ