czy mogę jeszcze do Was dołączyć - w soboty? Pewnie nie uda mi się regularnie, ale od czasu do czasu...

No przecież:) oczywiście, że tak:)Początkująca pisze:Dzień dobry![]()
czy mogę jeszcze do Was dołączyć - w soboty? Pewnie nie uda mi się regularnie, ale od czasu do czasu...
Oj moja zona nie lubi, biegać i nie lubi chodzić po górach, a mimo to sama ostatnio poszła ze starsza córa pobiegać krótka trasą pod górkę w pobliżu domu! przykład zaczyna działać. Co do testu raczej nie ma szans, bo mamy 4 miesięcznego brzdąca Olę, którym trzeba się zajmować. Ale zainteresowała się moja żona jogą i wspólnie ćwiczyliśmy we trójke ze starszą córą w kuchniagnieszka_ pisze:Olo, a Twoja żona już wie, że lubi biegać? jeśli tak, to najwyższy czas, żeby do nas dołączyła w sobotę (najbliższą i kolejne) A jeśli nie, to...najwyższy czas, żeby do na dołączyła.
My też kiedyś dołączyliśmy, ja całkiem niedawno i nie spotkałem osoby, która uważałaby, że nie warto. Dziewczyno nie zastanawiaj się i nie pytaj czy możesz. już będziesz żałowała tak, jak ja że wcześniej tego nie zrobiłem. ja dopiero zacząłem biegać, a już w mojej kategorii jestem najlepszy i najszybszy. Chciałem dodać kategorii wagowejPoczątkująca pisze:Dzień dobry![]()
To, co napisałeś powyżej, jeszcze bardziej upewnia mnie, że już najwyższy czas, itd:)olotraper pisze: Oj moja zona nie lubi, biegać i nie lubi chodzić po górach, a mimo to sama ostatnio poszła ze starsza córa pobiegać krótka trasą pod górkę w pobliżu domu! przykład zaczyna działać. Co do testu raczej nie ma szans, bo mamy 4 miesięcznego brzdąca Olę, którym trzeba się zajmować. Ale zainteresowała się moja żona jogą i wspólnie ćwiczyliśmy we trójke ze starszą córą w kuchni. Na tyle intensywne to było, że miała potem lekkie zakwasy. Moja zona w przeciwieństwie do mnie jest szczupła i móje argumenty o utrzymaniu sylwetki do niej nie przemawiają
/
Hej, ja biegam w WPKiW przynajmniej 2 razy w tygodniu. Wybieram się dzisiaj i jutro późnym popołudniem lub wieczorem. W razie czego możesz mnie złapać na kom. 601888453Guarana pisze:witam
nie będę sie zbytnio powtarzać bo juz pytałam w jednym wątku, czy ktos biega w WPKiW wieczorami, szukam partnera/ partnerki
jestem początkująca
Pozdrawiam
Guarana
Guarana pisze:hej
jestem juz umowiona na piatek z Agnieszkaale w razie czego zapisze sobie Twoj nr
moze jutro dałabym rade pobiegac tylko ze ja od 19 dopiero dam rade biegasz tak pozno?
Pozdrawiam