niestety nie posiadamy żadnego pomieszczenia-można przebrać się w łazience pod zakładem gimnastyki (z drugiej strony budynku znajduje się przychodnia olimpijska). Na stadionie ewentualnie pod zadaszoną trybuną. Zapraszamy serdecznie:)mohini pisze: Znajdzie się jakieś miejsce żeby się gdzieś przebrać?
WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jacek Wosiek
- Catrine
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
jak się wchodzi się na ten stadion?
byłam tam dzisiaj, spóźniona, ale byłam. pokręciłam się koło siatki i stwierdziłam że nie wiem jak tam wejść, a że nie chciałam wyjść na głupią blondynę, to za długo tam nie szukałam tego wejścia.. i pobiegłam dalej sama.
o ile w ogóle grupa, którą widziałam, to właśnie byliście Wy .
wchodząc z tej strony na teren http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _wjazd.jpg
to ten stadion po lewej stronie jest?
byłam tam dzisiaj, spóźniona, ale byłam. pokręciłam się koło siatki i stwierdziłam że nie wiem jak tam wejść, a że nie chciałam wyjść na głupią blondynę, to za długo tam nie szukałam tego wejścia.. i pobiegłam dalej sama.
o ile w ogóle grupa, którą widziałam, to właśnie byliście Wy .
wchodząc z tej strony na teren http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _wjazd.jpg
to ten stadion po lewej stronie jest?
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
- Earendil
- Wyga
To byliśmy my... Wchodzi się od drugiej strony (pierwszy raz też zdziwiony byłem, że furtka zamknięta...); wchodząc od głównej bramy (której zdjęcie wkleiłaś) trzeba obejść od lewej koło kortów tenisowych.
A co do zajęć dzisiejszych, 10 razy 100m/100m to ostra rzeźnia... Już się nie mogę doczekać następnego takiego treningu!
A co do zajęć dzisiejszych, 10 razy 100m/100m to ostra rzeźnia... Już się nie mogę doczekać następnego takiego treningu!
- Catrine
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
zazdroszczę! bardzo! pomęczyłabym inne mięśnie, ale nie było to mi pisane w tym tygodniu
pozostaje mi mieć nadzieję, że za tydzień wstanę i tym razem niespóźniona, znajdę wejście na stadion
pozostaje mi mieć nadzieję, że za tydzień wstanę i tym razem niespóźniona, znajdę wejście na stadion
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
- szombi1
- Wyga
Wszystkim którzy dotarli i nie dotarli ale przynajmniej byli oczami i duchem z nami dzięki za zajęcia, czekamy za tydzień na płycie stadionu lekkoatletycznego, wejście od kortów tenisowych miłego tygodnia. Ale pogoda zaczyna nam sprzyjać, może nie było za ciepło ale przynajmniej nas deszcz nie zlał.
-
- Stary Wyga
Dzięki wszystkim za przybycie
Oto w foto skrócie co się dziś działo:
Grawitacja była jakaś mniejsza
czasami ręką po omacku szukaliśmy stopy
prócz wiatru wyprzedzaliśmy także swój cień
więcej zdjęć na http://www.facebook.com/album.php?fbid= ... &aid=64550
pozdrawiam wszystkich:)
Oto w foto skrócie co się dziś działo:
Grawitacja była jakaś mniejsza
czasami ręką po omacku szukaliśmy stopy
prócz wiatru wyprzedzaliśmy także swój cień
więcej zdjęć na http://www.facebook.com/album.php?fbid= ... &aid=64550
pozdrawiam wszystkich:)
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
Weekend rozpoczyna nam się pięknym wieczornym słońcem. Zapraszamy wszystkich zdecydowanych i tych, którzy jeszcze się wahają na Stadion Olimpijski (bieżnia lekkoatletyczna-wejście od strony krytych kortów tenisowych) jutro na godzinę 9.30 - BiegamyBoLubimy
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
Dziękujemy wszystkim za przybycie:) Dziś okazało się że płotki to nic strasznego i każdy sobie doskonale radził:) Podaję linka do zdjęć http://www.facebook.com/home.php#!/medi ... 9314430337
Miłego oglądania-zapraszamy już na następne zajęcia
Miłego oglądania-zapraszamy już na następne zajęcia
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
Niestety następne spotkanie planujemy 30.04. Nie jesteśmy z Tomkiem rodowitymi wrocławiakami - na święta wyjeżdżamy do swoich rodzin dosyć daleko w Polskę. Netka mam nadzieję że zawitasz do nas za 2 tygodnie - zapraszamy:)netka pisze:Czy odbedzie sie spotkanie 23.04? Pytam, bo to wielka sobota; chcialabym przyjsc po raz pierwszy!
Jacek Wosiek
- szewczykdratewka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:54
Pewnie!Yarpenn pisze:Czy osoby totalnie bez kondycji (tak totalnie totalnie) również są mile widziane? Jestem trochę zagubiony w tym wszystkim i nie wiem, od czego zacząć...
Moje początki wyglądały tak, że po autentycznie 300 metrach, myślałem że umrę Poważnie Zresztą wcale się nie dziwiłem, bo ważyłem ponad 100 kg, a moją jedyną aktywnością fizyczną było... pisanie na klawiaturze
Ważne jest abyś się nie forsował na początku, czujesz że słabniesz... przechodzisz do truchtu, nabierasz mocy to biegniesz. Jak widzisz po zdjęciach są młodsi, starsi, początkujący, zaawansowani a co ich łączy na treningu? Każdy ma uśmiech na twarzy :]
Atmosfera jest super między innymi dzięki prowadzącym zajęcia (ukłony dla Jacka i Tomka). Pozdrawiam i czekamy w sobotę na stadionie
Krzysiek