Silesia Marathon 2011

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Nom
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To prawda. Też wolę butelkę, z prozaicznego powodu. Mam ten komfort psychiczny, że przez najbliższy km mogę swobodnie popijać, lub polać się wodą. Z kubkiem muszę albo poważnie zwolnić albo szybkim chełstem wypić, a to nie jest wskazane (jest nieporęczny).
Reasumując, warto by w przyszłości organizatorzy wszelkich maratonów wzięli to pod uwagę. Nie czepiam się rodzimej Silesii, chodzi o wszystkie. Niby mały szczegół, a dla biegacza różnica ogromna... w szczególności na 35km :hej:

Alexia, widziałem, że Cracovię malnęłaś, to połówka na rozruch będzie w sam raz :bum:

enjoy
PKO
michal87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

tydzień temu zadałem pytanie za pośrednictwem formularza kontaktowego na stronie Silesia Marathonu i nie dostałem odpowiedzi, więc może spróbuję tutaj. Podczas rejestracji zaznaczyłem pole umożliwiające start z pierwszej strefy (a może z drugiej - skoro pierwsza obejmuje tylko 20 numerów, to rozumiem, że jest zarezerwowana dla elity, a druga, z numerami 11-200 dla zawodników z czasem poniżej 3:10 uzyskanym w ostatnich 2 latach), a otrzymałem numer 3167. Można coś jeszcze zrobić, czy mam się nastawić na walkę o pozycję na starcie i ewentualną przepychankę tuż po? :)
Awatar użytkownika
Herman
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Alexia pisze: Mam wtedy komfort psychiczny, bo zdarzyło mi się, że gdzieś tam zabrakło picia i teraz wolę mieć je ze sobą.
Na Silesia Marathonie się to nie zdarzyło :)
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Szanowni Organizatorzy Silesia Marathon 2011! Zmieńcie sobie podpis w wysyłanych meilach do uczestników informujących o przydzieleniu numeru startowego, bo macie chyba zeszłoroczny :hej: ... chyba, że faktycznie znowu zapisałem się na edycję 2010 :bum:
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
Awatar użytkownika
Herman
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

michal87 pisze:tydzień temu zadałem pytanie za pośrednictwem formularza kontaktowego na stronie Silesia Marathonu i nie dostałem odpowiedzi, więc może spróbuję tutaj. Podczas rejestracji zaznaczyłem pole umożliwiające start z pierwszej strefy (a może z drugiej - skoro pierwsza obejmuje tylko 20 numerów, to rozumiem, że jest zarezerwowana dla elity, a druga, z numerami 11-200 dla zawodników z czasem poniżej 3:10 uzyskanym w ostatnich 2 latach), a otrzymałem numer 3167. Można coś jeszcze zrobić, czy mam się nastawić na walkę o pozycję na starcie i ewentualną przepychankę tuż po? :)
Z numeru jaki Pan otrzymał wnioskuję, że zapisał się Pan na półmaraton. Strefy 1 i 2 zarezerwowane są dla uczestników maratonu. To samo tyczy się zadeklarowania czasu ponizej 3:15.
Awatar użytkownika
silesiamarathon.pl
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wszystkim biegaczom, startującym w naszym biegu ale i planujących start w Silesia Marathon za rok, w imieniu całego zespołu organizacyjnego życzę pogodnych, spokojnych i spędzonych wśród najbliższych Świąt Wielkanocnych
Silesia Marathon - Twój bieg. Twoje zwycięstwo!
Awatar użytkownika
Herman
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kapitan Bomba! pisze:Szanowni Organizatorzy Silesia Marathon 2011! Zmieńcie sobie podpis w wysyłanych meilach do uczestników informujących o przydzieleniu numeru startowego, bo macie chyba zeszłoroczny :hej: ... chyba, że faktycznie znowu zapisałem się na edycję 2010 :bum:
Straszne przeoczenie, ale dopiero Ty to zauważyłeś :).
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Herman pisze:
Kapitan Bomba! pisze:Szanowni Organizatorzy Silesia Marathon 2011! Zmieńcie sobie podpis w wysyłanych meilach do uczestników informujących o przydzieleniu numeru startowego, bo macie chyba zeszłoroczny :hej: ... chyba, że faktycznie znowu zapisałem się na edycję 2010 :bum:
Straszne przeoczenie, ale dopiero Ty to zauważyłeś :).
Spoko! Przecież tragedii nie ma! Tak tylko sobie napisałem. Do zobaczenia 3 maja! Mam już przydzielony numer 668 (szkoda, że nie dwa numery mniej :sss: ).
Awatar użytkownika
ARS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

adidas Running Spot na Silesia Marathon 2011!

adidas Running Spot to mobilne centrum marki adidas, w którym pasjonaci sportu mogą zapoznać się z najnowszą kolekcją biegową marki adidas oraz wykonać profesjonale badanie biomechaniki stopy adidas Footscan®.

W czasie Silesa Marathon 2011 w ARS będzie można skorzystać z 10% zniżki.

Więcej informacji o ARS do znalezienia tutaj.

Do zobaczenia,
załoga ARS
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zapowiada się biegowa pogoda - 12 stopni i lekki deszcz - chyba podobnie jak rok temu, na pewno nie tak jak w pierwszej edycji
Awatar użytkownika
Nom
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Kapitanie, przebijam.

Zapowiada się zimowa pogoda :bum: 0 stopni, pochmurno, wiatr i ... nawet śnieg. Fajnie, muszę jutro stanąć na głowie, żeby kupić długie leginsy, a czapkę i rękawiczki odkopać z szafy.

To co, "Powitanie Zimy" się szykuje ? :hahaha:
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nom pisze:Kapitanie, przebijam.

Zapowiada się zimowa pogoda :bum: 0 stopni, pochmurno, wiatr i ... nawet śnieg. Fajnie, muszę jutro stanąć na głowie, żeby kupić długie leginsy, a czapkę i rękawiczki odkopać z szafy.

To co, "Powitanie Zimy" się szykuje ? :hahaha:
hmmmm, dzisiaj oglądalem prognozę i aż takich ekstremalnych warunków nie było: 6 stopni, deszcz i lekki wiatr...
a miesiąc temu słyszałem, że będzie upał 25 stopni :hej:
Awatar użytkownika
Herman
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pod poniższym adresem będzie można obserwować wyniki na żywo:

http://www.silesia.sts-timing.pl/
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Patrzę za okno: 4 stopnie ale świeci słońce, patrzę na meteogram i nadal pokazuje ulewę od 8 do 17tej..
Awatar użytkownika
jasiozary
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Macie jakieś zdjęcia z maratonu?
http://nastadiony.pl

info + galeria + stadiony
New Balance but biegowy