Decathlon

Awatar użytkownika
Vasics
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja zwykle jestem zadowolony z produktów proponowanych przez decathlon. Właściwie znakomitą większość wyposażenia nabywam właśnie tam - niekoniecznie ich własne marki.
Najczęściej nie przepłacając otrzymuję porządaną jakość: koszulka nike dri fit smierdzi po bieganiu podobnie jak "niebieski produkt" koszulka z deca.
Generalnie cieszę się, że dec jest i robi dużą konkurencję innym, bardziej renomowanym markom.
Przykłady fajnych produktów:
- Super wiatrówka kalenji (z tych najtańszych)
- fajne spodenki kalenji buggy coś tam (ok. 30 zł)
- niezła podstawowa bluza kalenji - mam dwie i jakoś mi nie śmierdzą :ble:
- buty ekiden 50 - mam 2 pary mega wygodne, leciutkie

Z drugiej strony
- wiatrówka kalenji coś za 180 bardzo słabo oddychająca
- niezachwycające spodnie biegowe (takie luźne)
- te czapki biegowe też nie wyglądają jakoś zachęcająco, nawet nie przymierzałem

itd itp.
PS. a travolta86 rzeczywiście wygląda jakoś tak marketingowo - ale i tak sprawdzę co z tym bonem na fb :sss:
PKO
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Panowie ile macie wiosen, że się tak kurczycie ze starości???
Ja łapię w tym roku 40 i się kurczę, ale wagowo tylko, że w przeciwieństwie do Eddiego 93 kg mnie cieszy (było prawie 104 przy 190cm wzrostu)
Ja jeszcze jestem z gatunku tych młodych i "pięknych" ;) A startowałem od 107 kg kilka lat temu więc trzymam kciuki za kolegę bo podobnie widzę zaczynasz :) Dasz radę !:)
Awatar użytkownika
tosiek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 04:23:58

Nieprzeczytany post

Eddie pisze:
Panowie ile macie wiosen, że się tak kurczycie ze starości???
Ja łapię w tym roku 40 i się kurczę, ale wagowo tylko, że w przeciwieństwie do Eddiego 93 kg mnie cieszy (było prawie 104 przy 190cm wzrostu)
Ja jeszcze jestem z gatunku tych młodych i "pięknych" ;) A startowałem od 107 kg kilka lat temu więc trzymam kciuki za kolegę bo podobnie widzę zaczynasz :) Dasz radę !:)
Dzięki. Nie poddaję się :hej: do jesieni mam zamiar zejść na 87-88 kg i to utrzymać, bo rzeczywiście poniżej tej wagi ludzie zaczną mnie podejrzewać o jakoś chorobę :hej:
A wracając do Decathlona, też się tam zaopatrzyłem w pierwsze ciuchy do biegania, powód prosty - cena. Zapach po treningu jest dość dziwny (to nie jest zapach potu). Powoli zaczynam myśleć o zmianie na ubrania innych firm, żeby mieć porównanie.
Obrazek
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dostałem dziś maila, że w Decathlonie zaczyna się akcja "Rozbiegaj się z wiosną". Tu można przejrzeć katalog: http://megasklepsportowy.pl/akcja/2011032500/bieganie/
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Normalne produkty w normalnych cenach ;) Szału nie ma.
Kipisz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, to mój pierwszy post, a razem z nim poważne zamiary na regularne bieganie, wcześniej biegałem po kostce w normalnych butach, po kilku biegach przez ból w którejś z nóg wymuszona została przerwa, a po przerwie brakowało chęci. Postanowiłem więc kupić jakieś profesjonalne buty i spodobały mi się buty "Kiprun 1000 żółto-czarne" http://www.decathlon.com.pl/PL/kiprun-1 ... 159897801/
Dlatego też mam kilka pytań:
1.Czy jest jakaś szansa aby zamówić te buty?np. do decathlon Reduta(Warszawa)
2.Czy da się zamówić buty "Ekiden confort prime" http://www.decathlon.com.pl/PL/ekiden-c ... 159902119/# po promocyjnej cenie, na stronie głównej jest napisane coś o promocji za 269.99 a po wyszukaniu butów jest cena 329,99 i produkt niedostępny
3.Będzie planowana jakaś dostawa butów do biegania w najbliższym czasie? Bo zastanawiam się czy próbować zdobyć buty które opisałem wyżej czy poczekać na jakieś nowe buty w moim przedziale cenowym(najlepiej coś koło 250zł) czy co jeszcze gorsze wybrać coś z tych co zostały.
4.Da się zdobyć jakiś bon lub zniżkę? Cytat poniżej coś o nich mówi ale nie wiem dokładnie jak ją znaleźć o ile nadal jest taka możliwość
travolta86 pisze:Hej,

Dziś byłem w Decathlonie w Warszawie na Targówku.
Mają super zniżki obecnie, rozpoczeła się akcja "budowania formy" czy coś takiego:P

Ponadto na ich fanpage w fb można dostać bon o wartości 100zł- też jakaś promocja.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kwestia zasadnicza ile ważysz i jak biegasz, jeżeli jesteś biegaczem o stopie neutralnej to spokojnie możesz śmigać zarówno w Kalenji Kiprun 1000 jak i w Kalenji Ekiden Comfort Prime. Aktualnie nie ma promocji na tego drugiego, nie wiem skąd ta cena 269,99.
Jeżeli danego produktu nie ma dostępnego od ręki możesz go zamówić w sklepie. Zamówienie nie jest równoznaczne z tym, że jesteś zobowiązany towar kupić.
Aktualnie trwa promocja, ale na inne modele. A mianowicie Mizuno Wave Fortis; z 399,99 na 259,99. Oraz Nike Max Moto; z 489,99 na 299,99. Ta promocja trwa do 10/04/11.
Na forum od tak zniżki nie da się uzyskać. Szczegóły można uzyskać na opisanej stronie na facebook.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Kipisz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Odnośnie tej promocji o której mówiłem, jest na stronie głównej daje screena
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Jeśli chodzi o moje bieganie to właściwie początki bo tyle co biegałem to prawie nic(powody opisałem wyżej), stopa (według testu z woda) neutralna, waga 87,6 wzrost 187. Dzięki radom jakie dostałem na pm zdecydowałem się kupić właśnie Mizuno Wave Fortis, mam nadzieje że wybór był w miarę dobry (pasujący do ciała). Jeszcze mnie ciekawiła sprawa zniżek bo jak bym się wciągnął to może bym coś później dokupił (zegarek z pulsometrem czy coś innego). O ile dobrze wyczytałem na facebooku to żeby dostać ten bon to trzeba się postarać a i tak nie wiadomo czy się dostanie, o ile trafiłem na dobry fanpage (sory ale nie wciągnąłem się zbytnio w tą stronkę).
Forest21
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Owszem, rzeczy mają fajne,ale jest pioruńsko drogi.Byłem dwa razy i wyszedłem z niczym.Masakra z tymi cenami.
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Forest21 pisze:Owszem, rzeczy mają fajne,ale jest pioruńsko drogi.Byłem dwa razy i wyszedłem z niczym.Masakra z tymi cenami.

A gdzie kupujesz taniej? W gołsport? :hahaha:
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
karolowanka
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

wydaje mi się, że ceny jak ceny. Nie wiem, czy można gdzieś kupic taniej - chyba tylko w sklepach internetowych.
A jeśli ma się szczęście, to można trafic w Decathlonie na bardzo fajne promocje;p
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja robię tak - bluzę czy legginsy za 70zł jeszcze w Decathlonie kupię, i bardzo sobie cenię taką możliwość. Ale za 170zł - nie ma mowy!

T-shirty za 10zł, polar za 35, skarpety do biegania 11zł/3 pary - dla mnie super!

Elektronika brandowana przez Decathlon, jakieś pulsometry, liczniki, zegarki, gpsy - nie ma mowy, istnieją na rynku firmy, które się znają na produkcji tego typu rzeczy.

Namiot? Buty? Plecak? Nigdy na poważniejszy wyjazd, gdzie defekt takiego sprzętu może spowodować spore nieprzyjemności.

Sprzęt wspinaczkowy? NIGDY W ŻYCIU, mimo że Decathlon handluje też poważnymi firmami, to jednak liny czy karabinki leżą na półkach i każdy ma do nich dostęp - za duże jest ryzyko, że jakiś idiota upuścił karabinek czy przyrząd i potem odłożył go na półkę, nie mówiąc już, że jakiś idiota do kwadratu czy psychopata mógłby złośliwie uszkodzić linę czy repik.
uzdow
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dla tych co chcą kupić taniej produkty z decathlonu i są z okolic Katowic ciekawą propozycją będzie http://koodza.pl
Sklep oferujący dokładnie to samo tylko czasami ze starszej kolekcji. Niektóre rzeczy taniej o 30% inne w tych samych cenach.
Przy zakupie dwóch takich samych produktów drugi taniej.

pozdrawiam
uzdow
Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzis obczailam ze produkty z nalepkami wskazujacymi na ich zaremanentowanie sa niemal o polowe tansze
np skarpetki run 800 zamiast chyba 35 zaplacilam 19 :)
Awatar użytkownika
lubusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:20:14

Nieprzeczytany post

Bardzo dobre skarpetki !
19 zł za 2 pary to naprawdę super cena.
Szkoda, że do Poznania mam 180 km bo bym kilka par jeszcze dokupił.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ