ASICS GT-2160 (2201) czerwone rozm. 46

hejsyn
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie jak u kolegi bo mam wrażenie, że jest coraz lepiej, a też przebiegłem w nich ok 50 km. U mnie te odciski na szczęście są mniejsze. W międzyczasie poszukałem na forum i widzę, że sporo osób w asicsach ma odciski w tym miejscu... Buty kupiłem w decathlonie, jedyny numer jak widzę na języku to F450410 PV, a rozmiar to całe 40 ;)
PKO
Aquilla
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 0:51
Życiówka w maratonie: 4:39

Nieprzeczytany post

Mam Asics GT 2150 i pytanie czy normalnie je pierzecie w pralce ??
czy inaczej ?
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

hejsyn pisze:Mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie jak u kolegi bo mam wrażenie, że jest coraz lepiej, a też przebiegłem w nich ok 50 km. U mnie te odciski na szczęście są mniejsze. W międzyczasie poszukałem na forum i widzę, że sporo osób w asicsach ma odciski w tym miejscu... Buty kupiłem w decathlonie, jedyny numer jak widzę na języku to F450410 PV, a rozmiar to całe 40 ;)
No to miałem dokładnie ten sam model i kupiony dokładnie w tym samym sklepie (za ok. 200 lub druga cena był ok. 250 PLN). Być może poszła jakaś dziwna seria, bo po wyglądzie to model bardziej damski, a po numerze F450410 jak najbardziej męski. A być może i wadliwa, skoro wielu z Nas ma ten sam problem dokładnie w tym samym miejscu.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ