SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Oczywiście, że na stadioniekolcichy pisze:Ale normalnie na stadionie, tak?
Jeśli tak, to oczywiście ja się wybieram.
Pzdr,
Piotrek
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
A czy to bieganie nadal jest dla każdego i początkujących również?
Bo jeśli są to już takie wyczynowe biegi to chyba nie dla mnie
A nie bardzo chciałabym przeszkadzać w treningu.
- ContactLost
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:01
Szkoda, że za tydzień nie będzie spotkania... Akurat pierwszy wolny dzień od kilku tygodni No ale cóż trzeba to będzie nadrobić we własnym zakresie. Na teście powinienem się pojawić chociaż też nie wykluczam, że nie wyjadę bo już plany się powoli pojawiają
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
-
- Wyga
amberka pisze:A czy to bieganie nadal jest dla każdego i początkujących również?
Bieganie jest dla każdego. Żeby Ciebie uspokoić i zachęcić, to dzielimy się na grupy, tak aby spełnić oczekiwania naszych podopiecznych
Tak jak ostatnio pisałam uczestnikiem naszych zajęć był 5,5 letni chłopiec, który równie jak my bawił się bieganiem.
Zapraszam serdecznie jutro 16.04.2011 start o 9.30 na stadionie przy ulicy Litewskiej
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Ja dziś po treningu jeszcze pojechałam na rower, ale dziś dużo nie przejechałam. Jutro wybieram się w trochę dłuższą trasę wokół jeziora Miedwie tam będzie około 55 km. A co do biegów to powoli mnie wciągają
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
Rozumiem, że koleżanka ze Stargardu?amberka pisze:Ja dziś po treningu jeszcze pojechałam na rower, ale dziś dużo nie przejechałam. Jutro wybieram się w trochę dłuższą trasę wokół jeziora Miedwie tam będzie około 55 km. A co do biegów to powoli mnie wciągają
Pzdr,
Piotrek
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
Jutro o godzinie 11:00 nieopodal Oberży przy stadionie Arkonii Szczecin wybieramy się na 13km wybiegania w tempie do 6,20/km. Jeżeli są chętni to zapraszamy
-
- Rozgrzewający Się
Hey!
Niestety nie mogłem wziąć udziału we wczorajszym treningu. Zmogło mnie po koncercie Heya - cóż życie to sztuka wyboru . Choć nadrobiłem dzisiaj z rana (około 12 km w Puszczy Bukowej ) Napiszcie jak dopisała frekwencja? Trend nadal rosnący? Za 2 tygodnie na teście Coopera na pewno się pojawię - bardzo mnie ciekawią wyniki.
Do zobaczenia!
Niestety nie mogłem wziąć udziału we wczorajszym treningu. Zmogło mnie po koncercie Heya - cóż życie to sztuka wyboru . Choć nadrobiłem dzisiaj z rana (około 12 km w Puszczy Bukowej ) Napiszcie jak dopisała frekwencja? Trend nadal rosnący? Za 2 tygodnie na teście Coopera na pewno się pojawię - bardzo mnie ciekawią wyniki.
Do zobaczenia!
- rav_tk
- Stary Wyga
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Rozumiem, że koleżanka ze Stargardu?
Pzdr,
Piotrek
Nie, jestem ze Szczecina, ale tam mam znajomych i czasami dam namówić się na przejażdżkę u nich
Pzdr,
Piotrek
Nie, jestem ze Szczecina, ale tam mam znajomych i czasami dam namówić się na przejażdżkę u nich
- rav_tk
- Stary Wyga
Za tydzień trening do Biegu Katorżnikakwitka pisze:Tym razem bez kluczenia po jeziorach i bagnach! ufff.....
Fajny bieg!
Przez bagna na poligon kończąc przeprawą przez Głębokie :-D.