Czytalem wiele artykulow na roznych forach na temat pulsometrow lecz jezeli jest sie laikiem tak jak to jest w moim przypadku lepiej jednak zapytac sie osob ktorzy maja na dany temat pojecie co tez czynie.
Moj problem wyglada nastepujaca: Jestem instruktorem fitness jak ktos woli to aerobiku

Chodzi mi glownie o to by dany pulsometr pokazywal ilosc spalanych kalorii w danej jednostce treningowej
tzn ustalam wiadomo wiek wzrost wage wlaczam stoper i nie wiem czy jest to mozliwe by w tym samym momencie wlaczal sie pomiar spalania kcal oraz natezenie wysilku jakie wystepowalo podczas treningu glownie o to mi chodzi wiadomo inne funkcje tez bylby z pewnoscia przydatne ale w glownej mierze chodzi mi o taki pomiar jak napisalem, w moich zajeciach jest duzo podskokow koniec pompek wypadow itp oraz jak wiadomo znajduje sie w pomieszczeniu w poblizu elektroniki bo w koncu pracuje przy muzyce

Wiadomo fajnie by bylo jakbym mial jakies polaczenie z komputerem chociaz zdaje sobie sprawe ze za taka przyjemnosc musze jednak troche pieniedzy wydac chociaz chyba moglbym sie bez tego obejsc. Bedzie to moj pierwszy pulsometr i nie chcialbym tez zeby cena byla jakas konkretnie wygorowana
pozdrawiam i czekam na wasze propozycje najlepiej konkretnych modeli