Drogi...
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
rozgarnięta nie głosuje.
obraziłem kogoś?
zdrówko
obraziłem kogoś?
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
pewnie, kiedy czytam sobie np coś takiego:
wnioskuję, że przedmówca twierdzi, iż
1 w posce mamy anarchię.
2 w polsce mamy władzę
3 władza pieści, tworzy dobre i mocne państwo
no i zastanawiam się, czy jest tu jeszcze ktokolwiek na forum, kogo możnaby obrazić określeniem 'nierozgarnięty'
zdrówko
- /pogrubienie mojeDemokracja=Anarchia tylko pod inną nazwą, róbta co chceta byle kasiorę trzepać nie patrząc na nic. Zamiast szanować obywatela który płaci podatki to kopią go w zadek, taka władza to nie władza która nie pieści i nie tworzy dobrego i mocnego państwa,
wnioskuję, że przedmówca twierdzi, iż
1 w posce mamy anarchię.
2 w polsce mamy władzę
3 władza pieści, tworzy dobre i mocne państwo
no i zastanawiam się, czy jest tu jeszcze ktokolwiek na forum, kogo możnaby obrazić określeniem 'nierozgarnięty'
zdrówko
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Każdy człowiek ma prawo do swej racji, ja odnoszę wrażenie że to nie państwo tylko zlepek puzzli które brnie w inną stronę zamiast się łączyć i tworzyć "ładny obraz". Dla mnie to syf w którym chodzę po kolana ale jakie prawo taki ustawodawca czyli? Nierozgarnięty! Oratorzy z nich piękni ale gospodarze żadni!!
pozdro
pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
tragedia i tyle... ja diesla tankowałem wczoraj za 5.17!! Jeszcze nigdy tak nie było. I te wielkie koncerny podwyższają cenę z byle powodu, żeby tylko z nas ściągnąć dla prezesa... a rząd - rząd ma d.u.p.i.e obywateli. Podwyżki są coraz większ i będą tylko rosły i nie dziwota bo jak trąbili że jedyna Polska ustrzegła się przed kryzysem i miała nawet wzrost gospodarczy to teraz to się odbija.
Dobierają się do naszych pieniędzy jak tylko mogą. Wszędzie podatki, podatki od pensji, kupuję tlefon komórkowy płace podatek, korzystam z niego płacę podatek, kupuję auto to płacę podatek, tankuję je to płace podatek... od wszystkiego podatki. I jeszcze wszystko narzuca Unia. Wkrótce powiększy mi się rodzina i jak tak patrzę na ceny to krew mnie zalewa - już nawet wspomniane tu pampery. Paczka za 50 zł a na ile taka poaczka wystarczy... ciuszki - 23% podatku a był zerowy.
Tylko wyjść na ulicę i na wiejską. Ale dosłownie wszyscy, absolutnie wszystkie grupy społeczne i zawodowe...
Dobierają się do naszych pieniędzy jak tylko mogą. Wszędzie podatki, podatki od pensji, kupuję tlefon komórkowy płace podatek, korzystam z niego płacę podatek, kupuję auto to płacę podatek, tankuję je to płace podatek... od wszystkiego podatki. I jeszcze wszystko narzuca Unia. Wkrótce powiększy mi się rodzina i jak tak patrzę na ceny to krew mnie zalewa - już nawet wspomniane tu pampery. Paczka za 50 zł a na ile taka poaczka wystarczy... ciuszki - 23% podatku a był zerowy.
Tylko wyjść na ulicę i na wiejską. Ale dosłownie wszyscy, absolutnie wszystkie grupy społeczne i zawodowe...
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
Mnie nie przestaje zadziwiać jakie procesy logiczne zachodzą w umysłach, które w jednym zdaniu mówią, że rząd do komuniści a ustrój socjalizm a zaraz później narzekają, że w gospodarce wolnorynkowej ten sam rząd nie wpływa na ceny jak w gospodarce centralnie sterowanej znanej z poprzedniego ustroju. Nie pojmuję :D
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Od początku naszej demokracji głosuję wyłącznie na Korwina. Czyli jakbym nie głosował...kulawy pies pisze:rozgarnięta nie głosuje.
obraziłem kogoś?
zdrówko
Taki prawie rozgarnięty chyba jestem.

Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Co byś nie napisał to i tak nie zmienia faktu że jest syf na maksa...Nie narzekają tylko ci którzy mają pełne dupy.kisio pisze:Mnie nie przestaje zadziwiać jakie procesy logiczne zachodzą w umysłach, które w jednym zdaniu mówią, że rząd do komuniści a ustrój socjalizm a zaraz później narzekają, że w gospodarce wolnorynkowej ten sam rząd nie wpływa na ceny jak w gospodarce centralnie sterowanej znanej z poprzedniego ustroju. Nie pojmuję :D
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
nie tylko.
zdrówko
zdrówko