SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Super pogoda i przemiła atmosfera. I tak trzymac
PS. Moze ktos ma ochote sie dołaczyc jutro o 11.30 na ok 15km ( start przy Arkonce) to prosze o info na priw.
Pozdrawiam.
PS. Moze ktos ma ochote sie dołaczyc jutro o 11.30 na ok 15km ( start przy Arkonce) to prosze o info na priw.
Pozdrawiam.
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kurczę, widzę, że coś ważnego mnie ominęło dzisiaj. Niestety nie mogłem być jak już pisałem wcześniej. Ale rano był trening plus basen plus sauna, więc byłem aktywny z Wami na odległość
Za tydzień nic w planach nie mam, więc się pojawię. Czytam, że jakieś testy nas czekają - o co chodzi?
Piotrek
Za tydzień nic w planach nie mam, więc się pojawię. Czytam, że jakieś testy nas czekają - o co chodzi?
Piotrek
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
Wesole bo szło mam ciezko, była szansa nadziac sie na płotek, zaklinowac sie pod nim, nie było łatwo - co bardzo zbliża
ale jaka radosc jak sie uda
ale jaka radosc jak sie uda
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
rav_tk pisze:Nie było tak źle na tych płotkach! Może za 3-4tyg zrobimy sobie wyścigi ppł?
Ooo koledze chyba spodobały się ćwiczenia na płotkach. W sumie nie ma co ukrywać bardzo dobrze sobie radziłeś
Za tydzień nie będzie płotków, ale zrealizujemy plan, który zaplanował Rafał.
Więc zapraszam.
- Rafał Wójcik
- Wyga
- Życiówka na 10k: 29,06
- Życiówka w maratonie: 2,13,02
Witam!!! Dzisiaj dopisała pogoda więc było miło! Chyba dzięki temu frekwencja też dopisała 19 osób super!!! byle tak dalej! Płoteczki dzisiaj chodziliście super sprawnie jak na pierwszy raz, Pełna Pochwała dla wszystkich!!! Za tydzień mnie niestety nie będzie ale Beata zrealizuje zaplanowany trening i mam nadzieję że frekwencja dopisze. Test Coopera 30-go kwietnia więc prosiłbym o deklarację ile osób będzie chętnych bo muszę zaplanować parę rzeczy. najlepiej piszcie chęć testu na mój adres z forum.
Podaję link do zdjęć Picassa
https://picasaweb.google.com/1053140283 ... 73u3rvk-QE#
Na razie pozdrawiam i bardzo zachęcam do przyjścia na Stadion Na LITEWSKA na trening "Biegam Bo Lubię" Każda sobota 9.30
Podaję link do zdjęć Picassa
https://picasaweb.google.com/1053140283 ... 73u3rvk-QE#
Na razie pozdrawiam i bardzo zachęcam do przyjścia na Stadion Na LITEWSKA na trening "Biegam Bo Lubię" Każda sobota 9.30
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
Dziś w składzie:kwitka, Beata (nasz trejner!) i ja (rav_tk), przebyliśmy tę oto trasę:
http://www.endomondo.com/workouts/lUSFrGZ_g18
Biegło się bardzo przyjemnie i proszę nie sugerujcie się tym, że biegaliśmy po jeziorze bo to nie prawda . Jezioro może kiedyś i tam było, ale już go nie ma
Uczestniczki biegu pozdrawiam i pragnę zauważyć, że byliśmy bardzo blisko zapętlenia biegu ponieważ tam gdzie zawróciliśmy do stadniny koni można było jednak biegnąć drugą ścieżką i dotrzeć na Głębokie .
Być może niedzielne, poranne wybiegania staną się regułą? Chętnych na dłuugie wybiegania zapraszamy!
http://www.endomondo.com/workouts/lUSFrGZ_g18
Biegło się bardzo przyjemnie i proszę nie sugerujcie się tym, że biegaliśmy po jeziorze bo to nie prawda . Jezioro może kiedyś i tam było, ale już go nie ma
Uczestniczki biegu pozdrawiam i pragnę zauważyć, że byliśmy bardzo blisko zapętlenia biegu ponieważ tam gdzie zawróciliśmy do stadniny koni można było jednak biegnąć drugą ścieżką i dotrzeć na Głębokie .
Być może niedzielne, poranne wybiegania staną się regułą? Chętnych na dłuugie wybiegania zapraszamy!
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
Hej. Pragne tylko zauważyc ze telefon właczyłes jak robilismy rozgrzewke i rozciąganie, prawdziwy start naszego biegu był dokładnie w miejscu gdzie sie skonczył ,więc było to 15 + ok.1,5km.
Było bardzo fajnie, prawdziwa wycieczka biegowa
i to w jakim ciekawym terenie- z bagnami i poszukiwaniem sciezek leśnych włacznie
w przyszła niedziele nie moge ale nastepne na pewno chetnie!
Pozdrawiam
PS.
na tej str. picasaweb Rafala nic nie ma??? czy tylko ja nie moge nic otworzyc???
Było bardzo fajnie, prawdziwa wycieczka biegowa
i to w jakim ciekawym terenie- z bagnami i poszukiwaniem sciezek leśnych włacznie
w przyszła niedziele nie moge ale nastepne na pewno chetnie!
Pozdrawiam
PS.
na tej str. picasaweb Rafala nic nie ma??? czy tylko ja nie moge nic otworzyc???
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
Zapomniałem! To przez te nieplanowane 1,5km tak nogi bolą ! )
Co do galerii to też mi się nie otwiera ta z tej soboty, ale z poprzedniej jeżeli skopiujesz linka to są fotki.
Co do galerii to też mi się nie otwiera ta z tej soboty, ale z poprzedniej jeżeli skopiujesz linka to są fotki.