BYDGOSZCZ - ul. Gdańska 163. Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
witam wszystkich. Bydgoszcz do tej pory milczy więc pora to zmienić. W ubiegłą sobotę byłem na organizowanej akcji po raz pierwszy - przyznam, że trening w grupie sprawił mi wiele przyjemności. Zaskoczyła mnie rozpiętość wiekowa uczestników (na plus) - tzn. wszyscy jesteśmy w różnym wieku ale grunt że wszyscy młodzi duchem! Tak trzymać.
Jedyne co chciałbym podpowiedzieć/zaproponować to oznaczenie w jakikolwiek sposób miejsca zbiórki. Przychodząc po raz pierwszy i nie znając trenerów miałem na początku problem by dowiedzieć się w której grupie odbywa się akcja biegam bo lubię (akurat tego dnia odbywały się także treningi wioślarzy więc spore zamieszanie było). Co do reszty żadnych uwag: mam nadzieje że w weekend nic mi nie wypadnie i znów będę mógł z wami biegać:)
Jedyne co chciałbym podpowiedzieć/zaproponować to oznaczenie w jakikolwiek sposób miejsca zbiórki. Przychodząc po raz pierwszy i nie znając trenerów miałem na początku problem by dowiedzieć się w której grupie odbywa się akcja biegam bo lubię (akurat tego dnia odbywały się także treningi wioślarzy więc spore zamieszanie było). Co do reszty żadnych uwag: mam nadzieje że w weekend nic mi nie wypadnie i znów będę mógł z wami biegać:)
-
- Rozgrzewający Się
Witam, również mam zamiar wybrać się w jutro na Zawiszę. Czy spotkanie odbywa się na boisku treningowym zaraz obok stadionu głównego? będę pierwszy raz i mam nadzieję, że uda mi się odnaleźć grupę i że podołam treningowi - dopiero zaczynam biegać.
Pozdrawiam i do zobaczenia:)
Pozdrawiam i do zobaczenia:)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Na boisku treningowym.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 30:48
- Życiówka w maratonie: 2:27:25
Zapraszamy na stadion i nie tylko, pomożemy wystartować w nowe, lepsze "biegowe" życie, zabierzcie wszystkich znajomych pozdrawiamy Lucyna i Błażej.
-
- Wyga
czekamy na odważnych i tych mniej bojowych Lucyna i Błażej, stadion boczny zawiszy w każdą sobotę o 9.30, na razie jest super, mamy nadzieję, że będzie jeszcze lepiej, zabierajcie nawet ludzi z przystanku, im nas więcej tym lepszymi biegaczami się stajemy
-
- Rozgrzewający Się
hi hi postaram się pojawić, co prawde jeszcze nie byłem i pewnie będzie potrzebna karetka,ale trzeba spróbować.A tak na marginesie jak długie są spotkania ?????? pozdrawiam !!!
-
- Stary Wyga
-
- Wyga
Witamy serdecznie! Wielkimi krokami zbliża się dzień próby, na razie jeszcze trenujemy więc zapraszamy wszystkich chętnych na sobotę 9:30, w przedziale wieku od 0 do 100. W Wielką Sobotę biegniemy, zaznaczamy biegniemy, ze święconką. Natomiast 30.04.11 czeka nas test Coopera. Na tą okoliczność zaproszeni zostali specjalni goście, którzy poprowadzą rozgrzewkę mistrzów, a kto wie może nawet poprowadzą bieg po super wynik. Nikomu nie mówcie, naszymi gośćmi będą Olga i Paweł Ochal.Takie emocje, że chyba nie wytrzymamy i sami pobiegniemy test.
Do zobaczenia w sobotę, zapraszamy Lucyna i Błażej !
Do zobaczenia w sobotę, zapraszamy Lucyna i Błażej !
-
- Wyga
Nasze zajęcia w wielką sobotę odbędą się, zapraszamy wszystkich, podzielimy się święconką, w miarę możliwości przekażcie na ambonie, że spotykamy się o 9.30 na Zawiszy, pozdrawiamy Lucyna i Błażej.
-
- Stary Wyga
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Będzie bieg między mostami.
19.06.2011r. (niedziela) start godz. 12:00
19.06.2011r. (niedziela) start godz. 12:00
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Rozgrzewający Się
Bieg Mostami Bydgoszczy wydaję się ciekawą propozycją. Mam nadzieję, że trasa będzie dobrze oznakowana bo czytając opis trasy trudno się połapać - jak ktoś tam nigdy nie biegał/chodził to opis "kładką na drugą stronę" itp. za dużo nie mówi. Mam nadzieję, że uda mi się wziąć udział w tej imprezie chyba, że nogi odmówią posłuszeństwa. Tydzień wcześniej (10/11.06) też jest zaplanowana ciekawa impreza - dobowy marsz na 100 km wokół Bydgoszczy, w którym od kilku lat próbowałem wziąć udział, ale zawsze mi coś wypadało. Co prawda to nie impreza biegowa, ale też spore wyzwanie. Jak mówili starożytni Rzymianie "Pożywiom - uwidim"
Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 13:18 przez MarCIN1974, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rozgrzewający Się
Przeglądałem zdjęcia z poprzedniej edycji Biegu Mostami Bydgoszczy i tylko jedna uwaga mi się nasuwa - szkoda, że koszulki, w których wszyscy mają biegać są bawełniane (przynajmniej tak wyglądają na zdjęciach). No ale te 13 km to i w bawełnianej się wytrzyma - chociaż w czerwcu to może być cieplutko