SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
- Życiówka w maratonie: brak
Tak mi się wydaje. Na ostatnim treningu stałem sobie przy barierce z powodu przeziębienia i wydedukowałem tak z rozmowy z jednym z widzów
Jak poszło na zawodach?
Jak poszło na zawodach?
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
tak to smocze łodzie a ja walczę z wodą, a bieganie bardzo mi pomoże w wytrzymałości, gdyż naprawdę potrzebna jest tam kondycja, zapraszam Was na naszą stronę www.amberszczecin.pl
nie wiem, czy tu można podawać strony, ale jeden sport nie wyklucza drugiego, wystarczy spojrzeć choćby na mnie:)
nie wiem, czy tu można podawać strony, ale jeden sport nie wyklucza drugiego, wystarczy spojrzeć choćby na mnie:)
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Zapomniałam Was zapytać. Na ostatnim treningu 2 kwietnia Rafał mówił, że można się gdziś zalogować na stronie Biegam bo lubię udowodnić, że uczestniczymy w bieganiu i dostaniemy koszulki właśnie z takim napisem, ale za nic nie wiem jak mam to zrobić i gdzie się zalogować.
Może mi ktoś pomoże?
I jeszcze jedno pytanie, gdzie są te zdjęcia, które robił Rafał, a miały być zamieszczone na stronie. Czy ktoś może wie?
Może mi ktoś pomoże?
I jeszcze jedno pytanie, gdzie są te zdjęcia, które robił Rafał, a miały być zamieszczone na stronie. Czy ktoś może wie?
- rav_tk
- Stary Wyga
Rafał mówił, że należy zarejestrować się w jakimś biegu pod szyldem akcji Biegam Bo Lubię Szczecin. Najbliższa okazja to start w ten weekend na Arkonce. Lista zawodów znajduje się na stronie: http://www.maratonypolskie.pl/ .
Do kwtika: Ja nie biegłem w Poznaniu - leczyłem gile w nosie
Do kwtika: Ja nie biegłem w Poznaniu - leczyłem gile w nosie
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
To ja biegłem.... i dobiegłem (ten z zaplastrowaną nogą). Było rewelacyjnie. Polecam wszystkim imprezy tego typu.kwitka pisze:A dziękuje, bardzo dobrze! Polecam za rok!
No i półmaraton - zaliczony.
A jak Tobie poszło w Poznaniu?
A jak Tobie poszło kwitka?
Pozdrawiam
Piotrek
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
[quote="rav_tk"]Rafał mówił, że należy zarejestrować się w jakimś biegu pod szyldem akcji Biegam Bo Lubię Szczecin. Najbliższa okazja to start w ten weekend na Arkonce. Lista zawodów znajduje się na stronie: http://www.maratonypolskie.pl/ .
Powiem Ci, że szukałem możliwości, ale nic nie znalazłem. Mnie 2 kwietnia nie było co prawda (4. półmaraton poznański), więc nie słyszałem jak Rafał to mówił, ale tydzień wcześniej mówił (ja przy najmniej tak kojarzę), że jak ktoś w ogóle będzie chciał startować gdziekolwiek pod logo BiegamBoLubie.pl, to taką koszulkę będzie mieć plus zniżki na produkty Asics. Nie mówił nic o jakimś logowaniu. Wydaje mi się, że wystarczy zameldować się do Rafała, udowodnić starty i koszulki nasze - tych co startują.
Nie wiem - tak mi się wydaję.
Pozdrawiam
Piotrek
Powiem Ci, że szukałem możliwości, ale nic nie znalazłem. Mnie 2 kwietnia nie było co prawda (4. półmaraton poznański), więc nie słyszałem jak Rafał to mówił, ale tydzień wcześniej mówił (ja przy najmniej tak kojarzę), że jak ktoś w ogóle będzie chciał startować gdziekolwiek pod logo BiegamBoLubie.pl, to taką koszulkę będzie mieć plus zniżki na produkty Asics. Nie mówił nic o jakimś logowaniu. Wydaje mi się, że wystarczy zameldować się do Rafała, udowodnić starty i koszulki nasze - tych co startują.
Nie wiem - tak mi się wydaję.
Pozdrawiam
Piotrek
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Pewnie Amberka ,ze mozna podawac ciekawe strony A takich co maja bujne zycie sportowe tutaj jest wielu
Chetnie rzucę okiem .
Z koszulkami przycisniemy Rafała w tą sobote.
Piotrek,a jaki czas udało Ci sie wykrecic w Poznaniu?
Mój nie powala, ale to był pierwszy półmaraton, wynik jest więc jest na wejściu życiówką i jestem z niego baaaaardzo dumna 2.06 Atmosfera i wrażenia ze startu niesamowite!
Chetnie rzucę okiem .
Mój nie powala, ale to był pierwszy półmaraton, wynik jest więc jest na wejściu życiówką i jestem z niego baaaaardzo dumna 2.06 Atmosfera i wrażenia ze startu niesamowite!
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
kwitka pisze:Pewnie Amberka ,ze mozna podawac ciekawe strony A takich co maja bujne zycie sportowe tutaj jest wielu
Chetnie rzucę okiem .
No domyśliłem się, że Twój czas to 2:06. Znalazłem Cię na liście finałowej. Mój 2:11 netto. Jak na kontuzję i pierwszy start - płakać nie będę . I przyznaję Ci w 100% rację - atmosfera REWELACJA. Impreza sama niesie - nie myślisz o tym, czy dasz radę, czy nie - po prostu biegniesz. Wiem, że krótko biegam (3 miesiące) ale czegoś takiego nigdy nie czułem - SUPER. Tak się nakręciłem, że teraz w czerwcu Bytów 21km, w sierpniu Szczecin 21km, we wrześniu Piła 21km i w październiku znów Poznań, ale tym razem 42km. Imprezy tego typu są świetne. Serdecznie polecam Wam wszystkim.
Piotrek
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
www.fotomaraton.plkwitka pisze:No własnie a gdzie zdjecia???
http://maratony24.pl/galeria,4_Poznan_P ... 1,100.html
http://galeria.nastadiony.pl/polska-zac ... polmaraton
To wszystko co na razie znalazłem. Na fotomaraton.pl zdjęcia już są - wpisujesz swój nr startowy i zamawiasz co chcesz. Ja ze względu na to, że to mój pierwszy start, zamówiłem wszystko na CD: photy plus video.
Piotrek
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
No i brawo! brawo Piter
Na trzymiesieczne bieganie to rewelacja.
hahahaha.... ja mam te same wrazenia- juz w pn. zaplanowalam swoj kalendarz
3 maja w Gryfinie- tam jest piekna trasa do Gartz, 12 km.
8 maja GP
21 w Szczecinie- koniecznie
Cos fajnego jest podobno w czerwcu lub lipcu w morynium jakas 10 dookoła jeziora- a co tam...
A jesienią rozwazam cos dluuugiego
Wciaga
Kto sie dołączy ???
Na trzymiesieczne bieganie to rewelacja.
hahahaha.... ja mam te same wrazenia- juz w pn. zaplanowalam swoj kalendarz
3 maja w Gryfinie- tam jest piekna trasa do Gartz, 12 km.
8 maja GP
21 w Szczecinie- koniecznie
Cos fajnego jest podobno w czerwcu lub lipcu w morynium jakas 10 dookoła jeziora- a co tam...
A jesienią rozwazam cos dluuugiego
Wciaga
Kto sie dołączy ???
- rav_tk
- Stary Wyga
Na Gryfino-Gartz na pewno się piszę! Plany masz bujne kwitka . A nie uwzględniasz w nich domowego Półmaratonu Gryfa? To przecież punkt obowiązkowy każdego biegacza Szczeciniaka
Gratuluję wam obojgu świetnego startu!
Piotrek uważaj na tę nogę - jak dobrze się nią zajmiesz to cały sezon przed Tobą!
W sobotę trzeba te koszulki wydębić
Gratuluję wam obojgu świetnego startu!
Piotrek uważaj na tę nogę - jak dobrze się nią zajmiesz to cały sezon przed Tobą!
W sobotę trzeba te koszulki wydębić