Między innymi po to te zajęcia są na stadionie, żeby można było zrobić ciekawy program dla różnych poziomów.Piotr Cichecki pisze:A czy ludzie, którzy biegają już jakiś czas (ja np. 2 miesiące) też mogą przyjść? Ma to sens, czy to na prawdę tylko dla zupełnych nowicjuszy? Pytam, bo jestem ze Stargardu Szcz. i nie wiem, czy mam specjalnie jechać.
Pozdrawiam
SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Fajnie ,ze w końcu i ludzie ze Szczecina sie tu pojawiaja i odzywaja . Widzimy sie na stadionie!!! Pozdrawiam.
Aaaa....i zabieram ze soba jeszcze jednego małoletniego niech sie uczy jak fajnie mozna spedzic sobotni ranek.
Aaaa....i zabieram ze soba jeszcze jednego małoletniego niech sie uczy jak fajnie mozna spedzic sobotni ranek.
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
- Życiówka w maratonie: brak
Jeżeli ktoś ma ochotę pobiegać w tygodniu po tartanie bez żadnych zbędnych formalności to zapraszam do Polic. . Bieżnia (i cały stadion) otwarta do 21:00, wstęp w pełni wolny. Czasami wieczorami można pobiegać przy jupiterach
A czy zaglądają na to forum nasi trenerzy?:-) Jeżeli tak to proszę o email na PW.
A czy zaglądają na to forum nasi trenerzy?:-) Jeżeli tak to proszę o email na PW.
- Rafał Wójcik
- Wyga
- Życiówka na 10k: 29,06
- Życiówka w maratonie: 2,13,02
Witam wszystkich ze Szczecina i okolic!!!
Odbyły się już trzy spotkania Z akcji BiegamBoLubię na stadionie w szczecinie!!! Średnia frekwencja to 11-12 osób w tym na ostatnim spotkaniu 6 osób było początkujących biegaczy!
Mam nadzieję że wszystkim się podobało i że będą dalej uczęszczać w zajęciach.
Oczywiście ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH BEZ WZGLĘDU NA ICH STOPIEŃ ZAAWANSOWANIA BIEGOWEGO!!!
Tym którzy zaczynają przygodę z bieganiem pomożemy wprowadzić się w tajniki biegowego wademekum! a dla tych którzy już biegają i startują na różnych biegowych trasach, pomożemy w przygotowaniach i ustaleniu treningu do tych biegów!
Następne spotkanie BiegamBoLubię 9 kwietnia. Zapraszam wszystkich którzy już odbyli taki trening i tych których jeszcze nie było a bardzo by chcieli przyjść ale nie są pewni czy podołają lub wstydzą się ujawnić swoje talenta biegowe!!!
Czym więcej trenujących tym lepiej!!!
Pokarzmy wszystkim że SZCZECIN też biega!!! i lubi się bawić bieganiem!!!
SERDECZNIE ZAPRASZAM
Rafał Wójcik: prowadzący BiegamBoLubię Szczecin
a tu podaje link odnośnie mojego cv biegowego.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rafa%C5%82 ... oatleta%29
Odbyły się już trzy spotkania Z akcji BiegamBoLubię na stadionie w szczecinie!!! Średnia frekwencja to 11-12 osób w tym na ostatnim spotkaniu 6 osób było początkujących biegaczy!
Mam nadzieję że wszystkim się podobało i że będą dalej uczęszczać w zajęciach.
Oczywiście ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH BEZ WZGLĘDU NA ICH STOPIEŃ ZAAWANSOWANIA BIEGOWEGO!!!
Tym którzy zaczynają przygodę z bieganiem pomożemy wprowadzić się w tajniki biegowego wademekum! a dla tych którzy już biegają i startują na różnych biegowych trasach, pomożemy w przygotowaniach i ustaleniu treningu do tych biegów!
Następne spotkanie BiegamBoLubię 9 kwietnia. Zapraszam wszystkich którzy już odbyli taki trening i tych których jeszcze nie było a bardzo by chcieli przyjść ale nie są pewni czy podołają lub wstydzą się ujawnić swoje talenta biegowe!!!
Czym więcej trenujących tym lepiej!!!
Pokarzmy wszystkim że SZCZECIN też biega!!! i lubi się bawić bieganiem!!!
SERDECZNIE ZAPRASZAM
Rafał Wójcik: prowadzący BiegamBoLubię Szczecin
a tu podaje link odnośnie mojego cv biegowego.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rafa%C5%82 ... oatleta%29
- ContactLost
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:01
Było fajnie i na pewno pojawię się jeszcze wielokrotnie ale niestety nie przez najbliższe 2 tygodnie Chyba, że coś się wydarzy to będę. Tak czy inaczej z planowanej godziny zrobiło się 1,5h i nikomu do domu się nie spieszyło
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
- amberka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
hej,
mi się bardzo podobało, a byłam już 2 razy, ubolewam nad tym, że teraz 9 kwietnia raczej mnie nie będzie, ale napewno za tydzień znów się pojawię, zachęcam wszystkich do wspólnego biegania, pozdrawiam
mi się bardzo podobało, a byłam już 2 razy, ubolewam nad tym, że teraz 9 kwietnia raczej mnie nie będzie, ale napewno za tydzień znów się pojawię, zachęcam wszystkich do wspólnego biegania, pozdrawiam