ten bieg przełajowy kiedy jest? na blogu masz 01.03
pardita - komentarze
Moderator: infernal
- Catrine
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
Nooo
poooleciałaś
ja tylko nabijam km, Ty biegasz :D
będę trzymać kciuki 
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
O
co za miły odzew 
Mohini,
z ta dietą to jest podejrzane, bo ja się długo odchudzałam (dietą mż - mało żreć, około 1300 kcal), potem zrobiłam tzw. stabilizację. Ogólnie jadłam zdrowo, ale fakt wcinałam bardzo dużo owoców i około 3 jajek tygodniowo.. Może to mnie zgubiło, nie wiem.. Jeśli będziesz żądna jakich bliższych informacji, to podam Ci linka do mojego pamiętnika na jednym z portali dietowych. Tam jest dokładnie rozpisane menu od połowy stycznia do połowy marca.
Beauty,
powiem Ci, że ja też mam takie podejrzenie. I ciągle obiecuję sobie, że będę robić te długi biegi tak na 6:00/km, ale okropnie mnie kusi takie podkręcanie prędkości. Podjarka świeżaka biegowego czy co... Ale chowam poradę do serca i wkładam do rozumu.
Caterine,
fakt -błąd się wkradł. Bieg jest pierwszego maja. Tak myślałam o pierwszym i o trzecim, że święta i w końcu wyszedł 01.03
Mohini,
z ta dietą to jest podejrzane, bo ja się długo odchudzałam (dietą mż - mało żreć, około 1300 kcal), potem zrobiłam tzw. stabilizację. Ogólnie jadłam zdrowo, ale fakt wcinałam bardzo dużo owoców i około 3 jajek tygodniowo.. Może to mnie zgubiło, nie wiem.. Jeśli będziesz żądna jakich bliższych informacji, to podam Ci linka do mojego pamiętnika na jednym z portali dietowych. Tam jest dokładnie rozpisane menu od połowy stycznia do połowy marca.
Beauty,
powiem Ci, że ja też mam takie podejrzenie. I ciągle obiecuję sobie, że będę robić te długi biegi tak na 6:00/km, ale okropnie mnie kusi takie podkręcanie prędkości. Podjarka świeżaka biegowego czy co... Ale chowam poradę do serca i wkładam do rozumu.
Caterine,
fakt -błąd się wkradł. Bieg jest pierwszego maja. Tak myślałam o pierwszym i o trzecim, że święta i w końcu wyszedł 01.03
- giz
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bieg na 14 km, średnie tempo 5:36, sześć miesięcy biegania... Imponujące! I motywujące 
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

Och, Giz:) dziękuję ogromnie!!!
Nawet nie wiesz, ile dalszego zacięcia do biegania dają mi takie komentarze...
Nawet nie wiesz, ile dalszego zacięcia do biegania dają mi takie komentarze...
-
mohini
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: 52
Daj linka
. Zobaczymy co tam nawywijałaś. Wpływ jakiejkolwiek diety dostrzegamy dopiero po ok dwóch tygodniach. Organizm musi dostosować się do nowych szlaków metabolicznych. Więc spróbuj wyczyścić dietę z najbardziej przetworzonej żywności. Jedz dużo warzyw przde wszystkim. No i słodycze ,białe pieczywo. To na pewno out. I cierpliwości a wyniki na pewno się poprawią. Z jajkami też nie jest oczywista sprawa. Wcale nie trzeba ich sobie odmawiać. Co ważne to mieć odpowiednio zbilansowaną dietę i można je jeść codziennie.
I oczywiśćie mam nadzieje ,że nie palisz bo to też czynnik warunkujący podwyższanie cholesterolu.
I oczywiśćie mam nadzieje ,że nie palisz bo to też czynnik warunkujący podwyższanie cholesterolu.
... longing for the sun
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

Mohini,
poslalam na tzw.prajwa
daj znac,czy doszlo 
poslalam na tzw.prajwa
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 59'47''
ja przed biegiem o poranku nie jem nic, pije troche wody. Pokrece sie ubiore sie i ide biegac
ewentualnie baton müssli albo herbatnik
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

DziękiBawareczka pisze:ja przed biegiem o poranku nie jem nic, pije troche wody. Pokrece sie ubiore sie i ide biegac
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
A moze żelek energetyczny albo izotonik z rana - nie wiem co on tam ma w składzie?
Ja podobnie Bawareczka biegam rano na czczo i dlatego biega mi sie dość ciężko, zdecydowanie wole bieganie wieczorem.
Ja podobnie Bawareczka biegam rano na czczo i dlatego biega mi sie dość ciężko, zdecydowanie wole bieganie wieczorem.
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- cafe
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:58
Motywująco tu u Ciebie bardzo
pomimo zarwanej nocy i bólu zatok, chyba dziś jednak pójdę na trening 
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

Cafe,
zapraszam zapraszam na motywujace kopniaczki, jesli moj blog i komentarze pomagaja
Ja juz po porannym basenowaniu (1 km w 23 minuty
zapraszam zapraszam na motywujace kopniaczki, jesli moj blog i komentarze pomagaja
Ja juz po porannym basenowaniu (1 km w 23 minuty
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 59'47''
wowpardita pisze:Ja juz po porannym basenowaniu (1 km w 23 minuty
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

Bawareczka,
a to i tak o minutke gorzej niz przed "kontuzja", ktora wywalila mnie z plywania na 2 miesiace (hmmm plywanie bezkontuzjowe w zasadzie, ale za to grzybicowate
)
widzisz, ja jestem stara plywaczka, ale swieza biegaczka i stad brak mi troche biegowej wiary w siebie..
a to i tak o minutke gorzej niz przed "kontuzja", ktora wywalila mnie z plywania na 2 miesiace (hmmm plywanie bezkontuzjowe w zasadzie, ale za to grzybicowate
widzisz, ja jestem stara plywaczka, ale swieza biegaczka i stad brak mi troche biegowej wiary w siebie..